djole Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Dzoni_m said: Jel’ prati neko saslusanje pred kongresom u vezi Epstajn fajlova? Koji raspad, pa Bondi moze odmah da pakuje torbu za tvorza cim ova garntiura ode……ono je zicer. Watergate je mala maca za ovo zataskavanje. Naraandzasti se pominje toliko puta u svemu tome, neko lepo rece manje se Isus pominje u Bibliji……….ostatak sveta hapsi i istrazuje redom, samo Bondi ne moze da nadje nikakvu krivicu……..jbt……..na sta je spala ta Amerika………. Sad sam krenuo da pisem, da li je moguce da je ovo stvorenje, ne znam kako bih je nazvao, AG??? Maniri, gestikulacije, recnik - mislim da je ovo gore nego ekipa na pinku i informeru, ne zajebavam se ni najmanje. 3
Ludi za Poli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Lutnick jucer priznaje da je bio na Epstein otoku nakon sto se vec znalo ko je i sta je iako je ranije tvrdio da je 2005. prestao sav kontakt s njim, Bondi danas nastavlja sa zataskavanjem. Vise od pola ove administracije je zrelo da lezi u zatvoru cim izgube vlast.
Angelia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 2/2/2026 at 11:28 PM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Btw mislila sam da nemas pojma nista o qanon... tako si pricala. Ah da, kako kad treba znas ili ne znas. Nisam znala u vreme kad si ih prvi put pomenula, nakon sto si mi skrenula paznju na njih pogledala sam sta je. Covek se uci doke je ziv, ali me cudi da ponavljas njihovu pricu. On 2/3/2026 at 3:35 AM, Ludi za Poli said: Trumpa se pominje u fajlovima svako malo. On 2/3/2026 at 1:19 PM, MeanMachine said: Ne postoji komunikacija barem za sad u fajlovima, a posto su fajlovi pre svega email komunikacija vrlo moguce da Trump bas i nije mnogo istu koristio. Ali fajlovi pokazuju da je Tramp ustvari informisao policiju da je tu nesto sumnjivo, sherif je dao svedocenje. Pricaju o njemu fajlovima, kao sto mi pricamo, naravno da se pojavljuje milion puta ako svako prica o njemu, nakon sto je postao predsednik. Uglavnom Epstain prica sa saradnicima o Trampu. Realno, moguce da je bio konflikt oko nekretnina, ali Virginia G. Je svedocila da se pozalila Trampu, I da je on izbacio Epstaina iz kluba nakon toga. I to je daleko pre nego sto je Epstain optuzen u prvkm slucaju. On 2/4/2026 at 4:54 PM, ciao said: Gde je to Epstajnovo ostrvo jel se zna tacno? U Nevadi je prostitucija dozvoljena cini mi se uostalom kao i u nekim zemljama EU (Nemacka, Austrija, Grcka...) Mozda u svemu tome i nema toliko zakonski nedozvoljenih "dogadjaja" Zna se tacno gde je, imas nekog youtubera koji je cak upao na ostrvo negde 2023ce. Dosta fajlova govore o devojkama koje imaju 19, 20 ili 20+ godina, nije lepo, ali je legalno. Tipa "upoznacu te, lepa devojka, I prijateljski nastrojena 20+godina". Wink wink. Znaci neka vrsta prostitucije postoji, ali maloletnici se ne pominju direktno. Neki ljudi tvrde da pricaju u kodu, ali nema dokaza, to je subjektivno tumacenje. U svedocenju o Trampu, sherif kaze da je Tramp prijavio da je video tinejdzerke, I da se uklonio. Za ljude koji ne razumeju US zakone, ne mozes samo na osnovu sumnje da optuzis nekog. To je defamation sue.
melankolic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/8/2026 at 3:20 PM, Eddard said: Imaju li u šaci i 77 miliona Amerikanaca koji su glasali za budalu? Ne samo njih. Imaju u šaci sve one u Evropi što su glasali i što će tek glasati za “Patriote” u EP. Tek ćemo videti šta to znači kada zavladaju po evropskim zemljama.
djura.net Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago bbc The US House of Representatives has voted to rescind US President Donald Trump's tariffs on Canadian goods. In a 219 to 211 vote, six Republican lawmakers joined Democrats to back a resolution that seeks to end the tariffs Trump imposed on Canada last year. The vote is largely symbolic as it will still need to be approved by the US Senate and then approved by Trump, who is very unlikely to sign it into law. As the vote was taking place on the House floor, Trump posted on Truth Social: "Any Republican, in the House or the Senate, that votes against TARIFFS will seriously suffer the consequences come Election time."
Recommended Posts