Bejbl Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Ali Bibras Natko je igračina i stvarno bi bila šteta da ga eksploatišemo samo u Linglong takmičenju. To je ono što nam treba. Takva sigurnost na lopti, inteligencija i pas. Teško da smo takav kvalitet odavno imali na toj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 nalozio sam se posle debija da je Asano neki igrac ali ovo posle nije obecavajuce, potpuno je jalov 1 na 1 ovde je i jedan ozbiljan spic neophodan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Majstorija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Osecao se taj gol u vazduhu, zasluženo je ispao Molde, a Partizan je morao ranije da rešava ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 o golu i još štošta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Crtice iz videa:- Nacrtana akcija za gol,- Iliev je živ,- Bilja se raspada k’o živ leš,- Bilbas Bagins Bratho ne zna još ko je Vučela.Bonus, segsi prizori figura Šćeka i profe Vuletića, zamalo u istom kadru (nije moglo da stane jbg). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Gledam šešiše za sutra, kad tamo Maaaančeeester, Arsenal, Roma, Lacio, Porto, Sevilja, CSKA... jujuju... Bruka jaka LE ove sezone. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) 6 minutes ago, Poodle Care said: Gledam šešiše za sutra, kad tamo Maaaančeeester, Arsenal, Roma, Lacio, Porto, Sevilja, CSKA... jujuju... Bruka jaka LE ove sezone. Partizan ce biti u 3. sesiru. Ima jakih ali ima i timova od kojih je Partizan jaci. Cak i u drugom sesiru ima ok ekipa za dobiti. Edited August 29, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Zna li se nešto o Bambijevoj povredi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) 1 hour ago, Xpert said: Uh, provoksmo se nekako. I treba reći da je ovo uspeh, ma kakva je igra bila, a nije bila sjajna. Ono što je jasno je to da nam je neophodan kršten napadač. Od Sadika i Ožegovića nemaš leba. Natho je dobar. Ništa, čekamo žreb iz trećeg šešira, a menadžment nadam se razmišlja o tom napadaču. Meni se svidja Sadik. Brz je, a ima i tehniku. Ima pomalo Tavambe u njemu a pomalo od Lamina Dijare. Bolji nam ne treba u ovom trenutku. Edited August 29, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 4 minutes ago, Jonnhy Clash said: Meni se svidja Sadik. Brz je, i a tehniku. Ima pomalo Tavambe u njemu a pomalo od Lamina Dijare. Bolji nam ne treba u ovom trenutku. Sadik je mnogo atipican i jeste nezgodan za cuvanje, pogotovo kad protivnik hoce da gura napred. Problem sa Sadikom je sto se meni cini da on gol moze dati samo ako je mreza prazna, kao ono protiv Malatije... Ali dobro, nisam od onih koji misle da svaki napadac mora imati u nogama 20 golova po sezoni. Ako na drugi nacin radi mnogo dobre stvari za ekipu, onda je ok... Videcemo hoce li se dovoditi napadac ako Ozeg ode. Moze se pored Sadika i Asano koristiti kao centralni napadac, pa i Djordje Ivanovic. Tu je i taj Gigic. A i nekako mi se cini da bi Savo vise voleo jos kojeg stopera u timu. Pominjao se onaj iz Olimpije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) 40 minutes ago, Stiletto said: Zna li se nešto o Bambijevoj povredi? Meni je delovao ok, kad je izasao s terena. Lose je igrao. Izvukao se na kraju sa dobrim kornerom. Treba i na njegovoj poziciji rotirati. I jos da kazem kako je Savo zasluzio ovu grupnu fazu. U odvratnom trenutku je preuzeo ekipu, bez ikakvog iskustva. Uzeo je kup Zvezdi na Marakani i mnogo toga je unapredio. Sad se vec lakse dise. Imacemo jesen u Evropi i moci ce ekipa jos da raste. Edited August 29, 2019 by Bejbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 50 minutes ago, Jonnhy Clash said: Meni se svidja Sadik. Brz je, a ima i tehniku. Ima pomalo Tavambe u njemu a pomalo od Lamina Dijare. Bolji nam ne treba u ovom trenutku. U jbt veću glupost odavno nisam pročitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Momci čestitke i srećno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Idemo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 6 minutes ago, Poodle Care said: Idemo..... 1. Neko baš jak ko će da ima 6:0 2. Ne Nemci, rusi ili i PSV, ostalo može da se igra. 4. Nije loše može da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Mancester, Astana, Partizan, LuganoSent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Još kad bi Bambi doveo i Dumbiu, da nas reši bede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 "oroseni" brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Basel, Seltik i LASK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Sporting Gent Lugano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 hour ago, simply minds said: U jbt veću glupost odavno nisam pročitao. Pa malo gledaj kako je momak veceras igrao. Probijao i po desnoj i levoj. Trcao, driblao. Malo objektivnosti i realnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Al sam izgenerisao grupu, ubio sam. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 (edited) Turistički dobra grupa. Lugano je topina. Edited August 30, 2019 by Vredni mrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts