Mama_mia Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 15 minutes ago, Hamilton said: Pa gde ih nadje, to su civilizacije stare eonima?!! pa namerno... trump unistava civilizacijske vrednosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreid Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 5 hours ago, Plavi Golub said: Mozda su i neke americke kombinacije sa osobljem u Bondstilu, pa veza preko Nemacke za SAD. Je li jos ima vojske dole u vecem broju? Nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 1 minute ago, Atreid said: Nema. Onda ce da se dugorocno valja neka nemacka/americka oprema (Ili za rudnike iki elektrane) u vecem obimu dole, pa prave biznis linije za svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 15 minutes ago, Atreid said: Nema. Kako bre nema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 1 hour ago, Constantin said: Kako bre nema ? Nema potrebe. Sad je sve mirno, a i tu su za sat vremena, s koje hoces strane, ako nekom padne nesto glupo na glupost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 3 minutes ago, Denis Jasharevic said: Nema potrebe. Sad je sve mirno, a i tu su za sat vremena, s koje hoces strane, ako nekom padne nesto glupo na glupost. Ma idila...kao u Lihteštajnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Just now, Constantin said: Ma idila...kao u Lihteštajnu. Mislim da se radi o cinjenicama, a ne idili, ali ...... zar je tamo ikada bila ta idila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Just now, Denis Jasharevic said: Mislim da se radi o cinjenicama, a ne idili, ali ...... zar je tamo ikada bila ta idila? A koje su ti činjenice "na pameti" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 5 minutes ago, Constantin said: A koje su ti činjenice "na pameti" ? Da do "promena medjunarodnih okolnosti" nece skoro dolaziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Just now, Denis Jasharevic said: Da do "promena medjunarodnih okolnosti" nece skoro dolaziti. Ko zna šta si ti utripovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 3 minutes ago, Constantin said: 6 minutes ago, Constantin said: Ko zna šta si ti utripovao Ja utripov'o "promene medjunarodnih okolnosti"?!? Trip jeste i to vrhinski, samo nije moj, a sve zalbe se primaju pod lipom u Pozarevcu, pa izvoli, predaj ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 8 minutes ago, Denis Jasharevic said: Ja utripov'o "promene medjunarodnih okolnosti"?!? Trip jeste i to vrhinski, samo nije moj, a sve zalbe se primaju pod lipom u Pozarevcu, pa izvoli, predaj ...... Ne znam kako si povezao vojsku u Bondstilu, mogućnost avio linije Beograd-Priština, sa tvojim omiljenim Slobom...valjda samo ti znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreid Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 3 hours ago, Plavi Golub said: Onda ce da se dugorocno valja neka nemacka/americka oprema (Ili za rudnike iki elektrane) u vecem obimu dole, pa prave biznis linije za svoje. Ja prije mislim da medicinske sestre sa Kosova treba prevesti u Njemacku, mesare, vodoinstalatere, shofere, a bogami i doktore, inzenjere, programere,.. i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 2 minutes ago, Atreid said: Ja prije mislim da medicinske sestre sa Kosova treba prevesti u Njemacku, mesare, vodoinstalatere, shofere, a bogami i doktore, inzenjere, programere,.. i tako to. Moz’ da bidne, a i ne mora da znaci. Za to sluze loukosteri koje je @Constantin pomenuo i ne poziraju tetrebi za fotografiju pored zastave. Kako god, neka sluzi svrsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comandante Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 i pored masovne medijske podrske bajdenu i ostalih protiv bernija i totalnog ignorisanja bernija u mejstrim medijima danas po prvi put berni je ispred svih u najnovijim anketama, znaci da i dalje ima nade za usa i samim time za ovu planetu i covecanstvo nego, bice zabavno gledati anti-trump medije koji ce biti primorani da navijaju za trampa i protiv bernija...mislim ono slicno kada foxnews staje na stranu putina 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 2 hours ago, comandante said: i pored masovne medijske podrske bajdenu i ostalih protiv bernija i totalnog ignorisanja bernija u mejstrim medijima danas po prvi put berni je ispred svih u najnovijim anketama, znaci da i dalje ima nade za usa i samim time za ovu planetu i covecanstvo nego, bice zabavno gledati anti-trump medije koji ce biti primorani da navijaju za trampa i protiv bernija...mislim ono slicno kada foxnews staje na stranu putina Ti si se naravno nasalio? Ti razumes da on nema podrsku u sopstvenoj stranci nego je jos i najnapadaniji zbog extremizma, a ti mislis da ima podrsku glasaca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melankolic Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Za to vreme trumpetalo ide u “marš za život” zajedno sa nekim njihovima Zverjanima aka čajdžijama. Boško O. samo reci letećemo kao meci. Xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 5 hours ago, Angelia said: Ti si se naravno nasalio? Ti razumes da on nema podrsku u sopstvenoj stranci nego je jos i najnapadaniji zbog extremizma, a ti mislis da ima podrsku glasaca? Sada da li nema podršku u svojoj partiji, ili nema podršku "elite" u svojoj partiji je otvoreno pitanje. Na kraju krajeva zar mu nisu ukrali pobedu protiv Hilari? No na stranu to, ovo što si sada napisala je isto ono što su pisali za Trampa godinu dana pred izbore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Ima podršku glasača, establishmenta očigledno ne. S tim što ako uzme nominaciju, a potom izgubi od Trampa, tu će onda verovatno uslediti raspad tog krila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 2 hours ago, Don Laki Juan said: Sada da li nema podršku u svojoj partiji, ili nema podršku "elite" u svojoj partiji je otvoreno pitanje. Na kraju krajeva zar mu nisu ukrali pobedu protiv Hilari? No na stranu to, ovo što si sada napisala je isto ono što su pisali za Trampa godinu dana pred izbore. Cak i ako pretpostavimo da je boldovano tacno, ako bude bilo potrebno jos jednom ce i Bogu hvala za takvo nesto. Zar se moze zamisliti Amerika sa ovim crvendekom na celu? Jesu mnoge stvari otisle u qc, ali da ovo postane predsednik bilo bi znak potpune propasti SAD. Ma sta predsednik, cak i kandidat je previse za njega. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 minute ago, Newcastle said: Jesu mnoge stvari otisle u qc, ali da ovo postane predsednik bilo bi znak potpune propasti SAD Tako su pričali i za Trampa, pa nisu propali. Suviše je USA složena i uređena, da bi zavisila od jednog čoveka, pa makar to bio i predsednik. Sa druge strane ta priča oko Sandersa da je komunista, crveni, itd, se namerno plasira, pošto on ima najveće šanse da pobedi Trampa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 5 minutes ago, Don Laki Juan said: Tako su pričali i za Trampa, pa nisu propali. Suviše je USA složena i uređena, da bi zavisila od jednog čoveka, pa makar to bio i predsednik. Sa druge strane ta priča oko Sandersa da je komunista, crveni, itd, se namerno plasira, pošto on ima najveće šanse da pobedi Trampa. Tacno, medjutim Tramp je samo sirova verzija tamosnje visegodisnje politicke tradicije, dok bi ovaj zeleo da sve to zgazi. Vidi samo njegov anti-korporacijski pristup. Sa druge strane, dobro je to sto kazes da SAD ne zavise samo od jednog coveka - cak i ako bi se desila takva radikalna promena da crvendeka pobedi, malo koja njegova ideja bi bila ostvarena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 48 minutes ago, Don Laki Juan said: Sa druge strane ta priča oko Sandersa da je komunista, crveni, itd, se namerno plasira ...... Pakuju mu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts