Kronostime Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 (edited) 49 minutes ago, Constantin said: E jbg...ja raskinuo ugovor sa Orionom, a na MTS, ne dam im ništa...muku mučim sa njihovim boxovima, četiri puta dolaze i ne mogu da mi reše problem zamrzavanja slike i ostalih zajebancija. Još da im platim HBO...nema teorije. Mozes da uplatis i HBO online direktno - bez posrednika. https://www.hbomax.com/rs/sr 7 Ojra mesecno i funkcionise odlicno. Edited November 15, 2023 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 1 minute ago, Kronostime said: Mozes da uplatis i HBO online direktno - bez posrednika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Just now, Constantin said: Ne davam username i password. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 2 hours ago, Constantin said: E jbg...ja raskinuo ugovor sa Orionom, a na MTS, ne dam im ništa...muku mučim sa njihovim boxovima, četiri puta dolaze i ne mogu da mi reše problem zamrzavanja slike i ostalih zajebancija. Još da im platim HBO...nema teorije. Na mts je do januara besplatan HBO... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 6 minutes ago, Azazelkg said: Na mts je do januara besplatan HBO... Otvorili...ono kao novogodišnja promocija ? Taman sam mislio "prc" zajebo si me...kad ono opcija kupovine 0,00 din. [emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Video klub dostupan, sve od jednom može da se pogleda...pa da prionemo...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 2 hours ago, Constantin said: Otvorili...ono kao novogodišnja promocija ? Taman sam mislio "prc" zajebo si me...kad ono opcija kupovine 0,00 din. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Pijem duži espreso s mlekom. Skromno. Dobro si prošao 😉. Negde je do sredine januara, samo što moraš sam da ga odjaviš. Ako ne uradiš tako od kad istekne promocija počinju da naplaćuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 2 minutes ago, Azazelkg said: Pijem duži espreso s mlekom. Skromno. Dobro si prošao 😉. Negde je do sredine januara, samo što moraš sam da ga odjaviš. Ako ne uradiš tako od kad istekne promocija počinju da naplaćuju. Jajare...ima li negde priopćenje ? Za ekspreso, nije problem...imaš gratis i kafućino... Odgledao sam prvu, svidja mi se uvod, jedino što je previše "marčnih" kadrova...em što je napolju snimano noću, ali i kadrovi unutra su mi nekako mračni. To valjda daje meku nit....jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 1 minute ago, Constantin said: Jajare...ima li negde priopćenje ? Za ekspreso, nije problem...imaš gratis i kafućino... Odgledao sam prvu, svidja mi se uvod, jedino što je previše "marčnih" kadrova...em što je napolju snimano noću, ali i kadrovi unutra su mi nekako mračni. To valjda daje meku nit....jel? Izašlo mi na internetu pojašnjenje.... Pa sebi napravih podsetnik da odradim odjavu 😉.... A za kadrove, nemam neko objašnjenje 🤷. Skoro sam i knjigu pročitao pa serijom upotpunjujem sliku. Stigao do četvrte epizode.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Mnogo mi smeta podešavanje zvuka, da se tako izrazim. Dijalozi su nesraznerni sa muzikom koja prati i onda mora da se pojača da bi se čulo šta pričaju. Pa kad grmne melodija... I ovo nije izolovan slučaj nego sam često sretao u domaćim serijama. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 Odgledao 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 21 hours ago, Constantin said: Ako si yettel imaš besplatno uz paket ako si neki od onih total paketa 14 hours ago, Knipex said: Mnogo mi smeta podešavanje zvuka, da se tako izrazim. Dijalozi su nesraznerni sa muzikom koja prati i onda mora da se pojača da bi se čulo šta pričaju. Pa kad grmne melodija... I ovo nije izolovan slučaj nego sam često sretao u domaćim serijama. Pročitao sam na tviteru da sve snimaju kao da je za bioskop pa je zato takav zvuk ali ko zna da li je to tačno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Izbindžovao sam sve. Ocenio bih sa većom od prelazne ocene. Radnja serije, u osnovi, malo podseća na "Četvrti čovek"...... 21 minutes ago, Урош19 said: Ako si yettel imaš besplatno uz paket ako si neki od onih total paketa IrisGo-Telekom Srbije. HEbale me sve 10 Arene... