wwww Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Svaka čast onome ko je ovo smislio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ko kaze da je treca sreca? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) 1 hour ago, Baby said: Ko kaze da je treca sreca? Ovo je garant u Japanu. Tako sam i ja jednom poljubio staklena vrata na aerodromu u Tokiju, i to tako dobro da mi je i bivša devojka bila ljubomorna. Mnogo uredni ljudi ti Japanci. Edited August 18, 2022 by Darko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 39 minutes ago, Darko said: Ovo je garant u Japanu. Tako sam i ja jednom poljubio staklena vrata na aerodromu u Tokiju, i to tako dobro da mi je i bivša devojka bila ljubomorna. Mnogo uredni ljudi ti Japanci. Ja sam se jednom zaglaviila u staklenom lavirintu u Italiji. Svaki korak je bio udarac glavom u staklo. Pola sata nisam mogla da se isptljam, sto od muke, sto od smeha. Morali su da se vracaju po mene da me izvuku. Naravno, na ocigled svih posetioca koji su se skupili da gledaju... i maksimalno uzivali u predstavi 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 15 hours ago, Baby said: Svaki korak je bio udarac glavom u staklo. Šta ti je bilo sa rukama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 10 hours ago, Darko said: Šta ti je bilo sa rukama? To je bio neki zabavni park i neka kucica na dva sprata, mala, sa jedne strane staklena. Popnes se gore i gore su kriva ogledala. Nas cetvoro je bilo i toliko smo smo se smejali da su nam suze curile. Iz tog gorenjeg dela silazis u stakleni lavirint kroz koji treba da se izvuces napolje. E sad, kada udjes u lavirint jedina sansa je da izadjes napolje ako gledas spojeve na podu. Medjutim, toliko je uzano da ti pipnes rukom ovde, ali si glavom vec lupio tamo negde. Oni su svi izasli napolje, ja pod uticajem jos uvek onih krivih ogledala se smejem i ne vidim bas najjasnije. Napravim pola koraka i bam, i tako u krug. Rukama napipavas, ali cim malo sagnes glavu lupis u staklo. Tako sam ja kao u crtanim filmovima, tup tup tamo vamo, svi stoje napolju smeju se, smejem se i ja, sto se vise smejem, sve je manja sansa da izadjem napolje. Na kraju se jedan drug vratio da me izvede kada je video da cemo prenociti oni napolju ja u lavirintu. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 On 8/19/2022 at 1:14 AM, Baby said: Morali su da se vracaju po mene da me izvuku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=0QVPUIRGthI Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 ^^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 1 hour ago, erwin said: Simpatičan je ovo bio strip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Nekad se pričala i ova verzija: Učiteljica: Perice, možeš li da nam objasniš svojim rečima, šta je šteta? Perica: Šteta je kad ceo politbiro* leti avionom, avion se sruši i svi poginu. Učiteljica: Ne, Perice, to je katastrifa, šteta je kad padne vaza na pod i razbije se. Sledeći čas. Učiteljica: Ko može da nam objasni šta je to katastrofa? Ajde ti, Perice. Perica: Katastrofa je kad ceo politbiro* leti avionom, avion se sruši i svi poginu, ali to nije šteta... *politbiro zameni po želji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts