Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted (edited)

@Angelia

Bogami, i vas bih savetovao da odete na te sajtove..  

I ne samo na sajtove, već i na ostala internet mesta gde se nalaze proglasi predstavnika pokreta, njihovi govori, namere i načini koje proklamuju kako bi stigli do cilja. Čisto da znate šta bi moglo da vas sačeka iza neke krivine.

Da ne bude posle da se lupate šakom po čelu i da izgovarate: crna Anđo, kako ovo nisi znala i šta si dočekala...

Edited by Nek grmi jako
Posted

Iz nekog razloga Andji je neverovatno stalo i iz nekog razloga i specijalno je motivisana da ovu (a i ostale) svinjarije koje pravi ova administracija opravda... na f skrpskom opstem forumu gde se vrti u krug vec godinama istih 100 ljudi. 

Na telefonu mi kad koristim neke aplikacije koje ne zelim da platim stalno iskacu neke reklame nekih drugih aplikacija i par puta sam skinula neke igrice koje su mi se cinile kao dovoljno dobre da dok stojim u nekom redu igram kako bi mi vreme brze proslo. Sve sam ih i pobrisala jer su glupost, a posle sam razmisljala zasto skidam te idiotluke u telefon i zakljucila... zato sto stave reklamu gde neki prst juri da resi igricu i onda neki najjednostavniji potez pogresi, pa ti da neku percepciju kao bas je glupo i jednostavno, da ja to mogu bolje, ne vidi ocito... I sigurno sa razlogom su 99% reklama za te igrice bas takve, gresi na najbanalnijem i najociglednijem resenju... 

Shvatili ste poentu, ne?

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
46 minutes ago, Nek grmi jako said:

@Angelia

Bogami, i vas bih savetovao da odete na te sajtove..  

I ne samo na sajtove, već i na ostala internet mesta gde se nalaze proglasi predstavnika pokreta, njihovi govori, namere i načini koje proklamuju kako bi stigli do cilja. Čisto da znate šta bi moglo da vas sačeka iza neke krivine.

Da ne bude posle da se lupate šakom po čelu i da izgovarate: crna Anđo, kako ovo nisi znala i šta si dočekala...

Izasala je sad prica o Signal chat, znam ja da imamo ludaka. Ali ne hvala, ne zelim da ulazim u takve baljezgarije, kao sto ne zelim da znam o Fuentesu. Ne trebaju mi njihove psihoze.

42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Iz nekog razloga Andji je neverovatno stalo i iz nekog razloga i specijalno je motivisana da ovu (a i ostale) svinjarije koje pravi ova administracija opravda... na f skrpskom opstem forumu gde se vrti u krug vec godinama istih 100 ljudi. 

😀 bas sam psyop 

42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Na telefonu mi kad koristim neke aplikacije koje ne zelim da platim stalno iskacu neke reklame nekih drugih aplikacija i par puta sam skinula neke igrice koje su mi se cinile kao dovoljno dobre da dok stojim u nekom redu igram kako bi mi vreme brze proslo. Sve sam ih i pobrisala jer su glupost, a posle sam razmisljala zasto skidam te idiotluke u telefon i zakljucila... zato sto stave reklamu gde neki prst juri da resi igricu i onda neki najjednostavniji potez pogresi, pa ti da neku percepciju kao bas je glupo i jednostavno, da ja to mogu bolje, ne vidi ocito... I sigurno sa razlogom su 99% reklama za te igrice bas takve, gresi na najbanalnijem i najociglednijem resenju... 

Shvatili ste poentu, ne?

Da, da si lako manipulisana prostim marketing kimono trikom? 

Posted (edited)
29 minutes ago, Angelia said:

Izasala je sad prica o Signal chat, znam ja da imamo ludaka. Ali ne hvala, ne zelim da ulazim u takve baljezgarije, kao sto ne zelim da znam o Fuentesu. Ne trebaju mi njihove psihoze.

Vi možete da ih nazivate kako hoćete, ali poslednje procene govore da tih ljudi ima oko 150.000 u SAD, dakle samo u pomenutim grupama. Po mom skromnom mišljenju, svakako ih je više od tog broja, a mnogo više kad u taj korpus inkorporiramo i simpatizere.

Oni, znate, nisu ona levica iz Vudstoka, a pogotovo nisu ona levica koja je karikaturalno opisana u Forestu Gampu. I oni vas neće zakititi cvećem... Naprotiv, dobićete nešto drugo ako im stanete na put.

A to što još nisu koknuli nekog agenta, iako su naoružani i iako bi mnogi voleli da se rezultat na semaforu izjednači, možda je zato što čekaju pravi trenutak. Ili zato što je sve to još u fazi "building the movement", a ne finalnog okršaja, jer demonstracije jesu intenzivne, ali nisu i dovoljno brojne u ljudstvu u smislu kritične mase.

I što više simplifikujete taj fenomen, pa se čak i posprdate sa tim grupama nazivajući ih ludacima, to ćete hipotetički biti u prilici da se više i iznenadite kada shvatite na šta su oni sve spremni, koliko su disciplnovani i šta sve mogu da urade i organizaciono, i ljudstvom.

Zato vam i pišem ove redove, da ne bude posle da niste znali.

Edited by Nek grmi jako