Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgubio Lajović od Đerea, Kecmanović ispao od Norija.

U Kelnu igra i Miša Zverev, prvo sam se utripovala kad sam videla da je izgubio danas :classic_biggrin:

Posted (edited)
3 hours ago, Drakaris said:

Hoce li biti uopste mastersa u Parizu?

Za sada se to ne dovodi u pitanje, i dalje se prica o hiljadu publike dnevno i slicno - e sad ovaj danasnji lockdown nije pominjao sportske dogadjaje za sada nego samo kafane, pozoriste, bioskope i pozoriste.

Cucemo uskoro

Mada trebalo bi da bude OK za sesije preko dana, u principu sve se pomera da bi se odrzalo - pozoriste i slicno a uvece nema nista

Edited by ciao
Posted

Izgleda da je sve ok ipak na Sardiniji, danas su 4 meca u planu, prvi je u toku, a u drugom igra Museti koji je igrao dubl sa Fonjinijem.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Boxy said:

Izgleda da je sve ok ipak na Sardiniji, danas su 4 meca u planu, prvi je u toku, a u drugom igra Museti koji je igrao dubl sa Fonjinijem.

'naci - i na tviteru moze da se lupi i ostane ziv :lala2:

Posted
7 hours ago, alcesta said:

U svakom slučaju Muzeti očigledno ne igra kao da ima koronu :thumbsup:

Da. Navijam za to da osvoji a mislim da bi i mogao, da moram kladio bih se na to.

Ja ga na početku čitao Museti ali da, jedno je S pa se čita Muzeti (toliko talijanskog mi je valjda ostalo u glavi, ispravi(te) me ako griješim).

• Like 1
Posted (edited)

Rekla bih po glasu da Lajani sudi meč Ramos-Čekinato, ali nikako da ga prikažu izbliza pa nisam sigurna.

Edited by alcesta
Posted (edited)

Hvala. Uželela sam ga se na velikim turnirima.

Gledam sad kako sređuju teren posle meča pa se setih kako je onomad@nlavrnja gledao strim kako mašine ravnaju šljaku na čelendžeru čini mi se u Palermu, ovi jadnici ni to nemaju nego mora ručno :classic_biggrin:

Edit: auu kakav meč Petrovića, i kakav turnir za njega :thumbup:

Edited by alcesta
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, alcesta said:

Hvala. Uželela sam ga se na velikim turnirima.

Gledam sad kako sređuju teren posle meča pa se setih kako je onomad@nlavrnja gledao strim kako mašine ravnaju šljaku na čelendžeru čini mi se u Palermu, ovi jadnici ni to nemaju nego mora ručno :classic_biggrin:

Edit: auu kakav meč Petrovića, i kakav turnir za njega :thumbup:

za Danila teniski zivot pocinje u 28. godini ................. svaka cast, ovaj Delbonis je jednom drmnuo i Mareja, bio je sasvim solidan igrac 

Posted (edited)

Bazel suspendovan; ako dobro vidim, igraju svi osim Nadala (neće), Zvereva (bolestan) i RBA (šta je s njim?): čini mi se malo prejako za ATP500 turnir...

Edited by stray_cat