DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 59 minutes ago, Smrtokapa said: Dobio sam ideju za serijal kratkih horor priča, hvala ti @Eddard Milenko upada u poštu i gađa ih flašama na kojima su švajsovani čepovi? Edited 1 hour ago by DJ_Vasa 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Više nešto na liniji: Nezadovoljan radom evropskih birokrata, Vasa se sprema na put u Brisel, ne sluteći da će u podrumu zdanja na Trgu Roberta Šumana doći do zastrašujućeg otkrića. Mnogo godina kasnije, Milenku konačno kreće da stiže redovna pošta, ali sadržina paketa nije bila ono čemu se nadao... Pratite nove avanture vašeg omiljenog detektivskog tandema, bivšeg ortopeda gastarbajtera i bivšeg stanovnika najvišeg kragujevačkog solitera, dok pokušavaju da odgonetnu sudbine svojih nestalih onlajn sagovornika uz pomoć kriptičnih poruka koje periodično ostavlja osoba koja se potpisuje kao Nek grmi jako. 5
DameTime Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ne znam da li da budem počastvovana ili uvređena što me nema u ovoj priči. @Smrtokapa
Smrtokapa Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 9 minutes ago, DameTime said: Ne znam da li da budem počastvovana ili uvređena što me nema u ovoj priči. Polako, vidiš da je u pitanju serijal, ubaciću te u priču pod nazivom "Misterija Osetkovski". Inače, već sam smislio kraj romana, poslednja rečenica glasi "Mek zadovoljno kliknu Submit Reply."
DameTime Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Polako, vidiš da je u pitanju serijal, ubaciću te u priču pod nazivom "Misterija Osetkovski". Nemoj samo da budem riba koja je uhvaćena na carini sa švercovanim parfemima.
Recommended Posts