Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Jos da mu 3 igraca nisu ostali na klupi i to Jokic

Dve nedelje fantazija i 2x mi cetvrtkom ostaju igraci na klupi. 😄 Moracu tu nesto da menjam. 🔍

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Rekoh ja da je ozbiljan kusur Prince 😕 

fin mec igramo Zorex i ja, par kategorija su na dohvat ruke 

opasno je nadigrao Harden Janisa ovu nedelju

1 hour ago, Miskooo said:

Dve nedelje fantazija i 2x mi cetvrtkom ostaju igraci na klupi. 😄 Moracu tu nesto da menjam. 🔍

Ma znamo to te zamolio grof da ne ispadne da ostavis igracw u steku

Edited by LayupFromTheMidget
Posted
13 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Rekoh ja da je ozbiljan kusur Prince 😕 

fin mec igramo Zorex i ja, par kategorija su na dohvat ruke 

opasno je nadigrao Harden Janisa ovu nedelju

Nije los bio Lamarkus 22p 8 skokova 1 blk za samo 26 minuta.

Dzabe si uzimao Dagija Madjio - drei punkten nicht.

Posted (edited)
14 minutes ago, Itachi Uchiha said:

dajte favorsu out zlotvori

Ne moze to tek tako, moras da sharmirash devojku sto radi na epsn custumer service-u, pa tek onda mozes da se nadas.

Edited by Zvezdinho
  • Thanks 1
Posted (edited)

Zveki izlapeO, dao gi Gobera za nekog tamo princa, dal od Persiju ili Afriku jbem li ga, i matoru drtinu iz SA, izlapeO gi ki Bard Zivadinovic.

Edited by Zvezdinho
Posted

Posle dosta problema sa neaktivnim igračima sam dočekao da gotovo svi igraju. Nadam se da će Maloumni nastaviti sa davanjem minutaze Porter u. Još JJ iz Heata da zaigra i ceo roster će imati minutazu. 

I da Poole nastavi vako 

• Like 1
Posted

Nisma siguran da ce Jj ds dobije minute pogotovo ne kada se ovako pobedjuje. Kazu da je Riley bas izpizdeo na njega i Diona( vise na ovog 2) kao dao sam vam pare i verovao u vas a vi me izjebali.. ti da se guras oko Po pa kada dodje Zion bice lagano

• Like 1
Posted

Slepci sa espn-a još uvek JJ-u nisu dodelili O(uini, Zveki šaljite mejl espn-u u moje ime). Istrpecu ga još neko vreme. 

Čekam Z-ja kao žedna zemlja kišu. 

Posted
4 minutes ago, mr clutch said:

Slepci sa espn-a još uvek JJ-u nisu dodelili O(uini, Zveki šaljite mejl espn-u u moje ime). Istrpecu ga još neko vreme. 

Čekam Z-ja kao žedna zemlja kišu. 

Batice, on nije povređen, tako da ne može da dobije out.

Neće da mrdne debelo dupe na treningu, zato ne igra. 😁😂

Inače sam saglasan sa Matićem i celom pričom.

Posted
2 minutes ago, Noćna_mora_b92_fantazera said:

Batice, on nije povređen, tako da ne može da dobije out.

Neće da mrdne debelo dupe na treningu, zato ne igra. 😁😂

Ok. (Mada mozda bi Zveks mogao da mi pomogne, posto se kucka sa espn-ovom komesarkom)

Posted
3 hours ago, LayupFromTheMidget said:

😕

O cemu pricas decko, tim mi je paklen. 

Imam dubinu da se borim i za TOP4. 

Buker, Lav, MIP Zeler i ostala velika imena

Posted
41 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Nisma siguran da ce Jj ds dobije minute pogotovo ne kada se ovako pobedjuje. Kazu da je Riley bas izpizdeo na njega i Diona( vise na ovog 2) kao dao sam vam pare i verovao u vas a vi me izjebali.. ti da se guras oko Po pa kada dodje Zion bice lagano

bez namere da stajem clutchu na muku :

šta to zion donosi više, pogotovo u rookie sezoni gde je sve teorija dok se ne dokaže suprotno, u odnosu na npr montrezl harrella? možda neki steal više, dok za asistencije i blokade verujem da je u minusu. pts, fg% i ppm su u najmanju ruku egal (mada ja nekako verujem u trezovu prednost tu, makar u ovoj sezoni) a uzeo sam ga pri kraju treće runde. 

13 minutes ago, stefan81888 said:

Zveki i chat bot sa ESPN-a, name a better love story. I'll wait. 

mene je izložila da imam siguran kejs sa dodatkom SF pozicije morrisu i kurchina 😕

• Like 1
Posted (edited)
5 minutes ago, uini said:

bez namere da stajem clutchu na muku :

šta to zion donosi više, pogotovo u rookie sezoni gde je sve teorija dok se ne dokaže suprotno, u odnosu na npr montrezl harrella? možda neki steal više, dok za asistencije i blokade verujem da je u minusu. pts, fg% i ppm su u najmanju ruku egal (mada ja nekako verujem u trezovu prednost tu, makar u ovoj sezoni) a uzeo sam ga pri kraju treće runde. 

Harrell i nije neki bloker, a ni skakač (per minute), ali donekle se slažem, teško da će Zion imati toliki impact u 1. sezoni, ipak on tek treba da odigra zvaničnu utakmicu, da bi bilo šta moglo da se tvrdi.

Inače, ja ovo govorim, kao neko ko se već 2 puta raspitivao za istog kod Clutch-a, ali se pogotovo plašim shutdown-a, ako budu daleko od playoff zone, taj neće sigurno igrati za naš fantasy playoff.

Tako da ovde nisam uz Matića.

Edited by Noćna_mora_b92_fantazera
+
Posted (edited)

Razlika je u tome da je Zajon bolji skakac. Da vidim ko ce njega da izgura dok bude kupio lopte. 

Iz toga proizilazi i vise DD-ova. To je dosta vredno. 

Edited by Drakaris
Posted
1 minute ago, LayupFromTheMidget said:

Videcemo ja bas ocekujem od njega Harela na steroidima.

znaci vise poena ,reb, stls, bloka + jak fg procenat uz dostra To i meh slobodna .

Nekih ~20 ~10 ~3 ast i 2 stls+blok, vise ce stls da ima od blokada ali zbirno nekw bude 2

ja to očekujem od njega u sezonama koje slede, pod uslovom da je zdrav. sada mi je reach draft sa ove pozicije, kada je već bilo poznato da je povređen 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...