Dracarys Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Zato su tu gde jesu, van PO zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) 'neko neki trade 😄 Dam 2 za 1 😄 , samo danas popust pred crni petak 😄 Edited November 28, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Kakav sam zajeb uradio sa stavljanjem Hartenstajna a imao Redika i Vagnera na klupi. Stvarno sam degenerik. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 13 minutes ago, Zvezdinho said: Kakav sam zajeb uradio sa stavljanjem Hartenstajna a imao Redika i Vagnera na klupi. Stvarno sam degenerik. Dobro to znamo Nego Zems, pomozi bre, daj neki trade s' popust, vidis cu ispadnem iz ligu 'ce se oduzimo, kako gi dolikuje, ki' svaki gastarbajteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Kako sam doktorski pokupio ovog Bates-Diopa. Oduzio mi se 16p (6/9 FG) , od toga 4 trojke, po 2 off i deff skoka i 1 kradja. Momak sa Floride odigrao nesto posle par partija zatisja. Hasan nastavlja da fantazi-terorise, za 23min 21p (8/13 FG & / 5/5 FT) + 16sk, blokada za samo 22 minuta! Enes ako nista napunio ofanzivne skokove i ukrao 4 lopte, za opet kratko vreme na parketu (Jebo te Tajs, Stivensu zlocincu, a pisalo da nece igrati govedo) Hood je takodje odigrao efikasno 5/6 iz igre... CJ i Davis odlicni, Tedi Jang i Sruder su jedino bili bledi, ali sve u svemu moze biti ovo lepa pobeda.. Uzeo sam i Dedmona jutros, reko mozda krene i njega kao na ovoj prosloj... @uini Maxa kaze da ponovo oseca zar za igrom 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 13 minutes ago, delgado said: ... @uini Maxa kaze da ponovo oseca zar za igrom 😂 samo neka nam se on zabavlja. 4-16 iz free agency igre po veceri. ponekad mi se cini kao da imate 21 izmenu po nedelji podsetio me je na zapis iz jednog lifta "mi pijemo, padamo, ustajemo ali nikad ne odustajemo" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 Nije mi jasno kako izvesni Oujeah ima vecu minutazu od takve klase kao sto je Kanter. Za 12 minuta im covek napravi dar-mar i opet nije dovoljno da stekne poverenje trenera 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Bamba 5 trojki, lol. Ok. Jos jedan bezveznjak Bucer DD 😑 Vol'o bih da Lav bude trejdovan, Klivlend je tesko njesra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 28 minutes ago, Drakaris said: Bamba 5 trojki, lol. Ok. Jos jedan bezveznjak Bucer DD 😑 Vol'o bih da Lav bude trejdovan, Klivlend je tesko njesra. Sta trazis za Love-ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Odose 5 trojki JJ Redika u nepovrat Edited November 28, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 15 minutes ago, John Dies at the End said: Sta trazis za Love-ta? Ljubav ne moze da se kupi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Jabari Parker vaistinu voskrese. 😞 Otvoren sam za sve vrste trejdova, dajte neke ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Jabari Parker vaistinu voskrese. 😞 Otvoren sam za sve vrste trejdova, dajte neke ponude. Prvi plej Kori Dzozef sa Gasola Marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Dobar duel igramo zveki i ja, sve osim ft je manje vise zivo.... Melo jebala te post igra 3 sine, to mi treba. Odlican potez zveki imao si ceo tim ali morao si ne 1 vec 2 izmene da napravis.... svaka cast... vratio se winslow solidan sinoc 10/7/3/1 uz los fg, solidan debi winslowa Edited November 28, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Dobar duel igramo zveki i ja, sve osim ft je manje vise zivo.... Melo jebala te post igra 3 sine, to mi treba. Odlican potez zveki imao si ceo tim ali morao si ne 1 vec 2 izmene da napravis.... svaka cast... vratio se winslow solidan sinoc 10/7/3/1 uz los fg, solidan debi winslowa Dobar je tebi kad ces da uzmes sveee kategorije, collect them all. Redik je imao vise skokova, poveo bi u trojkama da sam ga stavio i skokovi bi bili izjednaceni i sve to bez Dzimi Batlera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Ajde ne kukaj ima jos 3 dana a svi ti imaju jos 2 meca, Uzeh Matisa fino stopovao Budija juce, plus J Rich ima neki problme sa povredom.. Ajde Browne daj mu 20 minuta da resi zvekija Edited November 28, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Thanose s obzirom kakav si imao day 1 svaki kiks ce da odluci na kraju. Ajd nisam uzeo u utorak Bareu posto nisam hteo da bacim centra iz Solt Lejk Sitija posto se nije znalo dal igra Gober, ali ovo sa Hartenstajnom je tezak kiks. Edited November 28, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Pa sto si dizao igraca a imao si ceo tim aktivan ? Jel te terao neko pa i wagner je top 100 na rajteru a ti si dizao ovog sto je jednom imao 16 skokova.... Bagavi Sarlot opet igra sa retardirnim Pistonsima ta cinjenica moze da resi duel, posto smo videli juce stats sa tog meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Jebeni Kapela otvorio bolovanje kad nam gori pod nogama. Pa popij ferveks majstore, namazi se rakijom i izadji da postavis 20+20. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 J-Rich, Millsap, PatBev i Batum na trejd bloku. Popust na kolicinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Ukupno imaju 150 godina, jel ima popust i za to? 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 @uini Jel se ponosis svako jutro kada pogledas tabelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 svakog ponedeljka se veselim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Sta je ovo nema trejdova ? Grofa sta trazis za Markanena? vucino ziv li si daj nekog C koji lupa 10 banana. Brogdone daj..... ti nema sta da das sorry 😐 Edited November 28, 2019 by LayupFromTheMidget 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Gde je Markanen na rateru? Nesto mi ubagovalo pa vidim samo prve 2 strane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts