mrd Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, Eddard said: E iz istog razloga ću i ja da se vratim 😂 Svakako. Dobri uslovi da napreduješ u karijeri i nauci. Ma biraj 🤣🤣🤣🤣🤣 Ja bih da idem na more.
Smrtokapa Posted February 20 Posted February 20 29 minutes ago, mrd said: Ja bih da idem na more. Komplet lepinja ti je na pola puta. 2
DameTime Posted February 20 Posted February 20 (edited) 4 hours ago, Eddard said: E iz istog razloga ću i ja da se vratim 😂 Ma ja sam ovde više ciljala na Ameriku 😜 Edited February 20 by DameTime 1
Darko Posted Friday at 10:20 PM Posted Friday at 10:20 PM 1 hour ago, DameTime said: This is very me coded I posle se pitaš zašto se plašiš muškaraca 😝 1
DameTime Posted Friday at 10:28 PM Posted Friday at 10:28 PM 7 minutes ago, Darko said: I posle se pitaš zašto se plašiš muškaraca 😝 Pokušavaš da budeš duhovit, ali ja nisam nigde napisala da se plašim muškaraca. Dodatno, serial killer može da bude i žena.
Darko Posted Saturday at 01:05 AM Posted Saturday at 01:05 AM 2 hours ago, DameTime said: Pokušavaš da budeš duhovit, ali ja nisam nigde napisala da se plašim muškaraca. Dodatno, serial killer može da bude i žena. Jebi ga, nije uspelo. Naravno. 17% u USA.
Angelia Posted Saturday at 02:20 AM Posted Saturday at 02:20 AM 1 hour ago, Darko said: Jebi ga, nije uspelo. Naravno. 17% u USA. Iskreno receno I ja volim da kuliram gledajuci takve serije. Nemam pojma zasto, ali demografija koja to gleda, su uglavnom zene. Ili muskarci ne priznaju da ih gledaju
Darko Posted Saturday at 06:41 AM Posted Saturday at 06:41 AM 4 hours ago, Angelia said: Iskreno receno I ja volim da kuliram gledajuci takve serije. Nemam pojma zasto, ali demografija koja to gleda, su uglavnom zene. Ili muskarci ne priznaju da ih gledaju Eto, @DameTime i ti ipak imate nešto zajedničko 😝 Zezanje na stranu, mislim da si u pravu. I meni se čini, bar iz ličnog iskustva. To je dokaz koliko žene vole jake muškarce. Ok, izaći ću sam.
DameTime Posted Saturday at 07:03 AM Posted Saturday at 07:03 AM 21 minutes ago, Darko said: To je dokaz koliko žene vole jake muškarce. Ok, izaći ću sam. Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣
Darko Posted Saturday at 08:02 AM Posted Saturday at 08:02 AM 58 minutes ago, DameTime said: Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣 Učim od najboljih.
Besni lala Posted Saturday at 09:35 AM Posted Saturday at 09:35 AM 2 hours ago, DameTime said: Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣 Seal of approval... Od @DameTime Ti si srećan čovek @Darko ... Trebalo je da to budem ja. Jebem ti život. Ovakav. 1 2
DameTime Posted Saturday at 09:01 PM Posted Saturday at 09:01 PM 11 hours ago, Besni lala said: Seal of approval... Od @DameTime Ti si srećan čovek @Darko Najbliže što je @Darko prišao komplimentu s moje strane 1 1
Recommended Posts