Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, John Dies at the End said:

83 koja od CK do Krsta putuje kao medjugradski do KSa ... Početak studentskih dana

Ah, ne diraj mi 83 😄. Takođe početak studentskih dana, devojka (sadašnja žena) u Džona Kenedija, ja na Vračaru, 83. mi je iz tog vremena najomiljenija linija, vredelo je klackanje svaki put 😎

• Like 5
Posted
32 minutes ago, Eddard said:

Ah, ne diraj mi 83 😄. Takođe početak studentskih dana, devojka (sadašnja žena) u Džona Kenedija, ja na Vračaru, 83. mi je iz tog vremena najomiljenija linija, vredelo je klackanje svaki put 😎

U Dzona Kenedija? :smiley33:

Posted (edited)
15 minutes ago, Baby said:

to su zvucnici, ima i za 30$ 😄 

Bingov brat je otisao u Kinu, bice i jeftinije. Rekao mi sir. Oliver.

tnt-oliver-javna-nabavka-1.jpg

😛

Edited by mrd
Znam da moze preko ebay. Ima i amazon. :P Moj sir. Oliver ostao bez posla> Mucenik. :(
  • Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, mrd said:

Bingov brat je otisao u Kinu, bice i jeftinije. Rekao mi sir. Oliver.

😛

Kina je cesto na ebay, ne moras vise da protezes "noge" donde... 

Edited by Baby
Posted
3 hours ago, Baby said:

to su zvucnici, ima i za 30$ 😄 

Moguce, procitao sam vest u nekim grckim novinama, pa mi bila zanimljiva slika. A i oni su preneli da su to kao airpods LOL

• Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, I, Ja Sam Laki said:

Moguce, procitao sam vest u nekim grckim novinama, pa mi bila zanimljiva slika. A i oni su preneli da su to kao airpods LOL

Pa mozda i jesu... za slonove 🐘

12 minutes ago, Honey Badger said:

jDceDfb.jpg

Tea or coffee? Yes, thanks! 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 5/7/2020 at 9:17 PM, Plavi Golub said:

Pa kako drugacije. Nisam sigurna ni da li su je vozaci dobijali po kazni. Bilo je tih vaspitnih linija i u GSP i u Lasti 😂.

Ne znate vi sta je 106. Davnih dana na okretnici znala se procedura. Majstor ode da popije pivo, pa onda ide da se vozi.

Posted
29 minutes ago, handys said:

Davnih dana na okretnici znala se procedura. Majstor ode da popije pivo, pa onda ide da se vozi.

To kad okrene turu i ode kod dispecera da se oseca na pivo,a ne na naftu koju je pocuclao iz rezervoara....:s_d:

Posted
1 hour ago, Honey Badger said:

jDceDfb.jpg

1 hour ago, Baby said:

Pa mozda i jesu... za slonove 🐘

Tea or coffee? Yes, thanks! 

Šveca mi radila dugo kao stujardesa, pa ima gomilu anegdota. Jedna od tih je baš ova. Budu na nekom kratkom letu tipa Bg-Pg ili slično, i sad frka da se stigne poslužiti sve putnike. I onda nakon "Kafa, čaj, sok? " obično dođe "Može."

• Ha-ha 2
Posted

Ovo je onako vise americki:

If after the lockdown you were given 2 options:

either fly with your wife to a dream destination or having a BBQ with your friends, what would you choose:

A) Well done

B) Medium

C) Rare

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
1 hour ago, Laki21 said:

Šveca mi radila dugo kao stujardesa, pa ima gomilu anegdota. Jedna od tih je baš ova. Budu na nekom kratkom letu tipa Bg-Pg ili slično, i sad frka da se stigne poslužiti sve putnike. I onda nakon "Kafa, čaj, sok? " obično dođe "Može."

- Majstore, šta ćeš, pivo, rakija?
- Ma može!

• Ha-ha 6