Lineker Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) On 8/23/2023 at 9:29 PM, Romantik said: Elem, da li su menjana pravila u skoku s motkom? Kako ove dve dele prvo mesto kad je 4.80 Kenedi preskočila iz prvoh a Mun iz drugog pokušaja? 🤔 Mislim da se gleda ukupan broj skokova, a obe su imale jedan neuspešan ranije (na različitim visinama). Možda i ovde ima pravilo (kao na OI skok u vis za muške) gde im nude ili da dele zlato ili da idu dodatno skakati... Edited August 25, 2023 by Lineker Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Da, ali nisam siguran da si i ti u pravu. U Judzinu su podeljena tri srebra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 1 hour ago, McLeod said: Uplasio sam se i za nju, ali 192 u trecem pokusaju. Nadam se da ce u finalu biti bolje. Milsim da je cilj ostvaren. Neka se opusti i neka uživa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Jel komentator na Areni jedan od onih panjeva sa kosarke? Cakovic ili onaj drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 4 x 100m muškarci, rts komentar sramotan. Prošle dve izmene oni pricaju o pazarskoj školi, završava se trka, ne konstatuju da su poljaci pogrešili i ispali, jedva su ispratili redosled i opet pričaju o nekim našim talentima.Vracam na eurosport i ona dva mrtvaka. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Imaš li dugme na daljincu da "dva mrtvaka" zameniš engleskim komentatorima? Ja imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Na eonu ne može. Moglo je dok sam imao D3, redovno sam menjao.Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 27 minutes ago, shonke said: Na eonu ne može. Moglo je dok sam imao D3, redovno sam menjao. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Ne može na 4k, ali na ostalima samo treba da promeniš u podešavanju zvuk na engleski. Šta se dešava sa Rojas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Provuče se Rohas, a tako sam se obradovao jednom tako neplanskom kiksu, no ne da mi se, sad će izdominirati, jer je do sada baš mašala zalet, mora ga pogoditi do kraja jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 15,08 skočila u poslednjem pokušaju... Sent from my SM-A525F using Tapatalk@Don Juan Hvala, nisam znao da tako može a ovo imam vec 2 godine. Na D3 bilo intuitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Očekivano, takve kad ne izbaciš kad ti se sticajem okolnosti ukaže šansa posle je zlato njihovo, suviše je ona superiorna u ovoj disciplini 😭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bravo za Rojas, šampion je šampion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Sta uradi Serika sunce ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Vrlo blizu FloJo, brutalno vrijeme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Lajls ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nije da mislim da su i sadašnji sprinteri 100% čisti ali u odnosu na drugi deo 80ih su zlato i iskreno mislim da treba da se izbrišu sva vremena iz tog perioda 😄 Tako da što se mene tiče ovo je novi WR Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 5 minutes ago, Nicklord said: Nije da mislim da su i sadašnji sprinteri 100% čisti ali u odnosu na drugi deo 80ih su zlato i iskreno mislim da treba da se izbrišu sva vremena iz tog perioda 😄 Tako da što se mene tiče ovo je novi WR A sta cemo sa 40 godina napredovanja u nauci i sportu, te mogucnosti da ovi uzimaju nesto sto oni pre nisu imali dostupno, a dozvoljeno je? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ako je išta napredovalo u prethodnih 30-ak godina to je upravo hemija, tj. farmacija. Kako dozvoljena, još više nedozvoljena. Neka rekorda... Očekivano ipak, Lyles nedodirljiv - šteta zbog vjetra u prsa, možda bi i njegov rezultat bio blizu Boltovom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Just now, Ječmendo said: Ako je išta napredovalo u prethodnih 30-ak godina to je upravo hemija, tj. farmacija. Kako dozvoljena, još više nedozvoljena. Neka rekorda... Očekivano ipak, Lyles nedodirljiv - šteta zbog vjetra u prsa, možda bi i njegov rezultat bio blizu Boltovom? Bukvalno su žene krenule da liče na muškarce krajem 80ih od količine steroida i hormona koje su uzimale 😄 Jeste hemija napredovala ali nije čudo što je ostalo 10+ WRa od tad u ženskoj atletici, i to nekako sve atletičari iz USA ili Istočnog Bloka gde se zna koliko je to visoko bilo organizovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ne poričem, ali to je bilo na neki način trivijalno i ne preteško za otkriti. Danas već živimo u doba kada su moguće genetske manipulacije, ko zna kakva nas budućnost čeka kad je vrhunski sport u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 12 minutes ago, Ječmendo said: Ne poričem, ali to je bilo na neki način trivijalno i ne preteško za otkriti. Danas već živimo u doba kada su moguće genetske manipulacije, ko zna kakva nas budućnost čeka kad je vrhunski sport u pitanju? Prvo ce AI ubaciti u misice, a onda ce praviti i kompletne sprintere od vestacke inteligencije. Onda ce Harison Ford pred trku da izbacuje replikante sa stadiona. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bravo, ali čak i za sprdnju je potrebno malo duhovitosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Mislim da je ovo najbolje takmicenje u skoku s motkom svih vremena, s obzirom da je za bronzu trebalo 5.95, a srebro 6.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Šteta za 6.23 ali oboriće ga uskoro sigurno. Zanima me dokle može da ide, da li može do 6.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Lagano preko 185. Zagrevanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts