Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Knipex said:

inače alpina se pravi ponovo po originalnoj licenci ali je ne radi apatinska pivara. Ista je kao nekad.

Ovde pijem original, austrijski Almdudler, ponekad da me podseti na detinjstvo. 

9 hours ago, Honey Badger said:

Stari me je kad nije znao sta ce samnom, ponekad vodio u birtiju s njim. Ja bih pojeo neke cevape i najcesce popio sok od jagode. 

Slična priča sa mnom, uvek me vodio sa sobom po selima u kafane, ili posle škole čekao u lokalnom restoranu na pljeskavicu i pet ćevapa i uvek Coca-Cola ili Apa Kola tamo gde nije bilo CC. Tako sam se i od malih nogu navukao na to sranje. 

Posted
11 hours ago, mare80 said:

Ma isto njesra...

Kad sam bio klinac,tamo negde '93 dodje neki moj  rodjak iz Nemacke...

Ostala mu konzerva Fante u kolima pa mi dao kad je svratio kod caleta...

Lebtejebo ja zinuo u onu Fantu ko da mi je svemirski brod u dvoriste sleteo...:s_d:

Sad ne bih mogao da popijem fantu da me streljas...

Ja sam pre par godina naručio "Jupi" u kafiću. Konobar mlađi pa me gleda u čudu a ja ne shvatam šta mu je. Drugar koji je bio sa mnom u tom trenutku se nasmeja pa kaže konobaru "donesi mu fantu" a onda mi kaže da Jupija nema već 20 godina. To dovoljno govori koliko sam često pio sok od narandže :)

Posted
26 minutes ago, Eddard said:

Ovde pijem original, austrijski Almdudler, ponekad da me podseti na detinjstvo. 

Slična priča sa mnom, uvek me vodio sa sobom po selima u kafane, ili posle škole čekao u lokalnom restoranu na pljeskavicu i pet ćevapa i uvek Coca-Cola ili Apa Kola tamo gde nije bilo CC. Tako sam se i od malih nogu navukao na to sranje. 

Coca~cola mi je bio najgori sok. Da li zbog mjehurica ili sto je preslatko bilo ali nisam mogao smisliti. Do danas, mislim da nisam pio colu vise od desetak puta u zivotu.

Jedan krezavi lik iz djedinjstva dobio nadimak Vali, po majmunu Valiju koga je neko pomenuo ranije. Ostalo mu je cijeli zivot. 

Posted

Ja sam, kao dete, pio kabezu i klaker.(Ko je reko da sam mator?)

Kasnije se pojavila Kokta, pa Coca-cola, Pepsi, Juppi, sve sam to pio neko kraće vreme, pa dosadi.

Sad od gaziranih, ponekad koselu vodu, špricer...

• Like 2
Posted

Kad smo već kod gaziranog, ja ne mogu da shvatim Nemce, piju kiselu vodu ko ludi, njima je obična voda uglavnom bljak... A meni obrnuto.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Div said:

Ja sam, kao dete, pio kabezu i klaker.(Ko je reko da sam mator?)

Kasnije se pojavila Kokta, pa Coca-cola, Pepsi, Juppi, sve sam to pio neko kraće vreme, pa dosadi.

Sad od gaziranih, ponekad koselu vodu, špricer...

Nikad ni cuo za ove kabezu i klaker, sta je to?

Nesto sto si zadnji put vidio na dvoru Knjaza Milosa Obrenovica, kada si bio mali?

• Like 1
  • Ha-ha 5