neko me sabotira Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Đokoviću jedan 😁😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 (edited) U ovom momentu nema Misa sanse protiv Frica, iako ga je dobio u Majamiju prosle godine. Mnogo bodova brani u ovom prvom delu sezone, bilo bi mu osvajanje zlata vredno da odrzi neku dobru poziciju na listi u narednim mesecima. Edited February 19, 2023 by Kosjan Willavić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Ja sam odgledao samo treci set @ Misa - Albot. Po vidjenom,slazem se sa ovom ocenom ^ Sa onom igrom tesko ce to ici protiv Frica. Albot sa raspao u finisu meca..posebno je za pricu kako je izgubio svoj drugi servis gem zaredom i tako izgubio..mislim da mu Fric ni blizu nece dati onakve poklone.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Najveci problem je sto Fric u ovom periodu kada dozivljava svoj treci uspon u karijeri jako dobro servira i jako je siguran egzekutor, ne pravi puno glupih gresaka. Da bi dosao do toga moras da ga pritisnes, a takodje moras da budes siguran i na svom servisu, sto Kecmanovic trenutno nije. Mislim da mu sledi bas lagano ciscenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 On 2/12/2023 at 11:17 PM, Boxy said: Prvi Kinez koji je osvojio titulu, izdrzao Iznerovu paljbu, mislim da je Izner skoro 50 asova. Gledala sam samo 3.setu TB, neverovatan TB, na kraju je bilo 12:10 za Wua Dolaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Kecmanović treba da bude srećan što može da igra. Moderacija će učiniti sve da pobedi, ali ne zavisi samo od njih. Ako izgubi sam je kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 6:0 za Frica za 25 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Provela sam dvadesetak minuta tražeći strim koji radi, u međuvremenu je došlo do 5:0 pa sam digla ruke, što i da se trudim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Mica uzima sta mu je ponudjeno, ide mu servis i Fric se nervira. 1-1, 7-5 u drugom setu. Dzinksujte jos malo i ima nade, mada je razlika u kvalitetu velika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Baš očajna igra Kecmana. Znalo se da će teško stići do brejka, ali Fric ima i mnogo bolju kretnju i osnovne udarce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 A imao sam priliku da cutim 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Pa dobro, stigao je dp finala u kome nije bio favorit, uzeo set, nije neko razočaranje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Iskreno ja sam ipak razocaran. Prva 3 gema meca su bila signal kuda plovi ovaj brod, ali bar je na kraju izvuako "castan" poraz. No, previse se godina tu nakupilo, a premalo se napredovalo. Jeste imao dug i tezak meca sa Albotom prethodni dan, ali ako sada ne moze biti fizicki top i probati da jakom defanzivom nadomesti nedostatak u napadackom repertoaru, kada ce? Servis mu ni u mladjim danima nije bio neki adut, ali ako nema jacinu, morao da poradi na nekoj raznovrsnosti i preciznosti. Drugi servis u prvom setu horor, Fric zabijao vinere iz riterna direktno. Moj utisak je da se Amerikanac opustio u drugoim setu i cekao da se mec zavrsi sam od sebe nekim brejkom, ali bar je kod MIomira valjda proradio inat/ponos da ne zavrsi kao protiv Medvedeva pre mesec dana kada je uzeo samo 3 gema. Inace da pohvalim Frica, dosao je kao veliki favorit na turnir i izdominirao u sva 4 meca, vidi se da je pun samopouzdanja, servis odlican, igra sa osnovne takodje, juce u prvom setu je izgledao vise kao masina, a ne covek kako je pogadjao, a povremeno i crtao po terenu. Bekhend dosta dobar, i ne libi se da ga igra i napadacki, bas atipicno za jednog Amerikanca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Bublik cetiri meseca bez pobede i naravno da ce "skinuti mrak" protiv Krajinovica. Cini mi se kako se Filip ove sezone doslovce skupljati pobede na tour-u. Na kasicicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Endi Mari u jos jednom spektakularnom mecu. Povratak nakon gubitka prvog seta, spasavanje ML, u TB je gubio 3-0 uz dva mini bejka, ali ne da se Skot, pravi Highlander. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ljudi pocinju da pisu o Fricu bukvalo sve ono sto sam pisao pre jos izvesnog vremena, oko godinu, Helena na tebe mislim da 😛 Elem, Fricko dominantno osvaja 5tu titulu u karijeri (pored 2 Istburna('19 i '22), IW-a i Tokia '22)) i prvu u novoj sezoni, pobedivsi Gomeza, Manarina, McDonalda i Keca. Sakupio je dosta poena sa ova 3 turnira i pored uzasnog kiksa u Australiji (doduse svi najjaci/njegovog ranga su iskiksirali) je 6ti na rejsu. Dobra uvertira pred Indian Wells gde se brani mnogo poena. Vidi se da tu ima potencijala u bekhendu i defanzivi i da nece biti bas klasican S+FH igrac, samo treba mnogo mnogo da se radi na taktici, strpljenju i mentalnoj stabilnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Kad je i kako Svarcman uspeo toliko da propadne da je Lajovic protiv njega izraziti favorit? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Možda ima neku povredu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Zapata Miraljes se pogiravao sa njim u Buenos Aieresu. Mada mozda je Dijego malo vise izlazio u grad nego sto je trenirao, u Riju ce biti druga prica . Protiv Spanca je bio bas ocajan, uzeo je samo 1 servis gem u mecu, a igracki je izgledao kao neki celendzer igrac za koga su culi samo pasionirani kladionicari, koji sa WC po prvi put igra ATP turnir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 minutes ago, Milutinov Tata said: u Riju ce biti druga prica Pa jeste, u Riju baš nema gde da se izađe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 U dresu Argentine tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Posebno sada..dok traje karneval 12 hours ago, alcesta said: Pa jeste, u Riju baš nema gde da se izađe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Sinoc strasan potop u Riju i sto je najgore koliko videh nijedan teren nisu pokrili, bar dok sam ja ispratio. Ne znam na koji ce nacin da ih isuse, jedino ako je bas toplo, pa da priroda odradi svoje, ali moguce da danas bude dosta neobicno za igranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Ja sam kasno sinoc malkice gvirnuo u mec Alkarasa..nije bilo kise,ali se ocito kasnije nebo otvorilo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Potvrdio je brejk u drugom setu i tada je krenulo da pada. Inace za neverovati da je Alves iza 500. mesta na listi, odlicno se drzao citav mec, u drugom setu je uspeo i da vrati jednom brejk, a kod 3-3 su odigrali bas dug gem sa mnogo prilka za obojicu da ga uzmu, na kraju je Alkaraz iskoristio jednu gresku Brazilca. Posle je lagano dobio svoj gem za 5-3. Verovatno ce i ovde uzeti turnir jer je konkurencija ista kao i u Argentini, ali ce u Akapulku sa ovim nivoom proci kao bos po trnju, ocekivao sam da juce lakse resi domaceg igraca, ipak vec ima 4 meca u nogama i ulazi u ritam igranja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts