Son_of_a_gun Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Priželjkivao sam ovu grupu, i govorim samo da ne dođe Alkmar iz zadnjeg šešira i ono dođe Alkmar. Pu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Uboh ja 2/3 u test zrebu. 😄. Steta sto nije Slovan umesto AZa, al odlicna grupa. United u Bgu. Milina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Slovan bi bio slag na torti, ali ni AZ nije na nivou nekih ranijih sezona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Najlakši iz drugog i najteži iz četvrtog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Moglo je i iz četvrtog teže, tipa Trabzon.Ja baš zadovoljan, em dobra šansa da se prođe, em Junajted dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ma kakav Alkmar. Već smo ih gazili i opet ćemo. Biće to dobri mečevi da se 3+ odigra- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Nadam se samo da cemo uspeti izbunariti da taj mec bez publike ne bude protiv Junajteda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Valjala bi prvo Astana u BG, pa Mance negde pred kraj.Kakav će to praznik fudbala biti, ju, ju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, Xpert said: Nadam se samo da cemo uspeti izbunariti da taj mec bez publike ne bude protiv Junajteda. Protiv Uniteda ionako gubimo tako da je svejedno da li će biti publike ili ne. Treba nam publika protiv Astane i Alkmara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Drugari, vi ste od sinoc novi klub. Ne znam zasto ste sumnjicavi prema Alkmaru. Mozete sa Alkmarom itekako a i sa Astanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Nije valjda poenta da li gubimo, već što bi se najviše para skupilo od Junajteda. Logiko eve me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ajmo Alkmar tamo u drugom kolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Pu, bem ti Alkmar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, simply minds said: Nije valjda poenta da li gubimo, već što bi se najviše para skupilo od Junajteda. Logiko eve me. Druže simply minds, Niko navijačima ne brani da dođu da gledaju Astanu. A i šta me briga koliko će para zaraditi Vučela i Vuleta. Nek dođe 10000 više navijača na MAN U nego na Astanu to je 10000*3 evra=30000 evra. Ni za mesec dana Sadikove plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, Kronostime said: Pu, bem ti Alkmar Jebo Alkmar. Dobijamo to. Seti se 2015 čini mi se. Dobili porciju i tamo i vamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Ma nama leze klubovi kao Alkmar. Astana je bila ozbiljna ekipa, ne znam kakvi su sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, dekifisher said: Ma nama leze klubovi kao Alkmar. Astana je bila ozbiljna ekipa, ne znam kakvi su sada. Duplo golo. U rangu Bate Borisova, Kluža sa 5 povređenih igrača, Karabaka i sličnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Kad će se znati raspored?Ni ja ne kapiram toliko cimanje od Alkmara, ok moglo je bolje ali moglo je i gore iz tog četvrtog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Odlično je ovo.AZ nam više leži od Vitorije i Trabzona na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 (edited) Just now, MilošVB said: Odlično je ovo.AZ nam više leži od Vitorije i Trabzona na primer. Dobro je jer su napadački tim verovatno. Da smo dobili Slovan ovi bi se zabunkirali i svašta bi bilo. Ovako možemo ići na pobede. Priželjkivao sam Dudelanž ali šta da se radi. Edited August 30, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Alkmar top ekipa. Bili smo ih oba puta i generalno su Holandjani sem Ajaxa i PSVa bas kanta ekipe. Utreht ispao od Zelje ja mislim u kvalama. Ako su jos i slabiji od prethodnih godina, moze se ovo proci skroz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Just now, greenenvy said: Alkmar top ekipa. Bili smo ih oba puta i generalno su Holandjani sem Ajaxa i PSVa bas kanta ekipe. Utreht ispao od Zelje ja mislim u kvalama. Ako su jos i slabiji od prethodnih godina, moze se ovo proci skroz. Upravo to. Zbog ovakvih kao što je Alkmar AJAX je morao igrati od drugog kola kvalifikacija. Mislim da Partizan može obe dobiti. Astana je tamo nezgodna ali opet mislim da je Partizan kvalitetniji. Mancester je prica za sebe ali pitanje koliko će biti motivisani za igru u Ligi Evrope. 15. mesto za Srbiju je blizu ove godine. Partizan ovde realno može minimum 8 bodova, Zvezda nek uzme 4,5 u LŠ i 15 smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 20 godina cekam Mancesta i konacno...bogme ce se ici i na Teatar snova.. Ako i kad neko naleti na info o organizovanom odlasku, bachite ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Taj AZ je juce u nadoknadi izborio produzetak protiv Antwerpa, i to nakon sto su vise od poluvremena imali igraca vise, a poslednjih 15 minuta i dva igraca vise. Fina vam je grupa bas, jedan veliki klub dolazi, gostovanje na OT, i dve ekipe sa kojima moze da se igra bez problema. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts