ters Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trade agreements are expected in three to four weeks, said US President Donald Trump in an interview with "Time" magazine. He noted that the United States is in talks with China regarding a customs agreement, but Beijing denies it. Trump believes that Xi Jinping contacted him. https://www.msn.com/en-ca/news/world/trump-eyes-trade-victory-as-china-claims-no-tariff-talks/ar-AA1DClwo?ocid=BingNewsSerp 3
Dragan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) "Trump: Ljudi u Gazi pate, rekao sam Netanyahuu da bude dobar" Vladimire prestani, Netanyahu budi dobar i eto mira u svijetu. Dajte mu Nobela." "Po ovom tweetu 40% brodova koji su isplovili iz Kine prema US prazni.https://x.com/SpencerHakimian/status...96815574380715 Volumen iskrcaja tereta u luci Los Angeleshttps://x.com/SpencerHakimian/status...25283661234366 " Edited 6 hours ago by Dragan 2 1
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, ters said: Trade agreements are expected in three to four weeks, said US President Donald Trump in an interview with "Time" magazine. He noted that the United States is in talks with China regarding a customs agreement, but Beijing denies it. Trump believes that Xi Jinping contacted him. https://www.msn.com/en-ca/news/world/trump-eyes-trade-victory-as-china-claims-no-tariff-talks/ar-AA1DClwo?ocid=BingNewsSerp Ovo više nisu laži, lik ima neku patologiju, vjerovatno deluzija, ali može da bude i rani znak šizofrenije ili bipolarnog poremećaja. Posto je čudesno šta je sve izasrao u tom intervjuu: Trump in the interview said he has made 200 tariff deals and expected to finish negotiations in about three or four weeks, likening the United States to a department store where he sets the price. He gave no details of any such deals. Asked if he would consider it a win if the U.S. still had tariffs as high as 50% in a year, he told Time: "Total victory." "We're meeting with China. We're doing fine with everybody. But ultimately, I've made all the deals," Trump said. "The deal is a deal that I choose. View it differently: We are a department store and we set the price. I meet with the companies, and then I set a fair price, what I consider to be a fair price, and they can pay it, or they don't have to pay it," he added. ... Trump, who promised on the campaign trail to use his term in office as "retribution," also defended his use of presidential power domestically in targeting law firms, foreign students and former U.S. officials. "I’ve gotta be doing something right, because I've had a lot of law firms give me a lot of money," he told Time. He defended the revocation of student visas, saying "they can protest, but they can't destroy the schools like they did with Columbia and others." Asked if he would direct the U.S. Department of Justice to disclose any evidence it had tying a Tufts University student who was arrested to militant group Hamas, Trump said he was not aware of the particular case but would look into it. 1 3 2
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 56 minutes ago, Beonegro said: Ovo više nisu laži, lik ima neku patologiju, vjerovatno deluzija, ali može da bude i rani znak šizofrenije ili bipolarnog poremećaja. Posto je čudesno šta je sve izasrao u tom intervjuu: For the record, ovaj smajli nije upućen tebi, samo mi je smešno šta je sve ova budala iskenjala. Btw, ne mislim da je kod njega u pitanju BPL ili šizofrenija (makar ne vidim neke jasnije indicije), lik je prosto manipulator i narcis. 56 minutes ago, Beonegro said: Trump in the interview said he has made 200 tariff deals and expected to finish negotiations in about three or four weeks, likening the United States to a department store where he sets the price. He gave no details of any such deals. Manipulacija. Uradio sam nešto. Šta si uradio? Nešto, neću da kažem šta tačno, ali je veliko i... Vague odgovori, izbegavanje detalja i asertivnosti u komunikaciji, uglavnom zato što nema šta ni da kaže. 56 minutes ago, Beonegro said: Asked if he would consider it a win if the U.S. still had tariffs as high as 50% in a year, he told Time: "Total victory." "We're meeting with China. We're doing fine with everybody. But ultimately, I've made all the deals," Trump said. Pobeda. Za koju je on zaslužan, naravno, to mora da se obavezno istakne. Njegova narcistička priroda izbija iz ovog nastupa. 2
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Btw, ne mislim da je kod njega u pitanju BPL ili šizofrenija (makar ne vidim neke jasnije indicije), lik je prosto manipulator i narcis. Ne znam, ja lično sam u fazonu Duloa i njegove izjave kakva diplomatija, pa ja sam iz Kuča tako da možda ne dobacujem, ali meni takvom ova količina laži i ovo odsustvo truda da se laž spakuje u formu koja bar ne bode totalno oči djeluju kao proizvod uma koji je pogubio konce. Hoću da kažem da mi djeluje da je ovoliko i ovakvo laganje već štetno za samog Trumpa, a da on to više ne shvata, što po meni prebacuje lopticu u polje patologije. 2
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Beonegro said: Ne znam, ja lično sam u fazonu Duloa i njegove izjave kakva diplomatija, pa ja sam iz Kuča tako da možda ne dobacujem, ali meni takvom ova količina laži i ovo odsustvo truda da se laž spakuje u formu koja bar ne bode totalno oči djeluju kao proizvod uma koji je pogubio konce. Hoću da kažem da mi djeluje da je ovoliko i ovakvo laganje već štetno za samog Trumpa, a da on to više ne shvata, što po meni prebacuje lopticu u polje patologije. Dokle god postoji publika koja će da apsorbuje to bezočno laganje, a ne moramo ići dalje od foruma da bismo videli kako je ima, dotle će se služiti tom tehnikom. U ovom trenutku, skretanje na patologiju je za njega easy way out, a sve mi se čini da je prilično uračunljiv. Ako bismo ipak hipotezirali o patologiji, my guess ne bi bio BPL (ne vidim kod njega depresivne epizode, ako ništa izgleda kao da je konstantno u maničnoj) ni šizofrenija, već manija veličine, tj. manija sa psihotičnim simptomima i deluzijom da je veći i moćniji nego što zapravo jeste. 5
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kash Patel i Pam Bondi hapse sudije nakon što je Tramp objavio da neće dozvoliti da iko stoji na putu deportacija. Moguće je i da je prekršila zakon, naravno, ali sa druge strane je ovaj odred za zaštitu Trampa i njegovih milijardera, a FBI-em trenutno upravlja čovek za koga su svedočili da je finansirao širenje dezinformacija u 6. januaru i njegov zamenik, koji je podkaster-teoretičar zavere. Videćemo šta će se dokazati, a videli smo i kako po svom običaju likuju zbog toga. A videli smo i da deportuju dvogodišnje državljane SAD. Pa sad, biće mi stvarno drago ako sam pogrešio. 2
Rex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I jedna priča nevezana za ovaj nesoj, ali meni ništa manje ne shvatljiva: Nekadašnji mafijaš, ubica i siledžija a kasnije zaštićeni svedok Džon Alite izabran je za člana gradskog veća gradića u Nju Džersiju. Osuđen je za čitav spektar zločina, uključujući i dva ubistva, a sam procenjuje da je pucao na između 30 i 40 ljudi, da je bejzbol palicom pretukao oko 100 ljudi i da je ubio sedmoro. Potpuno luda sezona rijalitija Amerikanaci. 1 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Naš je ubio minimum 23 (nadstrešnica i helikopter) pa je predsednik. Izvinjavam se na offu.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo intervju iz tajma, nestvarno je https://time.com/7280114/donald-trump-2025-interview-transcript/ 1
Recommended Posts