Stiletto Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 53 minutes ago, Selina said: Tulsi zna sta je i gde je Pearl Harbour. Pa rođena je na Američkoj Samoi, usred Pacifika, sa dve godine se preselila sa roditeljima na Havaje, trebalo bi da zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 15 hours ago, Angelia said: Meni ovaj sastanak Bidena sa Trampom deluje veoma prijateljski. Zamislite, sa Hitlerom... Pa osakatili svu mušku decu u školama, završili posao, nema sad više problema za predaju vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 11 hours ago, bergkamp bcd said: Ono sto smatram preteranim je nazivanje ovih izbora put u diktaturu 2012 Serbia doesn't like this. 9 hours ago, bergkamp bcd said: Ne, to je pitanje o pravima nekih mladih zena koje su ostale trudne, a ne zele da rode. skoro nisam nešto ljigavije pročitao. 5 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Osudjeni silovatelj imenovao pedofila za ministra pravosudja no sacekat cemo svakako nove logicke vratolomije da se i ova gadost opravda. Nadajmo se da medju republikanskim senatorima ipak ima dovoljno zdravog razuma pa da ovo ludilo ipak nece proci. Plus i njihova maja gojkovic za nacionalnu.. obavestajnu nešto... 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago John Thune izabran za lidera vecine u senatu i vec krenula kmeka MAGAtarda sto Rick Scott nije izabran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 39 minutes ago, Nek grmi jako said: Dakle, Bajden-Haris administracija je od mighty US Army napravila formaciju koja na kineske brodove može da puca samo od jednog ponedeljka do jednog petka u istoj nedelji, a onda kineska mornarica, inače najsnažnija na svetu, može da plovi kuda hoće bez bojazni da će ih pogoditi američka raketa?! Citat dela posta sa teme Bliski istok. Nisam pratio kakvo je stanje američkih oružanih snaga, ali ukoliko je tačno da im nedostaje municije i sredstava, onda ne deluje logično da krivca treba tražiti u Bajden-Haris administraciji, bar ne isključivo (kako je ovde predstavljeno) već to mora biti deo dužeg procesa. Ispade ovako da je sam Bajden ispucao toliku silnu municiju ili da je dao da se tenkovi pretope u Smederevu Pitsburgu. U potpisu Onaj što čita Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 2 hours ago, Dragan said: Ovo ne mogu da verujem. Ako je istina onda je ona totalni idiot i gomno, i Tramp je okupio oko sebe svu olos Amerike. Edited 6 hours ago by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 51 minutes ago, Smrtokapa said: Citat dela posta sa teme Bliski istok. Nisam pratio kakvo je stanje američkih oružanih snaga, ali ukoliko je tačno da im nedostaje municije i sredstava, onda ne deluje logično da krivca treba tražiti u Bajden-Haris administraciji, bar ne isključivo (kako je ovde predstavljeno) već to mora biti deo dužeg procesa. Ispade ovako da je sam Bajden ispucao toliku silnu municiju ili da je dao da se tenkovi pretope u Smederevu Pitsburgu. U potpisu Onaj što čita Ma pusti njega, po njemu ima jos 1000 stvari sto su samo Bajdenovi propusti. On ti je MAGA loudspeaker zavijen u fino I dugacko napisane eseje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 58 minutes ago, nonick said: Ovo ne mogu da verujem. Ako je istina onda je ona totalni idiot i gomno, i Tramp je okupio oko sebe svu olos Amerike. Na njenom feedu (brzim pregledom) ovo nisam našao: Spoiler https://x.com/TulsiGabbard A vidim da je tweet gore screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 2 hours ago, shonke said: Pa osakatili svu mušku decu u školama, završili posao, nema sad više problema za predaju vlasti. Nemam pojma zasto ovako random izjave. Sastanak je izgledao jako prijateljski sto je u suprotnosti sa izjavama Dems da je Tramp novi Hitler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Lolotrain, pa sam tranp je definicija random budalaština. A Tulsi nije ovo rekla, ako je rekla, nije mislila, ako je mislila, nije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 hours ago, Smrtokapa said: Citat dela posta sa teme Bliski istok. Nisam pratio kakvo je stanje američkih oružanih snaga, ali ukoliko je tačno da im nedostaje municije i sredstava, onda ne deluje logično da krivca treba tražiti u Bajden-Haris administraciji, bar ne isključivo (kako je ovde predstavljeno) već to mora biti deo dužeg procesa. Ispade ovako da je sam Bajden ispucao toliku silnu municiju ili da je dao da se tenkovi pretope u Smederevu Pitsburgu. U potpisu Onaj što čita Stara maga prica iz 2018 - 2019: Quote “When I took over our military, we didn’t have ammunition,” Trump said Monday. “I was told by a top general – maybe the top of them all – ‘Sir, I’m sorry. Sir, we don’t have ammunition.’ I said, ‘I’ll never let another president have that happen to him or her.’ We didn’t have ammunition.” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, tomas.hokenberi said: Na njenom feedu (brzim pregledom) ovo nisam našao: Hide contents https://x.com/TulsiGabbard A vidim da je tweet gore screenshot. 1 hour ago, Angelia said: Nemam pojma zasto ovako random izjave. Sastanak je izgledao jako prijateljski sto je u suprotnosti sa izjavama Dems da je Tramp novi Hitler. Izjave si mogla da nadjes i u redovima republikanaca, a i sad slavimo sto se Tramp jednom u 10 godina ponasao normalno... Treba ovo ponoviti jos 500 puta, ko zna da li ce ikad vise biti prilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 32 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Izjave si mogla da nadjes i u redovima republikanaca, a i sad slavimo sto se Tramp jednom u 10 godina ponasao normalno... Treba ovo ponoviti jos 500 puta, ko zna da li ce ikad vise biti prilike. Ovo je od prosle godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, tomas.hokenberi said: Ovo je od prosle godine? Pa vidis kada je, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 6 minutes ago, tomas.hokenberi said: Ovo je od prosle godine? Mozda je promenila misljenje za ovih 11 meseci ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ja ne vidim sta je cudno da je Tulsi nominovana na tu poziciju, sad se traze neki twitovi da se dokaze kako ona nije sposobna zena. To mi je strasno bezvezno. Zena ima super background, izuzetno inteligentna. Sa druge strane se podrzavala Kamala koja nema nista da pokaze. Gaetz jeste cudan, i iznenadjujuci pick. Ali izgleda da pokusava da ujedini Reps, iako je moguce da Gaetz ne dobije glas u Senatu. Sto se njega tice ne znam mnogo osim skandala. Ja bi volela da sam videla uloge za Nikki Haley i Pompeo, ali vecina nominacija su solidan pick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 15 hours ago, bergkamp bcd said: Ne, to je pitanje o pravima nekih mladih zena koje su ostale trudne, a ne zele da rode. A zasto nisi ovo stavio direktno na gadost dana? 7 minutes ago, Angelia said: Ja ne vidim sta je cudno da je Tulsi nominovana na tu poziciju, sad se traze neki twitovi da se dokaze kako ona nije sposobna zena. To mi je strasno bezvezno. Zena ima super background, izuzetno inteligentna. Sa druge strane se podrzavala Kamala koja nema nista da pokaze. Gaetz jeste cudan, i iznenadjujuci pick. Ali izgleda da pokusava da ujedini Reps, iako je moguce da Gaetz ne dobije glas u Senatu. Sto se njega tice ne znam mnogo osim skandala. Ja bi volela da sam videla uloge za Nikki Haley i Pompeo, ali vecina nominacija su solidan pick. Moramo znati i da li prolazi glavni test - da li je naocita? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Angelia said: Ja ne vidim sta je cudno da je Tulsi nominovana na tu poziciju, sad se traze neki twitovi da se dokaze kako ona nije sposobna zena. To mi je strasno bezvezno. Zena ima super background, izuzetno inteligentna. Sa druge strane se podrzavala Kamala koja nema nista da pokaze. Gaetz jeste cudan, i iznenadjujuci pick. Ali izgleda da pokusava da ujedini Reps, iako je moguce da Gaetz ne dobije glas u Senatu. Sto se njega tice ne znam mnogo osim skandala. Ja bi volela da sam videla uloge za Nikki Haley i Pompeo, ali vecina nominacija su solidan pick. Nista novo na istoku... svaka odluka narandzastog ce se hvaliti do besvesti.... A recimo da pogledas da je John Thune izabran za speakera house i vidis da kada republikanci imaju pravo da odluce van Trampa, biraju nesto sasvim suprotno od onog sto on hoce. To nesto govori.. ustvari kako kome... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, ters said: Moramo znati i da li prolazi glavni test - da li je naocita? Jel to tvoje pitanje ili sarkazam? https://en.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard Zena ima odlican CV. Mislim I da bi bila odlican Predsednik, ili VP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Angelia said: Ja ne vidim sta je cudno da je Tulsi nominovana na tu poziciju, sad se traze neki twitovi da se dokaze kako ona nije sposobna zena. To mi je strasno bezvezno. Zena ima super background, izuzetno inteligentna. Sa druge strane se podrzavala Kamala koja nema nista da pokaze. Gaetz jeste cudan, i iznenadjujuci pick. Ali izgleda da pokusava da ujedini Reps, iako je moguce da Gaetz ne dobije glas u Senatu. Sto se njega tice ne znam mnogo osim skandala. Ja bi volela da sam videla uloge za Nikki Haley i Pompeo, ali vecina nominacija su solidan pick. Pete Hegseth sigurno nece proci. Pentagon je doziveo shok. Tulsi je prepametna i vrlo hrabra zena. Na topiku o Bliskom Istoku Mama Mia je ostavila jednu vest oko tajnih pregovora USA-Sirija, a cenim da je Tulsi bila ta koja je zapocela neku pricu pa otuda i ova nominacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 3 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Nista novo na istoku... svaka odluka narandzastog ce se hvaliti do besvesti.... A recimo da pogledas da je John Thune izabran za speakera house i vidis da kada republikanci imaju pravo da odluce van Trampa, biraju nesto sasvim suprotno od onog sto on hoce. To nesto govori.. ustvari kako kome... Nista novo na zapadu, svaka odluka Trampa ce se napadati, bez obzira da li je dobra ili ne. To sto su izabrali Thune, nije ni neko veliko iznenadjenje. To je samo dokaz da nema kulta licnosti. Glasaju kako misle da je ispravno. Mozda ni Gaetza nece podrzati. 8 minutes ago, Selina said: Pete Hegseth sigurno nece proci. Pentagon je doziveo shok. Tulsi je prepametna i vrlo hrabra zena. Na topiku o Bliskom Istoku Mama Mia je ostavila jednu vest oko tajnih pregovora USA-Sirija, a cenim da je Tulsi bila ta koja je zapocela neku pricu pa otuda i ova nominacija. Ne vidim zasto Hegseth ne bi prosao, I on ima dobar CV za poziciju, a I ako ne prodje, mozda Nikki I Pompeo imaju sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Haha pedofil na celu ministarstva pravosudja nije big deal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, Angelia said: Jel to tvoje pitanje ili sarkazam? https://en.wikipedia.org/wiki/Tulsi_Gabbard Zena ima odlican CV. Mislim I da bi bila odlican Predsednik, ili VP. U situaciji kada je predsjednik Putinov covjek, sasvim je normalno da i na ovakvom mjestu bude neko istih uvjerenja. Edited 2 hours ago by ters 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 42 minutes ago, Angelia said: Gaetz jeste cudan, i iznenadjujuci pick. Ali izgleda da pokusava da ujedini Reps, iako je moguce da Gaetz ne dobije glas u Senatu. Sto se njega tice ne znam mnogo osim skandala. Ja bi volela da sam videla uloge za Nikki Haley i Pompeo, ali vecina nominacija su solidan pick. How... again how? Ujedini oko najodvratnijeg kandidata? Ovo je samo probni balon za jos vecu cistku. Senatori na ovo jedino mogu biti naterani, niko od njih nece Gaetz-a zbog mogucih licnih problema sa njima u buducnosti. To jedino Tramp moze da forsira ako se ne mogu dogovoriti, sto on i hoće da bude tako. To ti je senatorski klub, repsi i demsi zajedno. Edited 2 hours ago by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, ters said: U situaciji kada je predsjednik Putinov covjek, sasvim je normalno da i na ovakvom mjestu bude neko istih uvjerenja. Uuu covece, kupio si Hilarine talking points - hook, line and sinker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts