delgado Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Znao sam da treba da dignem Ellingtona sa FA, a ne bangavog Justina Jacksona. Čestitam, al nadam se da ću se opet sresti sa vama u kasnijoj fazi. Hvala hvala nisu ti ni lose cestitke, PO ove godine ce biti bombonica ako se izbori. Dobrodosao sine Ostine u #SelfieMaster. Cenimo ljude sa karakterom, lepo sto je iskusao tehnicku za cala, fin potez. Za Hassana pise da je probable, red bi bio da se vrati. Hasan i dalje 17. na rateru, a pik 4th runde. To mi dooonekle pokriva Kantera u 2R koji ne postoji na rateru. Nema, savrseno sam sklopio tim i verovao u Enesa da ce on biti ta DD prevaga kad ono cvrc... Uini kralj ozbiljan tim ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 @delgado 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 winslow 8 utakmica nije igrao. Jeste potres mozga ozbiljna stvar ali 8 utakmica mora da je neki rekord, Kapela se vratio posle 4 dana ovog nema 3 nedelje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 21 minutes ago, LayupFromTheMidget said: winslow 8 utakmica nije igrao. Jeste potres mozga ozbiljna stvar ali 8 utakmica mora da je neki rekord, Kapela se vratio posle 4 dana ovog nema 3 nedelje.. To je zato sto je mek. Eno Majk Muskala igra vec mesec dana sa potresom mozga. Bar je to jedino objasnjenje. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Samo nek pauzira Winslos da momak sa Floride odigra jos jednu brutality partiju sa trojkama.... Veceras se vraca Hasan izgleda. Ajmo Haso po jedan DD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 (edited) Jedna 3-ka koja ce mozda biti presudna u borbi za opstanak ... Na kraju nereseno. Miglo je bolje, ali i gore... Nastavljamo grcevitu borbu za opstanak😴 Sada protiv gospodina "Ozbiljnog" i omiljenog fantasy igraca koji mi je doneo promociju u cream de la cream fantasy drustva- Drumm-a 😄 Igra bez Kembe, kome zelim brz oporavak, strasno je ono bilo 😪 Poslednja sansa (mozda i ne) za Bircu i pojedince 🤔 Poslednje, ali najbitnije.... Mrzim prvu smenu Edited November 25, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Enes dobio startno mesto jer se Tajs razboleo i za HT -> 11p 4/5 FG 1/1 FT, 4sk (3off) , 1 stl, 2as... Jbg, uopste nije los nego mu Stivens zlocinac ne da minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Daj vratite talenat Gasolu, ovo nije humano više. 1/8 iz igre i 0/2 sa penala. Pokenjao me Olynyk odmah na startu, a i bljutavi Jabari. Drummond se resetovao na ofanzivno drvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) Tacno sam znao da trebam na Maticeve igrace na plus da igram. Ona bubashvaba Hield me juce obori za pare danas 11 trojki i 41 poen, Janis dok pisem 50 poena i DD, Kenard 20 poena i 7 as, Karmelo 25 poena i 7 skokova, Horford DD. A tek treba da igra Adams. Jebote dal se ovo nekome nekad desilo ili se samo meni desi. Daleko ti bilo i sakloni. Matic nakon prvog dana Edited November 26, 2019 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) Opet se nesto zalis i Lukas Embiid moze da odmara, bitno da je mene punio prethodnom kolo 😴 Ovi Kaosovi asistiraju kao loodi, jbni Gasol , 9ass ... to be continued... (mora da se sljaka jbg) Edited November 26, 2019 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 'utro Mogao bi batica Ky malo vise da asistira... poJene za sada imamo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Kuka od juce a Lma mu dao 30 uz dobre %, neka bukva iz Jazza blizu dd sa 4 banane, jebani butler i dalje primarni plej posto je winslow muerto.. ali odlican dan mojih svi sem Rosea dobri od odlicno..... Idemoooo Mel00 jebi, rado cu da zrtvujem Simons da ti nastavis... prvobitna procena je bila 12/7 nema sile da ima samo 12 poena, previse lopti dobija protiv Cavsa imao 11 poena na 5/15 sut, 0/8 imao za 3... pre ce da ima 17/7 nego 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Ja krenuo da pokupim tu bukvu iz Jazz-a... Rekoh da pocne prva utakmica u 9 ... Ali do mo'ega, haos ( ne ovaj nas😁) na poslu i zems mi ponovo zabio noz u ledja 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Enes 13 + 9 , 5/6 fg 3/3 fts 2 ast , 1 stl za 25min. Eto braćo , rekao sam da će biti tu oko DD flertić uz sve korektno ako igra 25 min , zato sam ga i draftovao nego onaj stivens zločinac najgori stavlja ebenog tajsa i timelorda ispred.. free Enes !!!! Solidan početak meča pa, videćemo dalje. Nmg da verujem da je maxa dropovo kaldvela na vrhuncu forme a sve sam mu objasnio da bi uzeo aminua da nam ruši fg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Koga nije karao Ky Bowman ne zna šta je prava muka. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: Kuka od juce a Lma mu dao 30 uz dobre %, neka bukva iz Jazza blizu dd sa 4 banane, jebani butler i dalje primarni plej posto je winslow muerto.. ali odlican dan mojih svi sem Rosea dobri od odlicno..... Idemoooo Mel00 jebi, rado cu da zrtvujem Simons da ti nastavis... prvobitna procena je bila 12/7 nema sile da ima samo 12 poena, previse lopti dobija protiv Cavsa imao 11 poena na 5/15 sut, 0/8 imao za 3... pre ce da ima 17/7 nego 12 Duvaj ga, i Adams DD. I ne lazi za C iz Solt Lejk Sitija imao je 3 blokade, a ne 4. Edited November 26, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) 7 hours ago, John Dies at the End said: Opet se nesto zalis i Lukas Embiid moze da odmara, bitno da je mene punio prethodnom kolo 😴 Ovi Kaosovi asistiraju kao loodi, jbni Gasol , 9ass ... to be continued... (mora da se sljaka jbg) Ma cuti dobro ostasmo zivi, dosta se osetio zems ovaj zemljotres iz Albanije, pomislih u jednom trenutku gotovo srusice nam se zgrada , izginusmo Bas se zaljuljalo. Edited November 26, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Procke sto ne prijavljujes da smo napredovali na vejver listi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Auu, Melo 25 poena i 8 skokova. Aplikaciju da ukinu. 10 hours ago, Chaos Is Me said: Koga nije karao Ky Bowman ne zna šta je prava muka. Sigurno nije gore, nego Glenn Robinson III Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Melo za Markanena i Zelera ko kaze ne ??? ajde ako te dobije bez Irvinga, Zion i Kolinsa sam mozes da izadjes iz lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Jbg i meni su povredjeni igraci. Prvog pika sam rasitnio. Drugi pik dva meca, treci, sesti i sedmi pik povredjeni. Ne stoji situacija tako bajno kod mene, pa da kazes da je zicer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Thanose ajd sto si izdominirao nemoguce, nego si mi dezintegrisao Avendzera Dzimija kao u Infinity War-u. Lepo sam rekao da ce tako da bude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) I zveki usitnio prvog pika pa je u gornjem esalonu sto se tice ekipa. Sve ispod 8/4 je poraz za tebe, ako izgubis od holmesa, tt i ostalih bezveznjaka odmah razbijaj ekipu sa trejdovima @zveki nije mu nista folira se edit 2: opaaaa vraca se Justisee idemoo Edited November 26, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Nece valjda da uzme minute i produkciju DD masini OLiniku? Samo da ga ne posalju na drug test @Zvezdinho zems, kaze burazer da nista nije osetili kod nas u selu ( doduse kuca) , dok mi se since nije zalilo, doduse istraumirao ga Levandovski&co + mi je stan na prvom spratu. Ja Nista nisam osetio, na ovih 2K km udaljenosti Sad gledam raspored, zivo sranje... Ako je nesto pozitivno Kornjaca ima dva meca, nece valjda da Mi toliko unisti fg/ft Dok Drumm ima da ne masakrira 😴 34 minutes ago, Drakaris said: Jbg i meni su povredjeni igraci. Prvog pika sam rasitnio. Drugi pik dva meca, treci, sesti i sedmi pik povredjeni. Ne stoji situacija tako bajno kod mene, pa da kazes da je zicer. 'oces da trgujemo? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Pa nije se zalio kad je bilo u 4 ujutru, da vidis brajo kako je na potkrovlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts