alcesta Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Da se kladimo da neće završiti turnir regularno, nego će se povrediti ili na treningu ili u toku meča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 Ja sam mislila da je on odustao od tenisa, da je pitanje trenutka kad ce zvanicno da objavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted May 16, 2023 Share Posted May 16, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Raonić i Kecmanović igraju trenutno u Den Bošu, ko može da gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Gledam ja Razmenili po brejk. Miloš u prva dva servis gema imao pet ili šest duplih. Fh jači i dalje,bh nikakav..ne vidim neki višak kilograma kod njega..čak mi deluje da je ojačao noge. Kretanje mu nikad nije bilo jača strana..tu se vidi da je zarđao..i na fh pravi više grešaka nego što smo navikli. Ostaje da se vidi i proceni fizička sprema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Uzeo reket u ruke posle 2 godine i odmah rutinira Miomira. Za to vreme se u Štutgartu Sonego poigrava sa Beretinijem koji je propao načisto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Obzirom na pauzu,jako dobra partija Raonića. Bez obzira što je na drugoj strani mreže bio ponovo indisponirani Miša K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Misa Kecmanovic koji je pricao da ga Nalbandian tera da se posveti tenisu vise nego sto on zeli, tipa zanimaju njega i druge stvari. Vidi se bracela, vidi se. 😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Neko rece, Novak je isisao svu mentalnu stabilnost i predanost tenisu iz Srba, ostalima nema pomoci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 I sam Novak i srpski tenis su očigledno minmax-ovani od strane nekog entiteta višeg nivoa. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 12 minutes ago, Smrtokapa said: I sam Novak i srpski tenis su očigledno minmax-ovani od strane nekog entiteta višeg nivoa. 🙂 Semih znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) Đere dobio Berankisa Edit: sad vidim da je Šapovalov ispao od Fučoviča, a Kirgios od Vua. Edited June 13, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Kirgios koliko ne igra nije čudo. Šapovalov...ne znam šta se dešava-ako Cici ima dobro opravdanje za lošu igru, Denis brate nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Vidim Krajinovic prijavio challenger iako je prakticno najavio penziju. Ispao je iz prvih 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Ma, ta izjava je tipična za Filipa. Data u afektu i pod uticajem velike razočaranosti. Neće on sada završiti karijeru iako je činjenica da je ovakvim padom na listi potpuno obesmišljen njegov "plan" da ostajanjem u top100 samo igra nastavi da se pojavljuje na slemovima,kupi nagradni fond i tako na nivou sezone uzme novac koji ga zadovoljava. Sad će morati da prione ozbiljnije na rad,da zaista pravi neke rezultate,jer bez toga nema ni ovog minimuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Prenosi li Sport Klub Hale i/ili Kvins? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 6 minutes ago, Pangea said: Prenosi li Sport Klub Hale i/ili Kvins? Da https://sportklub.n1info.rs/tv-program/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 18, 2023 Share Posted June 18, 2023 Tiafoe osvojio Stutgart ,ulazi i u Top 10 sa tom pobedom. Struff , gubi svoje 3 finale iako je u sva tri igrao dobar tenis, uvek ponestane hrabrosti i lucidnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 Moćni Peniston Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 9 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Moćni Peniston Zaradio sam mu jedno 50 hiljada od kako sam rekao da ne zna nista 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 On 5/16/2023 at 1:47 PM, alcesta said: Da se kladimo da neće završiti turnir regularno, nego će se povrediti ili na treningu ili u toku meča I evo, već problemi s ramenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 De Minor pobedio Mareja u prvom kolu Kvinsa. Tezak je prelaz sa celindzer nivoa na ATP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 (edited) Jedva si dočekao Ðere uzeo Danilu set, i to u TB Edited June 21, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Djere je apsolvirao TB, kad god pogledam on dobio TB, izgleda je ona skola kad ih je gubio u serijama dobro dosla i lekcija skroz naucena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts