DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 59 minutes ago, Smrtokapa said: Dobio sam ideju za serijal kratkih horor priča, hvala ti @Eddard Milenko upada u poštu i gađa ih flašama na kojima su švajsovani čepovi? Edited 3 hours ago by DJ_Vasa 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Više nešto na liniji: Nezadovoljan radom evropskih birokrata, Vasa se sprema na put u Brisel, ne sluteći da će u podrumu zdanja na Trgu Roberta Šumana doći do zastrašujućeg otkrića. Mnogo godina kasnije, Milenku konačno kreće da stiže redovna pošta, ali sadržina paketa nije bila ono čemu se nadao... Pratite nove avanture vašeg omiljenog detektivskog tandema, bivšeg ortopeda gastarbajtera i bivšeg stanovnika najvišeg kragujevačkog solitera, dok pokušavaju da odgonetnu sudbine svojih nestalih onlajn sagovornika uz pomoć kriptičnih poruka koje periodično ostavlja osoba koja se potpisuje kao Nek grmi jako. 1 1 7
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam da li da budem počastvovana ili uvređena što me nema u ovoj priči. @Smrtokapa
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Ne znam da li da budem počastvovana ili uvređena što me nema u ovoj priči. Polako, vidiš da je u pitanju serijal, ubaciću te u priču pod nazivom "Misterija Osetkovski". Inače, već sam smislio kraj romana, poslednja rečenica glasi "Mek zadovoljno kliknu Submit Reply."
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Polako, vidiš da je u pitanju serijal, ubaciću te u priču pod nazivom "Misterija Osetkovski". Nemoj samo da budem riba koja je uhvaćena na carini sa švercovanim parfemima.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, DameTime said: Nemoj samo da budem riba koja je uhvaćena na carini sa švercovanim parfemima. Identifikovana na osnovu majice sa likom Sterlinga Brauna.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Identifikovana na osnovu majice sa likom Sterlinga Brauna. čizama sa leopard printom.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, DameTime said: Nemoj samo da budem riba koja je uhvaćena na carini sa švercovanim parfemima. Naša Dame u tom filmu može samo da bude...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Upozoravam vas da se ne gurate u fabulu, ovo je horor priča. Biće i Goldberga koji će izroniti iz mraka u gluvo doba, pa vi vidite šta ćete.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Smrtokapa said: Upozoravam vas da se ne gurate u fabulu, ovo je horor priča. Biće i Goldberga koji će izroniti iz mraka u gluvo doba, pa vi vidite šta ćete. Ako može meni uloga
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Stiletto said: Naša Dame u tom filmu može samo da bude... Kakav si stari laskavac.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: Kakav si stari laskavac. Ne znam zašto, ali čini mi se da je naglasak na "stari" 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam amandman kao horor fan, ako nećeš da roman bude samo detektivska misterija/triler, moraćeš da ubaciš malo "mesa". Možda i nešto natprirodno, doduše to si donekle pokrio ubacivanjem gromovnika u fabulu radnje. 42 minutes ago, Smrtokapa said: Inače, već sam smislio kraj romana, poslednja rečenica glasi "Mek zadovoljno kliknu Submit Reply." 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dejm je misteriozna persona koja je aktivirala prijavu protiv Dilana.
Recommended Posts