Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dr.Nestor rula...vezao bi ga kući za radijator da me vazda zabavlja mistifikacijama na zadatu temu.

Posted

Da vam ispričam nešto....imam svastiku(nije rođena), koja je pomalo tupava i koja večito nešto paniči. Sa Coronom sam je "preživeo" ali brate sa 5G mrežom ne da smara. Napravih malopre, dok sam pušio na terasi dve fotkice i pošaljem joj...kažem, evo kod nas podižu i postavljaju 5G toranj. Em što je digla paniku kod moje žene da prodamo stan(ove) i brišemo odavde, em što mi je napravila da se preganjam sa ženom po kući...."Jao bre, što si bezobrazan, pa znaš kakva je, sad će da se brine"....rekoh "Ma ko je **be kad je glupa"  Izgleda da sam ostao bez ručka danas :smiley33:

spacer.pngspacer.png

Naravno u pitanju je kran-dizalica sa susednog gradilišta...

• Like 3
  • Ha-ha 25
  • Tuzno 1
Posted
15 minutes ago, Constantin said:

Da vam ispričam nešto....imam svastiku(nije rođena), koja je pomalo tupava i koja večito nešto paniči. Sa Coronom sam je "preživeo" ali brate sa 5G mrežom ne da smara. Napravih malopre, dok sam pušio na terasi dve fotkice i pošaljem joj...kažem, evo kod nas podižu i postavljaju 5G toranj. Em što je digla paniku kod moje žene da prodamo stan(ove) i brišemo odavde, em što mi je napravila da se preganjam sa ženom po kući...."Jao bre, što si bezobrazan, pa znaš kakva je, sad će da se brine"....rekoh "Ma ko je **be kad je glupa"  Izgleda da sam ostao bez ručka danas :smiley33:

spacer.pngspacer.png

Hebes ručak, vredelo je :lol_2:

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Kronostime said:

+ imas izdajnicki TotalTV. :lol_2:

Ostavili kreteni antenu, nisu hteli da skinu...kažu neka ti. Nisam ni ja dirao inače imam Exe optiku. Inače, promenio sam ih zato što nisu imali brži net...a inače imam EON..

1 minute ago, kalistenika u rutini said:

Hebes ručak, vredelo je :lol_2:

Uvek mi je bio moto "merak nema cenu"....zato sam valjda i Meraklija...a za ručak, slede pregovori...nikad se ne predajem, uvek ima nade. :64:

• Like 1
Posted

Kod mene u komšiluku ložili oficira u penziji da je kutija sa optikom lokalne kablovske na banderi ispred njegove kuće ustvari ta 5G antena i to samo za naš kraj jer smo slabo glasali za Vučnjaka na prošlim izborima...i najverovatnije je ludak pre par dana izbušio malokalibarkom.

• Ha-ha 7
  • Tuzno 1
Posted
2 hours ago, Constantin said:

Samo se ti zezaj..kad se prica prosiri pa neka panjina zapali kran,bice veselo...:s_d:

• Ha-ha 5
Posted
1 minute ago, mare80 said:

Samo se ti zezaj..kad se prica prosiri pa neka panjina zapali kran,bice veselo...:s_d:

Besplatna predstava.....

Ponekad se zadubim u razmišljanje i pitam se, da li ti ljudi stvarno tako misle ili se samo kvalitetno zajebavaju....nisam načisto.

Posted
2 minutes ago, Constantin said:

Besplatna predstava.....

Proveri ti za svaki skucaj ko je gazda krana...mozda nema smisao za humor...😀

Posted (edited)
23 minutes ago, Kronostime said:

ZGwhDnK.gif

Sve vise izgleda da je zapravo jedan takav monolit preko potreban sirokim narodnim masama da se opamete (kao sto je majmune "naucio" da koriste orudja i naprave evolucijski iskorak) i prestanu da lupetaju guposti o 5G, vakcini itd.

Edited by wwww