Vjekoslav Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 5 hours ago, NMX said: 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Futuristicki Chinatown u Blade runner 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Ja u izolaciji. Vec me prozvali kod kuce mudzahedinom, ali ne dam se slomiti tako lako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 1 hour ago, Plavi Golub said: Futuristicki Chinatown u Blade runner 👍 fali samo ton (na madjarskom). - gospodin Deker, podjes s nama! - zasto podjem? - krsila karantena! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 mi gladni... bez daha gledamo se sada... mi lutamo po hladnom daAnu... iz naših tužnih soba oči u oči sa svetom kompjutera i roObota slušamo sve same laži i prazninu svih iluzija daj nam sunca... daj nam sunca, daj... tog suuunca daj... ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! Od svih mogucih destinacija na kojim sam se mogla zateci, ja se zateknem u Vucicevom kazamatu! 😥 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 minute ago, Sunshine State said: Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! Od svih mogucih destinacija na kojim sam se mogla zateci, ja se zateknem u Vucicevom kazamatu! 😥 4 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 51 minutes ago, Sunshine State said: Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! Od svih mogucih destinacija na kojim sam se mogla zateci, ja se zateknem u Vucicevom kazamatu! 😥 Iskreno mi je zao i potpuno te razumem. Sad vidis u kakvom ludilu mi zivimo. Sto je jednom moj najbolji drug rekao: Pazi,kaze,i ti ja Crni da odemo kod psihijatra,nisam siguran da nam nesto ne bi nasao. 30 godina zivota u ovom ludilu mora da ostavi traga i na nas,"normalne". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 (edited) 4 hours ago, Sunshine State said: Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! Od svih mogucih destinacija na kojim sam se mogla zateci, ja se zateknem u Vucicevom kazamatu! 😥 Ako te ova pjesma ne oraspolozi, ne znam sta bi moglo... When you're sad and when you're lonely, and you haven't got a friendJust remember that death is not the endAnd all that you've held sacred, falls down and does not mendJust remember that death is not the endNot the end, not the endJust remember that death is not the end When you're standing on the crossroads that you cannot comprehendJust remember that death is not the endAnd all your dreams have vanished and you don't know what's up the bendJust remember that death is not the endNot the end, not the endJust remember that death is not the end When the storm clouds gather 'round you, and heavy rains descendJust remember that death is not the endAnd there's no one there to comfort you, with a helpin' hand to lendJust remember that death is not… p.s. Waterboys je najveselija verzija, Dylan i Cave su morbidni. Edited April 8, 2020 by Honey Badger 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! Od svih mogucih destinacija na kojim sam se mogla zateci, ja se zateknem u Vucicevom kazamatu! [emoji26] Jel voliš da gledaš serije?Nađi Burn Notice.Uživaj u svom nicku 7 sezona, taman dok ne prođe ovo sranje [emoji6]Sent from 127.0.0.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 5 hours ago, Sunshine State said: Ja vama ne mogu opisati moju trenutnu frustraciju! 6 hours ago, zoe Bg said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 @Vjekoslav Hogy vagy? Ne daj zeni ni blizu, moze ti doneti kojekakve "baje" i firuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Jo vagyok,koszonom. Is te? (nisam Vjeko,al' mogu da probam) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 hour ago, fancy said: Jel voliš da gledaš serije? Nađi Burn Notice. Uživaj u svom nicku 7 sezona, taman dok ne prođe ovo sranje Sent from 127.0.0.1 Odgledao odavno. Vredi jedino zbog okoliša i Gabrielle Anwar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 23 minutes ago, Crni Bombarder said: Jo vagyok,koszonom. Is te? (nisam Vjeko,al' mogu da probam) Nem jo... (znam jos da pozdravim/otpozdravim, da brojim i dane u nedelji - dalje ne pitaj!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Popustio sam i idem ovaj vikend u tazbinu. Dvorište je ipak prelomilo... Ono od subote u 1 nekako da preguram u stanu, ali ovo sa skoro 3 dana mi je previše. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 5 minutes ago, realno *w said: Popustio sam i idem ovaj vikend u tazbinu. Dvorište je ipak prelomilo... Ono od subote u 1 nekako da preguram u stanu, ali ovo sa skoro 3 dana mi je previše. Da nemam dvoriste podjilkanio bi...neuporedivo ce ti lakse biti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 8 minutes ago, realno *w said: Popustio sam i idem ovaj vikend u tazbinu. Dvorište je ipak prelomilo... Ono od subote u 1 nekako da preguram u stanu, ali ovo sa skoro 3 dana mi je previše. ja osim prodavnice nisam iyasao iy kuce 4 nedelje 😀 okej imam terasu ali nije bilo nesto za sedenje napolju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 imamo pobednika u home office takmičenju 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 18 hours ago, realno *w said: Popustio sam i idem ovaj vikend u tazbinu. Dvorište je ipak prelomilo... Ono od subote u 1 nekako da preguram u stanu, ali ovo sa skoro 3 dana mi je previše. ne zelim suditi, jer tu kod mene nema ni policijskog sata ni zabrane izlaska iz stana preko vikenda, pa je lako glumiti pametnjakovica, medjutim ako tazbina znaci stariji ljudi, cinjenica je da ih dovodis u opasnost od zaraze. asimptomatski prenositelji i jesu najveci problem kod ove pandemije. kod mog starog je ogromna basta (cak i teren za strelicarstvo, kojim se rekreativno bavim), i ogromna kucerina, a ja sam vec desetak dana ionako sam. i bit cu sam jos najmanje dva tjedna, obzirom da mi je supruga u karanteni, i mogu joj samo mahati iz parka ispred bolnice (i pjevati, mada me kroz zatvorene prozore ne cuje, sto je cak i romanticno), medjutim ne zelim ici kod starog. em mu je 82 godine, em je dijabeticar. ono sto mu treba dostavim mu na ulazu u haustor dvaput tjedno, dezinficiram kvaku i zvono kad izlazim, i to je to (vec skoro mjesec dana). a mogao bih samo proci kroz taj haustor u dvoriste, pa lijepo odraditi jedan trening, medjutim bojim se da ne inficiram njegov prostor. ovo sranje od koronavirusa iznimno je infektivno, toliko ipak znamo o njemu. ponavljam, ne sudim, i ne osudjujem tvoj postupak, samo eto, upozoravam (i usput i ja malo kukam, sta da mu radimo). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 19 hours ago, realno *w said: Popustio sam i idem ovaj vikend u tazbinu. Dvorište je ipak prelomilo... Ono od subote u 1 nekako da preguram u stanu, ali ovo sa skoro 3 dana mi je previše. I ja bih ali ne mogu zbog posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 nova rutina u poslednjih nedelju dana. od prosle srede sam se vratio na posao posle 3 nedelje gajbidzona. flertujem sa koleginicom u kancelariji po ceo dan, planiramo kad sve ovo prodje da odemo na neku planinu i da se volimo, ali smo svesni da od toga nema nista iz raznoraznih razloga, ali niko ne moze da nam zabrani da se tripujemo. dodjem kuci oko cetvorke, klopam, izblejim, treniram, istusiram se i ponovo klopam, pa opet malo izblejim pa lezem da spavam da bih ustao za posao glupuiranje sa koleginicom. net gotovo ne koristim osim da izlajkujem fotke koleginici. devojcica mi dolazi vikendom, volimo se i planiramo vencanje kad sve ovo prodje, svesni smo da od toga nema nista ali niko ne moze da nam zabrani da se tripujemo. PS: u steku imam 5 pari rukavica, tri maske i poprilicnu kolicinu manga. #treba ostati psiho-fizicki zdrav i prav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 9, 2020 Share Posted April 9, 2020 @kalistenika u rutini Dobro, ja sam ovom covid situacijom sludjena, logika popusta, pa mi nije najjasnije je l' koleginica = devojcica? Ili su razlicite persone? Glede mog psihofizickog survajvla, bicikl spreman za sutra, i sto bi mi Sremci rekli "nuz" Savu, pa do Zasavice!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted April 9, 2020 Author Share Posted April 9, 2020 razlicite su da razlicitije ne mogu biti u svakom smislu ... nisam jos prso toliko da razblazujem pa da od jedne pravim dve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts