Мџе Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Ja sam tek sada video da je Veles na kraju sezone morao da overi titulu i to pazi protiv mučenog Urakana. Baš mi krivo što sam to propustio. Veles je najveći klub sa najslabijom podrškom navijača. Stadion često zvrji polu-prazan iako je istorijski veliki klub i bitan za razvoj argentinskog fubala. Nekako je ostao van te velike petorke i nema mnogo veliku podršku u Arijesu. Ovde je ipak bilo duple puno. Inače tabela proseka gledalaca prošle sezone (prvih 15 klubova). Edited January 25 by Мџе 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 25 Share Posted January 25 Jutros pročitam da počinje prvenstvo u Paragvaju i vidim da za Libertad igraju Roke Santa Kruz i Oskar Kardozo,obojica prešli 4 banke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 26 Share Posted January 26 11 hours ago, Мџе said: Ja sam tek sada video da je Veles na kraju sezone morao da overi titulu i to pazi protiv mučenog Urakana. Baš mi krivo što sam to propustio. Veles je najveći klub sa najslabijom podrškom navijača. Stadion često zvrji polu-prazan iako je istorijski veliki klub i bitan za razvoj argentinskog fubala. Nekako je ostao van te velike petorke i nema mnogo veliku podršku u Arijesu. Ovde je ipak bilo duple puno. Inače tabela proseka gledalaca prošle sezone (prvih 15 klubova). 4 kluba imaju prosek veci od kapaciteta stadiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 26 Share Posted January 26 3 hours ago, Romantik said: 4 kluba imaju prosek veci od kapaciteta stadiona Stadioni nemaju stolice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted yesterday at 11:55 AM Share Posted yesterday at 11:55 AM Pamtim da je Velez nekih 10-15 godina od negdje sredine dvedesetih bio baš sila u Argentini. Milsim da su čak i Libertadores uzeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts