Noćna mora B92 fantazera Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Evo dobio je Clutch daleko bolju ponudu odmah. Sad učinite čoveku i glasajte za veto, da odradi(mo) trejd do kraja vikenda. 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Just now, mr clutch said: Kada da me povadi. Sa jos dva ubedljiva poraza sam u b ligi. Tebe razbijam i sa ovim segunda timom sve kul, samo nije kao da si se raspitao okolo, tj kod mene nisi sigurno. mozda ce meni biti iracionalno tesko da se odvojim od nekog deteta ali mi iygleda kao da ovu ponudu mogu da matchujem bez da trepnem hajde da vidimo. ja licno mislim da te ovo tesko vadi, dogovorio se za bolje ili ne 1 minute ago, Noćna mora B92 fantazera said: Evo dobio je Clutch daleko bolju ponudu odmah. Sad učinite čoveku i glasajte za veto, da odradi(mo) trejd do kraja vikenda. 😊 to ce clutch da kaze da li je bolje. ti mislis da je ficja kosarkas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 koji je trejd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 minute ago, djole said: koji je trejd? Clan Uchiha traded Josh Richardson, Phi SF to Upswing EaglesClan Uchiha traded Nicolas Batum, Cha SG to Upswing EaglesClan Uchiha traded Paul Millsap, Den PF to Upswing EaglesUpswing Eagles traded Nikola Vucevic, Orl C to Clan UchihaUpswing Eagles traded Gary Harris, Den SG to Clan Uchiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Just now, djole said: koji je trejd? Vucevic i Garris <=> Ricardson, Milsap i Batum 5 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Evo dobio je Clutch daleko bolju ponudu odmah. Sad učinite čoveku i glasajte za veto, da odradi(mo) trejd do kraja vikenda. 😊 Ponudio si Irvinga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Sta ce ti batum? Ajde ovu 2 ipak su top100 igraci. Ostaje ti jos Rasela da unovcis za 2 top 100 pa da na kvantitet solidnih nekako prezivis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 edit mada sada kada pazljivije pogledam, millsap ima stvarno dobre brojke, bolje nego sto sam ocekivao. jedini problem je sto je josh richardson DTD / ali to je mr clutchov problem mozda i kliknem allow ipak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 5 minutes ago, uini said: sve kul, samo nije kao da si se raspitao okolo, tj kod mene nisi sigurno. mozda ce meni biti iracionalno tesko da se odvojim od nekog deteta ali mi iygleda kao da ovu ponudu mogu da matchujem bez da trepnem hajde da vidimo. ja licno mislim da te ovo tesko vadi, dogovorio se za bolje ili ne to ce clutch da kaze da li je bolje. ti mislis da je ficja kosarkas Mogao sam dobiti bolju ponudu. Ali nisam iz tog fazona da svima saljem ponudu sta trazis za Vucevica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Mirise na prvi veto. Milsap ove brojke nema sanse da drzi cele sezone, Batum izlazi iz povrede a Josh ulazi u povredu. Vucevic bi trebalo uskoro da se vraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 5 minutes ago, uini said: to ce clutch da kaze da li je bolje. ti mislis da je ficja kosarkas Uh Vini, da si pametan koliko i naporan, danas bi verovatno bio ti predsedink, umesto Donalda. Nažalost... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Just now, mr clutch said: Mogao sam dobiti bolju ponudu. Ali nisam iz tog fazona da svima saljem ponudu sta trazis za Vucevica. sta znam. ja kada sam bio u tvojoj situaciji, trazio sam javno ponude za steph curryja nije mi se nista dopalo ali sam makar probao desperate times - desperate measures Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Sta ce ti batum? Ajde ovu 2 ipak su top100 igraci. Ostaje ti jos Rasela da unovcis za 2 top 100 pa da na kvantitet solidnih nekako prezivis. Kockam se. Mislim da ce podici brojke. Hteo sam Pata, ali Ucica ga ne da jer mu je omiljeni igrac. Mogao sam Slow Moa da uzmem, medjutim verujem da ce Batum biti bolji od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) To je sve zato sto sajt nema opciju za spisak igraca koje bi hteo da trejdujes. Edited November 29, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 minute ago, mr clutch said: Hteo sam Pata, ali Ucica ga ne da jer mu je omiljeni igrac. e pa zato treba da raspises javni tender. da vidis kako se odrice omiljenog igraca i cevapa u kalenicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 3 minutes ago, uini said: e pa zato treba da raspises javni tender. da vidis kako se odrice omiljenog igraca i cevapa u kalenicu Bicu bolji sledece sezone u Segundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) Jes malo realno, Vučević je ipak top 15 igrač lagano (verovatno i više), a neće još toliko dugo biti odsutan. Pritom ne verujem u neku renesansu Batuma, pre će Garris da podigne formu. Edited November 29, 2019 by djole 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) E moj klach pa sto nisi sacekao da ti odgovorim. Pa ladno moja ponuda Lamarkus i Bejns je bolje od ovoga. Lamarkus je 18. na player rateru. A da si sacekao mogao si bolje od toga da dobijes. Edited November 29, 2019 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 2 minutes ago, Zvezdinho said: E moj klach pa sto nisi sacekao da ti odgovorim. Pa ladno moja ponuda Lamarkus i Bejns je bolje od ovoga. 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Vidim samo kockicu, verovatno neki gif sa telefona ili sta vec kad se na kompu ne vidi. Igra Batler, sad ne znam koga da izbacim a da mi igra i Bejns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Ahhaha ako Zveki stvarno uspe da uvali nekome Bejnsa treba mu dati nagradu. Pa Ayton se vraca za 20 dana, sto znaci da je Bejns FA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) Pa lma i neki 2 igrac koji nije bejns je bolja ponuda od ove( neki redik ili wagner recimo).. izbaci grahama zveki blizu su to😂😂 Edited November 29, 2019 by LayupFromTheMidget 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa lma i neki 2 igrac koji nije bejns je bolja ponuda od ove( neki redik ili wagner recimo).. izbaci grahama zveki blizu su to😂😂 Trazio sam uz LA Redicka ili Bridgesa, ali to mu je bilo mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 4 minutes ago, mr clutch said: Trazio sam uz LA Redicka ili Bridgesa, ali to mu je bilo mnogo. sad mozda i nece biti mnogo. vucevic je zajebano dobar asset, ja ga ne biram jer ne volim kako igra irl ali je dovoljno opasan za fantaziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Bridgesa ni ja ne bih dao da imam njegov tim ima 3 od 5 korisnih iz sarlote. Redika je gledao da uvalja do juce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Pa lma i neki 2 igrac koji nije bajnes je bolja ponuda od ove( neki redik ili wagner recimo).. izbaci grahama zveki blizu su to😂😂 Ma da, ovaj trejd za Uchihom je za veto 1/1 tako da ja racunam kao da je to vec sigurna stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts