Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, mrd said:

Vi ljudi nista ne razumete, Srbi su utrli put novom pristupu politici. Sad jos od demokrata mogu da ocekujem da Meksikanci iz Meksika dodju da podrzavaju svoju bracu u USA. 🙂

Trump ce da kaze kako on sve zna i da nije rekao ono sto je prosle godine rekao. 🙂 

Ima svega na ovome svetu, ali se najbolje uci od Srba. 🙂

P. S.

Videcete vi kad Vucic i Trump podele Grenland, bice vam krivo, sto ih niste pordrzali. 

Nisu Srbi utrli put novom pristupu, nego oni rezimi koji su ocigledno autoritarni koriste iste metode, oslanjaju se na podrsku iste populacije, pritiscu iste dugmice da bi uticali na javno mnijenje, koriste iste teme za polarizaciju drustva ma koliko nebitne one bile... Nama je poznat Vucicev rezim, kao i Putinov i Trampov - jer su bitni globalno, i zbog toga cesta poredjenja - i rezima, i metoda, i pristalica, i advokata. 

Edited by ters
  • Like 5
Posted
2 hours ago, djura.net said:

bbc

Asked by the BBC's Chris Mason if he still thinks Ukraine's President Zelensky is a dictator, Trump replies: "Did I say that? I can't believe I said that. Next question".

Bolje ovo nego je da je ponovio tu glupost. Mnogo bolje, u stvari.

30 minutes ago, ters said:

Nisu Srbi utrli put novom pristupu, nego oni rezimi koji su ocigledno autoritarni koriste iste metode, oslanjaju se na podrsku iste populacije, pritiscu iste dugmice da bi uticali na javno mnijenje, koriste iste teme za polarizaciju drustva ma koliko nebitne one bile... Nama je poznat Vucicev rezim, kao i Putinov i Trampov - jer su bitni globalno, i zbog toga cesta poredjenja - i rezima, i metoda, i pristalica, i advokata. 

Naravno, @mrd se očigledno zeza.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Darko said:

Bolje ovo nego je da je ponovio tu glupost. Mnogo bolje, u stvari.

Naravno, @mrd se očigledno zeza.

Mrd, je izgubio strpljenje sa fasizmom i mrznjom. koja se propagira na sve strane. Nikada mi nije bio problem da zaradim, ali mi je ceo zivot problem da razumem mrznju koja tinja u svima nama i samo ceka da iskoci da hrani zveri. 

Sad bi mi moj stariji sin rekao:"Cale ne talasaj." haha

Ja poredim razne experte oko mene. 🙂

I posmatram mrznju, koja sama po sebi raste, hraneci se raznim idejama cistote.

Nisam do rezultata izbora shvatio da nismo izabrali Trumpa, vec Elona.

• Like 1
Posted

Elon Musk says upgrade of FAA’s air traffic control system is failing and SpaceX needs to take over Verizon’s contract.

link

Ovo vec prelazi od smesno do bolesno. Svaki sukob interesa, nepotizam, sibicarenje, grifting, ponzi seme i vasarske mucke MAGA Nacija proguta koa najukusniju cokoladnu sladoled tortu sa jagodama 🙂 mmm... mnjac

• Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, nonick said:

Elon Musk says upgrade of FAA’s air traffic control system is failing and SpaceX needs to take over Verizon’s contract.

link

Ovo vec prelazi od smesno do bolesno. Svaki sukob interesa, nepotizam, sibicarenje, grifting, ponzi seme i vasarske mucke MAGA Nacija proguta koa najukusniju cokoladnu sladoled tortu sa jagodama 🙂 mmm... mnjac

To je njemu njegova borba dala... Jos je dobro dok se bavi ovakvim stvarima, sta li ce biti kada ustanovi "failing fertility rate" pa predlozi preuzimanje kontrakta za nedobrovoljnu oplodnju... Po kucama. Samo bijela domacinstva.

Edited by ters
Posted
1 hour ago, nonick said:

link

Neverovatno je da nista nije fejlovalo dok oni nisu dosli, odjednom sve nesto ne valja pa ce da popravljaju.

Posted
4 hours ago, nonick said:

Floridjani sorry, Tate brothers dolaze.

Interesatno, cujem danas da je Desantis rekao da su nepozeljni ovde.

Posted
1 hour ago, Angelia said:

:roflmao:

Ti cujes "koliko uhvatis" iz izvora koji ti se dopada. Jeste, DeSantis je to rekao, ali to nema nikakvo pravno znacenje.

A vec pola dana ima toga na vestima...

Right-wing influencer Andrew Tate and his brother Tristan have landed in Fort Lauderdale, Florida, after leaving Romania on a private jet Thursday, according to Mateea Petrescu, the brothers’ spokesperson.

Googlaj "tate brothers in Florida" i izbacice ti vesti iz niza izvora, cak i one koje ponekad pogledas. :wink2:

• Like 1
Posted
1 hour ago, Angelia said:

Da, cudio se zasto idu tamo, i voleo bi da federalci nekako sprece ovo.

Posted

This diplomatic effort gained further attention when Grenell, President Donald Trump's U.S. envoy for special missions, met with Hurezeanu at the Munich Security Conference to discuss the case

Richard Grenell, the U.S. presidential envoy for special missions, told the Financial Times: "I support the Tate brothers, as evident from my publicly available tweets."

Link

-----

Izgleda nema dosta kriminalaca pa treba da ih importuju.

• Like 1
Posted
1 hour ago, zoran59 said:

:roflmao:

Ti cujes "koliko uhvatis" iz izvora koji ti se dopada. Jeste, DeSantis je to rekao, ali to nema nikakvo pravno znacenje.

A vec pola dana ima toga na vestima...

Googlaj "tate brothers in Florida" i izbacice ti vesti iz niza izvora, cak i one koje ponekad pogledas. :wink2:

52 minutes ago, nonick said:

Da, cudio se zasto idu tamo, i voleo bi da federalci nekako sprece ovo.

Cula na radiju, nisam istrazivala. Koji vam je djavo da ocekujete da svako prati ovako nebitne teme? Koji je ovo cherry picking negativnih vesti? 

Tate braca su nesto sto treba ispitati, I ako su optuzbe tacne, osuditi. To sto administracija vadi svoje gradjane da im sudi ovde, a ne zato sto su amerikanci, potpuno podrzavam. 

I sto me napadate sto sam rekla da su Trump I Desantis razlicitog mishljenja??

Posted (edited)
19 minutes ago, Angelia said:

Cula na radiju, nisam istrazivala. Koji vam je djavo da ocekujete da svako prati ovako nebitne teme? Koji je ovo cherry picking negativnih vesti? 

Tate braca su nesto sto treba ispitati, I ako su optuzbe tacne, osuditi. To sto administracija vadi svoje gradjane da im sudi ovde, a ne zato sto su amerikanci, potpuno podrzavam. 

I sto me napadate sto sam rekla da su Trump I Desantis razlicitog mishljenja??

Ja te nisam napadao. Cak vise, slozio sam sam se da je Desantis bio iznenadjen.

Ona dva posta ispod toga je upuceno temi, ne tebi licno.

Edited by nonick
Posted
2 hours ago, nonick said:

Izgleda nema dosta kriminalaca pa treba da ih importuju.

Pa to je sad preporuka, da udjes u WH, da kupis drzavljanstvo, da dobijes pozicije, da te oslobode zatvora... Poruka je poslata

2 hours ago, nonick said:

Link

Parcijalna amnezija

I don't know nothing about that?

Did I say that? 

1 hour ago, nonick said:

Uz velika ocekivanja istine iz Epstein fajlova dobili smo Tate brothers, isti dan, malo li je? 

Kad je pola pobrisano, nemaju sta da objave 😂

Izgleda da su zaboravili da je vec objavljeno da se ime ovag sto misli da je predsednik pojavljuje najvise puta...