Kronostime Posted Monday at 07:33 AM Share Posted Monday at 07:33 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 07:43 AM Share Posted Monday at 07:43 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 01:58 AM Share Posted Thursday at 01:58 AM @Eddard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 05:51 AM Share Posted Thursday at 05:51 AM E iz istog razloga ću i ja da se vratim 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted Thursday at 05:55 AM Share Posted Thursday at 05:55 AM 2 minutes ago, Eddard said: E iz istog razloga ću i ja da se vratim 😂 Svakako. Dobri uslovi da napreduješ u karijeri i nauci. Ma biraj 🤣🤣🤣🤣🤣 Ja bih da idem na more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Thursday at 06:27 AM Share Posted Thursday at 06:27 AM 29 minutes ago, mrd said: Ja bih da idem na more. Komplet lepinja ti je na pola puta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 07:51 AM Share Posted Thursday at 07:51 AM (edited) 4 hours ago, Eddard said: E iz istog razloga ću i ja da se vratim 😂 Ma ja sam ovde više ciljala na Ameriku 😜 Edited Thursday at 09:59 AM by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Jedna bumerska i od mene: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago This is very me coded 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 1 hour ago, DameTime said: This is very me coded I posle se pitaš zašto se plašiš muškaraca 😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 7 minutes ago, Darko said: I posle se pitaš zašto se plašiš muškaraca 😝 Pokušavaš da budeš duhovit, ali ja nisam nigde napisala da se plašim muškaraca. Dodatno, serial killer može da bude i žena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Pokušavaš da budeš duhovit, ali ja nisam nigde napisala da se plašim muškaraca. Dodatno, serial killer može da bude i žena. Jebi ga, nije uspelo. Naravno. 17% u USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, Darko said: Jebi ga, nije uspelo. Naravno. 17% u USA. Iskreno receno I ja volim da kuliram gledajuci takve serije. Nemam pojma zasto, ali demografija koja to gleda, su uglavnom zene. Ili muskarci ne priznaju da ih gledaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 4 hours ago, Angelia said: Iskreno receno I ja volim da kuliram gledajuci takve serije. Nemam pojma zasto, ali demografija koja to gleda, su uglavnom zene. Ili muskarci ne priznaju da ih gledaju Eto, @DameTime i ti ipak imate nešto zajedničko 😝 Zezanje na stranu, mislim da si u pravu. I meni se čini, bar iz ličnog iskustva. To je dokaz koliko žene vole jake muškarce. Ok, izaći ću sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Darko said: To je dokaz koliko žene vole jake muškarce. Ok, izaći ću sam. Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 58 minutes ago, DameTime said: Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣 Učim od najboljih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Uspeo si da ovo bude više cringe i od Kronosovih fora 🥲🤣 Seal of approval... Od @DameTime Ti si srećan čovek @Darko ... Trebalo je da to budem ja. Jebem ti život. Ovakav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts