Nek grmi jako Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @Angelia Bogami, i vas bih savetovao da odete na te sajtove.. I ne samo na sajtove, već i na ostala internet mesta gde se nalaze proglasi predstavnika pokreta, njihovi govori, namere i načini koje proklamuju kako bi stigli do cilja. Čisto da znate šta bi moglo da vas sačeka iza neke krivine. Da ne bude posle da se lupate šakom po čelu i da izgovarate: crna Anđo, kako ovo nisi znala i šta si dočekala... Edited 1 hour ago by Nek grmi jako
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iz nekog razloga Andji je neverovatno stalo i iz nekog razloga i specijalno je motivisana da ovu (a i ostale) svinjarije koje pravi ova administracija opravda... na f skrpskom opstem forumu gde se vrti u krug vec godinama istih 100 ljudi. Na telefonu mi kad koristim neke aplikacije koje ne zelim da platim stalno iskacu neke reklame nekih drugih aplikacija i par puta sam skinula neke igrice koje su mi se cinile kao dovoljno dobre da dok stojim u nekom redu igram kako bi mi vreme brze proslo. Sve sam ih i pobrisala jer su glupost, a posle sam razmisljala zasto skidam te idiotluke u telefon i zakljucila... zato sto stave reklamu gde neki prst juri da resi igricu i onda neki najjednostavniji potez pogresi, pa ti da neku percepciju kao bas je glupo i jednostavno, da ja to mogu bolje, ne vidi ocito... I sigurno sa razlogom su 99% reklama za te igrice bas takve, gresi na najbanalnijem i najociglednijem resenju... Shvatili ste poentu, ne? 3 1
Angelia Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 46 minutes ago, Nek grmi jako said: @Angelia Bogami, i vas bih savetovao da odete na te sajtove.. I ne samo na sajtove, već i na ostala internet mesta gde se nalaze proglasi predstavnika pokreta, njihovi govori, namere i načini koje proklamuju kako bi stigli do cilja. Čisto da znate šta bi moglo da vas sačeka iza neke krivine. Da ne bude posle da se lupate šakom po čelu i da izgovarate: crna Anđo, kako ovo nisi znala i šta si dočekala... Izasala je sad prica o Signal chat, znam ja da imamo ludaka. Ali ne hvala, ne zelim da ulazim u takve baljezgarije, kao sto ne zelim da znam o Fuentesu. Ne trebaju mi njihove psihoze. 42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Iz nekog razloga Andji je neverovatno stalo i iz nekog razloga i specijalno je motivisana da ovu (a i ostale) svinjarije koje pravi ova administracija opravda... na f skrpskom opstem forumu gde se vrti u krug vec godinama istih 100 ljudi. 😀 bas sam psyop 42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Na telefonu mi kad koristim neke aplikacije koje ne zelim da platim stalno iskacu neke reklame nekih drugih aplikacija i par puta sam skinula neke igrice koje su mi se cinile kao dovoljno dobre da dok stojim u nekom redu igram kako bi mi vreme brze proslo. Sve sam ih i pobrisala jer su glupost, a posle sam razmisljala zasto skidam te idiotluke u telefon i zakljucila... zato sto stave reklamu gde neki prst juri da resi igricu i onda neki najjednostavniji potez pogresi, pa ti da neku percepciju kao bas je glupo i jednostavno, da ja to mogu bolje, ne vidi ocito... I sigurno sa razlogom su 99% reklama za te igrice bas takve, gresi na najbanalnijem i najociglednijem resenju... Shvatili ste poentu, ne? Da, da si lako manipulisana prostim marketing kimono trikom?
Nek grmi jako Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 29 minutes ago, Angelia said: Izasala je sad prica o Signal chat, znam ja da imamo ludaka. Ali ne hvala, ne zelim da ulazim u takve baljezgarije, kao sto ne zelim da znam o Fuentesu. Ne trebaju mi njihove psihoze. Vi možete da ih nazivate kako hoćete, ali poslednje procene govore da tih ljudi ima oko 150.000 u SAD, dakle samo u pomenutim grupama. Po mom skromnom mišljenju, svakako ih je više od tog broja, a mnogo više kad u taj korpus inkorporiramo i simpatizere. Oni, znate, nisu ona levica iz Vudstoka, a pogotovo nisu ona levica koja je karikaturalno opisana u Forestu Gampu. I oni vas neće zakititi cvećem... Naprotiv, dobićete nešto drugo ako im stanete na put. A to što još nisu koknuli nekog agenta, iako su naoružani i iako bi mnogi voleli da se rezultat na semaforu izjednači, možda je zato što čekaju pravi trenutak. Ili zato što je sve to još u fazi "building the movement", a ne finalnog okršaja, jer demonstracije jesu intenzivne, ali nisu i dovoljno brojne u ljudstvu u smislu kritične mase. I što više simplifikujete taj fenomen, pa se čak i posprdate sa tim grupama nazivajući ih ludacima, to ćete hipotetički biti u prilici da se više i iznenadite kada shvatite na šta su oni sve spremni, koliko su disciplnovani i šta sve mogu da urade i organizaciono, i ljudstvom. Zato vam i pišem ove redove, da ne bude posle da niste znali. Edited 11 minutes ago by Nek grmi jako
Recommended Posts