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 1 hour ago, Constantin said: Izbindžovao sam sve. Ocenio bih sa većom od prelazne ocene. Radnja serije, u osnovi, malo podseća na "Četvrti čovek"...... Pomalo podseća. Serija je rađena po knjizi sudije Miodraga Majića, koji, po svojim rečima, inspiraciju za svoje knjige nalazi u svojoj svakodnevici, na sudu , sudskim slučajevima i onome što se dešava u njegovoj okolini. Ako nisi pročitao knjigu imaš preporuke. Druga njegova knjiga, Ostrvo Pelikana je možda još bolja od ove. Tema je daleko teža od ove, ali nosi jaku socijalnu poruku. Danima posle čitanja sam imao neki težak utisak kao da nosim neko breme na leđima. Nije mi izlazila iz glave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 20 minutes ago, Knipex said: Pomalo podseća. Serija je rađena po knjizi sudije Miodraga Majića, koji, po svojim rečima, inspiraciju za svoje knjige nalazi u svojoj svakodnevici, na sudu , sudskim slučajevima i onome što se dešava u njegovoj okolini. Ako nisi pročitao knjigu imaš preporuke. Druga njegova knjiga, Ostrvo Pelikana je možda još bolja od ove. Tema je daleko teža od ove, ali nosi jaku socijalnu poruku. Danima posle čitanja sam imao neki težak utisak kao da nosim neko breme na leđima. Nije mi izlazila iz glave. Tu je...samo nemam kad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 (edited) On 11/14/2023 at 5:43 PM, 40Wins said: Za ljude koji se nisu sretali sa ovim zanrom ranije, sto kroz knjige ili serije/filmove, moze da bude super zanimljivo. Moja zena generalno nikad nije gledala nista mistik/horor/triler dok nije pocela da fura sa mnom, a ja sam tipa od 2-3 epizode ukapirao sve i onda kao: Uuu kako si to dobro povezao, bas si pametan, a u stvari sam samo prato obrazac slicnih stvari koje sam citao/gledao. Nije Majic ovde nista specijalno zamrsio. Kao sto su ljudima Senke nad Balkanom nesto uber novo i top ako nisu gledali Piki blajnderse ili Vavilon Berlin. Mislim da su Babilon i Senke snimljene u isto vrijeme (prva sezona) ali poenta posta ostaje. Edit: provjerio, Babilon prva epizoda emitovana 17. oktobra 2017. a Senke 23. oktobar iste god Edited November 16, 2023 by Ne sam Safete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Odgledali "Decu zla" pre neki dan i počeli "Posetu". Prve 4 epizode smo završili. Daleko ispod kvalitetom od "Deca zla". Bolje su izneli sporedne uloge nego glavne. Pride mi je mnogo usporena i pomalo dosadna. Što se tiče "Deca zla", drago mi je što je verno prenesena knjiga u tv seriju. Korektno je odrađeno. Šteta što nivo glume kod nas ne može da isprati scenario. Sve to počinje iz škole, fali ona nekadašnja ležernost, lakoća i spontanost. Cvijanović mi nikako nije za ulogu koju je dobio. Mnogo je bolji bio u drugoj epizodi serije "Tunel" koju smo takođe počeli da gledamo. Tu je baš dobro izneo ulogu. Do sada je emitovano 3 epizode i uopšte nije loša. Dragan Marjanović mi je maestralan. Svaka epizoda je priča za sebe. Rađena po istinitim događajima prati pregovarački tim MUP-a Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Odgledao prve dve epizode Tunela. Za sad sasvim korektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Kakva je 2. sezona 12 reci ? Ide svakoga dana na Superstaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Znači može Tunel da se proba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 On 11/15/2023 at 7:42 AM, Knipex said: Sakrio sam knjigu jer je rekla da će da je pregleda na brzaka 😄 Ne kontam je uopšte. Ja kad kupujem knjigu, prvo okrenem poslednje stranice da vidim kraj. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 I meni je Tunel takodje solidna serija za sada,drži pažnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Dobre 4 epizode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Gleda neko Poziv? Meni je za sad ubedljivo najbolja moderna domaca serija. Bolja od svih popularnih Bjelogrlicevih iskreno, nijedna mi nije preterano drzala paznju ovo gledas na iglama. Plus sto su sve zenski leadovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 10 hours ago, McLeod said: Gleda neko Poziv? Meni je za sad ubedljivo najbolja moderna domaca serija. Bolja od svih popularnih Bjelogrlicevih iskreno, nijedna mi nije preterano drzala paznju ovo gledas na iglama. Plus sto su sve zenski leadovi. Više nego dobra serija...za preporuku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts