Volter Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 On 11/28/2024 at 12:00 PM, Molina23 said: Sama ideja da praviš seriju o Sablji je teško govno. Jedini motiv za istu ima smrdljiva murija i služba svih vlasti koja pokušava da se vozdigne i ispinuje jednu sramnu akciju u nekako bitnu i hrabru. Oko 12 hiljada pohapšenih, kuso i repato je palo a 80% nije bilo ni za informativni. Na kraju 7 osuđenih uz 200 krivičnih. Kakva istorijska akcija, da se upišaš od smeha. Da dodam da su mnogi dobili i odštetu. 1
Utopista Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) Niko tu nije nevin uhapšen - sve sam ološ. Srbija bi bila neuporedivo bolja bez takvih... Možda da ostavim mogućnost da 5% njih nisu zaslužili robiju. Druga stvar je što je ovde sudstvo i tužilaštvo izbušeno službama i strankama.... Edited December 1, 2024 by Utopista 1
Krava kaze mu Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 (edited) Osim momenta gde je sve prolazno a sluzba vecna, Sablja nema nista sto dize lestivicu, a nepotrebna dramaturgija svakako nije pomogla. Nije bila britka, a mogla je. Da Micanovic nije odradio sjajan posao celokupni utisak bi verovatno bio mnogo losiji. Edited December 1, 2024 by Krava kaze mu 3
Markoss Posted February 19 Posted February 19 Odgledah ovu novu seriju Otmicu. Zanimljivo pocne, ali bas postaje klasicna srpska serija gde se izdesavala milion naivnosti i nelogicnosti kako bi opravdali celu pricu. Uz to su likovi do bola stereotipni.
strah od vozova Posted February 23 Posted February 23 Meni kod Otmice nikako nije jasno kako (ako je po istinitom dogadjaju) su osudili ovog policajca, a ne pravog ubicu. Mislim, ako znaju istinu ovi sto su pravili seriju, pa valjda zna i tuzilastvo ili ko vec.
Markoss Posted February 23 Posted February 23 6 hours ago, strah od vozova said: Meni kod Otmice nikako nije jasno kako (ako je po istinitom dogadjaju) su osudili ovog policajca, a ne pravog ubicu. Mislim, ako znaju istinu ovi sto su pravili seriju, pa valjda zna i tuzilastvo ili ko vec. Pa i u serji je otac umesan u sve, u rl se to nikada nije ni pomenulo igde. Krenuli sa istinitom pricom, pa onda nepotrebno iskarikirali da bi dobili na drami.
Recommended Posts