Asterion Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 (edited) 5 hours ago, uini said: ozbiljno je ljuta ova carolina pošiljka, pri tome, jeo sam teleću glavu u skembetu koja vrišti ljuto. nisam uspeo previše da smazem Ja sam u nekom od onih chalengea na YT video da lik jede tu papriku pa posle ne može sebi da dođe. Ta iz Karoline navodno ima između 1.500.000-2.500.000 tih nekih jedinica ljutine. Radi poređenja popularne feferonke su od 100-500 a čuvene čili papričice od 500-1000. Jel zna neko da li u Srbiji ima da se nabavi ta paprika ? Edited March 29, 2020 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 (edited) 2 minutes ago, Klotzen said: Ja sam u nekom od onih chalengea na YT video da lik jede tu papriku pa posle ne može sebi da dođe. Ta iz Karoline navodno ima između 1.500.000-2.500.000 tih nekih jedinica ljutine. Radi poređenja popularne feferonke su od 100-500 a čuvene čili papričice od 500-1000. koliko sam uspeo da vidim, ljudi u tim čelenžima odgrizu pola ili čak celu papriku, ne jedu ništa usput. ja seckam sitno, žvaćem temeljno i jedem glavno jelo obilato ( : edit a i već smo pričali, iako su teorijski jako jako ljute, neke su zaista ljute a neke ne baš. zavisi valjda prilično od uslova gajenja, zalivanja i sl Edited March 29, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 1 hour ago, Honey Badger said: To se, kako je meni objasnjeno, zove flexitarian. I ja samo povremeno trosim meso, mada stojim iza ove da treba da se zna kako i sta. To zato sto deci u tom uzrastu treba direktno pokazati sve realnosti zivota? okrutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Jutros je dosla ne red zamena sijalice na autu. Otvorio haubu, pogledao i zatvorio. Pristupacno kao da je remont svemirske stanice. Potrazio na jutjubetu i evo posle sat vremena sam od zamene sijalice dosao do Ronaldinjovih najboljih driblinga. Vucicu ukidaj internet. 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Meni najbolji ortak malopre preko vibera poslao jednominutni klip "best of Darija Kisic" Ni meni vise ne treba net. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 29 minutes ago, Crni Bombarder said: Meni najbolji ortak malopre preko vibera poslao jednominutni klip "best of Darija Kisic" Ni meni vise ne treba net. Haj sad vanredno je stanje, mora se naci neka zanimacija, ali kad sve ovo prodje moracemo ozbiljno da popricamo o tvojim preferencijama glede ovakvih gospodza. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 @Crni BombarderObradovicu, vidju Darije ko Snezna kraljica;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 8 minutes ago, CLakiSH said: @Crni BombarderObradovicu, vidju Darije ko Snezna kraljica;) Bacas mi rovca k'o CicVu plebsu? Pa da me onda javno prozivas? Nece da moze,od sada sam 'ladan k'o spricer Then again..ja kad je vidim Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 vas dvojica biste bili u debelom oftopiku da u naslovu teme nema ovo prav ... sreca pa sam ja na vreme naslovio kako treba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 3 hours ago, CLakiSH said: Haj sad vanredno je stanje, mora se naci neka zanimacija, ali kad sve ovo prodje moracemo ozbiljno da popricamo o tvojim preferencijama glede ovakvih gospodza. Ja sam na @Crni Bombarder strani, covek je sve u pravu. Bombi, izdrzi! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 7 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Ja sam na @Crni Bombarder strani, covek je sve u pravu. Bombi, izdrzi! 🙂 Nista, onda cemo morati oformiti grupu za podrsku Darijevaca. Ja sam lebdeci Laki i imam problem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 hana live odgovara na pitanja mentalnih ranjenika. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Jedva cekam da cujem sta ce @NMXimati da kaze na ovo^ ..mada slaba su pitanja koja idu preko ekrana.."da li imas decka?" wtf...tanko je to.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 umesto da gledaocima zagolica mastu, ona glumi postenje i suzdrzava se 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Dosta je ovo neozbiljno. Bar da su tu prvoborci iz književnih večeri posvećenih Hani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 E,sad..ja sam oduvek govorio da "Pink" treba dezinfikovati,ali ovo...Ladies&Gentlemen we have a winner..stavljaj katanac na temu,Wolfie Udji,Maro Izadji, Maro Kapsule za dezinfekciju sa UV Kako ga radi koks.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Maru je ozracio, ko zna sta ce da joj izraste...daleko bilo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Zeks ubija sve poznate i nepoznate viruse. Neka ga vode na Sajam da pomogne otadzbini u borbi protiv virusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 cek, je l' se sad voditelji na Pinku pojavljuju u emisijama s tim vizirom, kapom, maskom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 8 minutes ago, wwww said: cek, je l' se sad voditelji na Pinku pojavljuju u emisijama s tim vizirom, kapom, maskom? Ma jok, to je samo za hodnik...posle idu u sminkernicu na standardno krecenje 😁 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Necu vise,zivota mi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Author Share Posted March 30, 2020 34 minutes ago, Zizu said: Ljaljic najavio mogucu nestasicu limuna. Ocekujem sutra stampedo na limun. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Kad vec pominjete Kisicku i Mitrovica: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Necu vise,zivota mi Nemam pojma ko je ova zena ali ti bas imas fetish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts