Smrtokapa Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 8 minutes ago, doragan said: Na ludilo woke kukture, lazne brige za manjine, masovne nelegalne imigracije,raslojavanja klasa nikad vidjenog do danas, mora se odgovoriti drugim ludilom, pa ce se u nekom trenutku stvari unormaliti.. Kao što kad imaš dve mafijaške organizacije samo treba da ne radiš ništa, a one će se međusobno poubijati i sve će biti do jaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 26 minutes ago, Maharaja said: Jedna od prvih odluka, pomilovanje 1500 terorista, bitangi, ološa i kriminalaca koji su učestvovali u šestojanuarskom puču. Potpuni poraz i raspad Amerike. ma neeeeeeee, nešto ti tu nisi razumio, pa dnevna doza nema veze sa time i nikada nije ohrabrivao protivustavno ponašanje i nasilje... Ozbiljna me depra uhvatila jutros kad sam vidio koje su mu prve mjere, pojedinačno gledano ništa od toga nije iznenađenje, ali kad vidiš sve na gomili i tako te opali po mozgu plastični podsjetnik na intenzitet i svoobuhvatnost mračnjačkog zloludila koje je krenulo da nas potopi, stvarno gubim volju za životom. Edited 13 hours ago by Beonegro 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Odgovor tipa "pa šta?" Trebalo je da znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Americki sistem ce biti na najvecem testu u istoriji u naredne cetiri godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Americki sistem ce biti na najvecem testu u istoriji u naredne cetiri godine. Mozda ne na najvecem, ali nam ostri dani dolaze. Otvorena su vrata ponasanju, sta me briga kad mogu i zakon vise nista ne znaci. Obratiti paznju ka pomilovanja koja ce Trump da potpise, ali i na ona koja je Biden vec uradio. Mislim da je pametno pratiti pulsiranje odnosa Trump i Newsom, jer obojica imaju moc. Newsom vec zvecka oruzjem, ali to samo oni koji su iskusili slicne situacije sada jasno vide. Bice vrlo brzo da svi vide. "Hafnere cuvaj prst!" Bog mi je svedok da nisam ocekivao da ovo dva puta u zivotu dozivim. 🙂 @zoran59 ti znas da je ova prethodna recenica samo stilska figura. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 12 hours ago, Angelia said: Pa videcemo zar ne, tako se pricalo 2016te pa nista. Propustla sam inaguraciju, I sve skoro vesti danas, ali video juce da je Biden delio pomilovanja shakom I kapom... cela Biden familija dobila pomilovanja, Fauci, Jan 6th komitet... niko nije kriv nizasta, samo I'm trebaju pomilovanja. U istoriji nezabelezeno. Postovalac zakona. 2016-te do 2020 nista? How about pokusalj kradje izbora, pokusalj ubistva VP, nasilno poremecenje rad vlade, fake electors, pretnje Trampa sudijama, non-stop laganje o pokradenim izborima, manipulacija mase da tuku i ubijaju policajce? Ako je ovo nista onda stvarno nista. Ti uporedjujes pomilovanja Dr. Fauci-ju i Gen. Milley-ju sa violent criminals koji su tukli i hteli ubiti policajce, pa sta su oni, Fauci i Milley, skrivili osim da su rekli da je Tramp jedan obican moron - to svi znaju, to ti je stand up comedy 101. Sa jedne strane Tramp proteruje nasilne kriminalce sa druge strane blanket pardon za nasilne kriminalce koji su napali policajce - sto je jos gore i po zakonu. Pick one. Evo sta kaze policajac koga su skoro ubili na sve to, i kome majku i dan danas maltretiraju zbog njegovog, casnog postupka na poslu. Jer njena majka zasluzuje da je swatuju i bacanje fekalije na nju od strane MAGA? Sad kad su pustili sva tu olos on i njegova familija ce biti jos vise u opastnosti. Vredi pogledati od pocetka do kraja. edit: vredi procitati ispod i kometare od strane policajaca i vojnika direktno na youtube. Jednostavno kazu da je Tramp jedno obicno govno, nema tu neke velike filozofije. Edited 7 hours ago by nonick 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Evo i putin prati. Neki njegov rob iz Saratova će da predloži da se Crno more preimenuje u Rusko more. Nema tu neke veće razlike između Trampa i putina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Klotzen said: Evo i putin prati. Neki njegov rob iz Saratova će da predloži da se Crno more preimenuje u Rusko more. Nema tu neke veće razlike između Trampa i putina. Obrati paznju na svetski pool lidera, svi su slicni i svuda u svetu se pika slicna vrsta mrznje. Ovo sto smo dobili u americi sa Obamom se kuva jos od Bush-a i polarizacija drustva je fenomenalna svuda. 1 minute ago, mrd said: Obrati paznju na svetski pool lidera, svi su slicni i svuda u svetu se pika slicna vrsta mrznje. Ovo sto smo dobili u americi sa Obamom se kuva jos od Bush-a i polarizacija drustva je fenomenalna svuda. . S. Ko ih sisa ima da odem u penziju kupim 100acra Shasta planine i odem u zavicaj. ko ih sisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 7 hours ago, Don Dusko said: Verujem da je potez rukom bio u fazonu ave cezare jer pozdrav koristili muslolinijevci a znamo i ciji je to izvorno pozdrav, a onda hitlerovci maznuli pozdrav od muslonijevaca 😄 ALI on da drugima prebacuju za "sve je Hitler" je smesno pa on lik je skoro povezao socijaliste, socijal demokrata pa i liberale sa nacistickom partijom jer je eto hitler bio komunista-socijalista... Edited 4 hours ago by MeanMachine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 hours ago, nonick said: 2016-te do 2020 nista? How about pokusalj kradje izbora, pokusalj ubistva VP, nasilno poremecenje rad vlade, fake electors, pretnje Trampa sudijama, non-stop laganje o pokradenim izborima, manipulacija mase da tuku i ubijaju policajce? Ako je ovo nista onda stvarno nista. Ti uporedjujes pomilovanja Dr. Fauci-ju i Gen. Milley-ju sa violent criminals koji su tukli i hteli ubiti policajce, pa sta su oni, Fauci i Milley, skrivili osim da su rekli da je Tramp jedan obican moron - to svi znaju, to ti je stand up comedy 101. Sa jedne strane Tramp proteruje nasilne kriminalce sa druge strane blanket pardon za nasilne kriminalce koji su napali policajce - sto je jos gore i po zakonu. Pick one. Evo sta kaze policajac koga su skoro ubili na sve to, i kome majku i dan danas maltretiraju zbog njegovog, casnog postupka na poslu. Jer njena majka zasluzuje da je swatuju i bacanje fekalije na nju od strane MAGA? Sad kad su pustili sva tu olos on i njegova familija ce biti jos vise u opastnosti. Vredi pogledati od pocetka do kraja. edit: vredi procitati ispod i kometare od strane policajaca i vojnika direktno na youtube. Jednostavno kazu da je Tramp jedno obicno govno, nema tu neke velike filozofije. E al bio benzin 5 centi jeftin...malo li je ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ja ne kapiram tu armiju ljudi, ne samo u USA nego i svuda u svetu koji pizde recimo na prava LGBT populacije, na teoriju roda, da ne idem dublje u woke šumu kako je nazivaju ovi, suštinski idioti, ali zaista ne kapiram. Činjenica je da koliko god smo napredovali kao društvo, dok ne postane uobičajeno i normalno da se redovno ide kod psihijatra kao što je prilično normalno da se ide kod stomatologa, mrka kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, freethrow said: Ja ne kapiram tu armiju ljudi, ne samo u USA nego i svuda u svetu koji pizde recimo na prava LGBT populacije, na teoriju roda, da ne idem dublje u woke šumu kako je nazivaju ovi, suštinski idioti, ali zaista ne kapiram. Činjenica je da koliko god smo napredovali kao društvo, dok ne postane uobičajeno i normalno da se redovno ide kod psihijatra kao što je prilično normalno da se ide kod stomatologa, mrka kapa. Da ne ulazimo u raspravu, ovde. Ako prelistate ovaj topik naci cete da smo diskutovali o tome. Smatram da svako ima prava da se oseca onako kako hoce i bas me briga, da li piski u mom klozetu, ili u zenskom. Smeta mi agresija tih grupa, prema onima koji se ne osecaju isto, ili drugacije. Takodje, smatram da transgender ne mogu da se takmice u grupi pola, kome oni misle da pripadaju, ali i o tome smo vec ranije pisali. Recimo ovo sto je Trump izjavio i odlucio, ne mislim da menja bilo sta u zivotu tih ljudi, osim sto provocira, razne aktiviste da se bune, a on ce u medjuvremenu da donese neke mnogo znacajnije odluke, koje uticu mnogo vise na zivot ljudi, ali niko nece to primetiti, posto pricamo o tome kako nije u redu da se zabrani transgender. Kokice i koka-kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ne ne ne ne. Ne želim ni ja raspravu ovde o tome, nipošto. Samo sam pomenuo, šta god ko mislio, da ne bih očekivao da će baš to da bude toliko predmet razdora u bilo kakvom iole bitnom diskursu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, freethrow said: Ne ne ne ne. Ne želim ni ja raspravu ovde o tome, nipošto. Samo sam pomenuo, šta god ko mislio, da ne bih očekivao da će baš to da bude toliko predmet razdora u bilo kakvom iole bitnom diskursu. Uh, citaj, to je destructor. 🙂 Treba nesto da skrene paznju javnosti, da mogu da se rade druge stvari. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts