Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, nemanjaol said:

Ok, mozes da mislis da je laz. Ali te demantuje cinjenica da i u trenutku kada su subvencije u najvecem obimu okoncane, globalno posmatrano se gradi mnogo vise kapaciteta zelene energije u odnosu na ‘prljavu’

Nije mišljenje na žalost, nego fakat. Bar u slučajevima gde je procenat renewables poveći. Tamo gde nije - može biti najjeftinije, ali ne toliko jeftino koliko se tvrdi. 

Takođe, nije sve u ekonomiji. Na primer, Kina - da smanji zavisnost od drugih zemalja i da smanje prljav vazduh. Drugo, subvencije su itekako na snazi i mnogo doprinose  - bar ovde u Australiji. Na primer, imam solar na kući zbog subvencije. Takođe imam Teslu zbog subvencije. 

Mislim da se slažemo da ima mesta za diverzifikaciju i renewables. Ali fakat je što više renewables - veći trošak, osim ako nemaš opciju za hidro kao Urugvaj na primer. 

Ne shvati me pogrešno - naravno da više volim manje zagađenja, nisam budala. I spremam sam da platim malo više radi toga. Ali kada to malo više ode na mnogo više, to je već druga priča. 

• Like 1
Posted
5 hours ago, Ludi za Poli said:

Imas li ti oci kad zrno srama vec nemas? 

Imam, ali nisam policajac u toj situaciji, koji nema luksuz da uz mlako pivo raspravlja kako bi to moglo bolje, I gleda snimke u slow motion. Otkud znas da nije probao da uzme oruzje od agenta?

4 hours ago, JPM said:

Šta radi ta ICE na ulici uopšte? Koji god klip da odgledam deluje kao da je u pitanju odred najobičnijih siledžija kojima je dato preveliko ovlašćenje.

Sprovodi zakon, nema tu neke specijalne filozofije, to je federalni zakon. Lokalne vlasti su odbile da saradjuju, sto je protivno Ustavu.

I nisu samo odbili da saradjuju, nego ohrabruju ovakvo ponasanje. Zalosno, ali predvidljivo.

4 hours ago, Smrtokapa said:

ovi hipermoderni desničari jako vole da se fokusiraju na koeficijent inteligencije. Naravno, ovaj fenomen su i drugi uočili mnogo ranije.

https://www.independent.co.uk/life-style/trump-republican-iq-intelligence-elon-musk-andrew-tate-b2638907.html

Dobro, hteo si da kazem glupa odluka, debilna, zar nisam par strana ranije rekla da ce neko takav biti "mnogo zaljen"?

Ne postoji pravo da na protest doneses oruzje, racunaj da ces biti mrtav. To ti je US, mozes mirno da protestujes koliko hoces.

1 hour ago, Darko said:

Pa ... nije ih napao ali se jeste mešao, i to još naoružan - slažem se da je glup potez. Odgovoran je što je sebe stavio u opasnost, agenti ne mogu da znati da nema i drugi pištolj. Ali ... nije nikoga napao. Već je bio na zemlji kada mu je uzet pištolj, a onda popio 5-6 hitaca od agenta. 

Nebitno da li je napao ili nije, a jeste, nije poslusao zahtev da se ne mesa u akciju. Po zakonu, ako se mesas u akciju, napao si ih. Niko u tom okruzenju, ne cuje ni sam sebe od zvizdaljki.

Cak I da je tip koji je uzeo oruzje, slucajno ispalio metak (a ljudi koji znaju oruzje kazu da je to oruzje nestabilno i cesto moze da opali bez namere), svi ovi "protestanti" su kreirali ne-bezbedno okruzenje. 

Na snimku se cuje kad agenti skontaju da poseze za oruzjem, cuje se "gun, gun, gun", agent koji puca nije ni mogao da vidi da je neko uzeo oruzje, sve se desava u 3 sec. Cak I da je agent koji je uzeo oruzje, uspeo u toj buci da kaze, da je uzeo oruzje, ne znaci da covek nema drugo.

1 hour ago, Darko said:

Još jedan dokaz da te oružje ne čini bezbednijim kako tvrde pobornici lakom pristupu vatrenog oružja.

Problem nije pristup, nego nacin koriscenja.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
58 minutes ago, Angelia said:

Problem nije pristup, nego nacin koriscenja.

Kom koriscenju? 

Andjo, ljudi poput tebe su kancer ovog drustva. Jednog dana ce ta valjda biti ponosni da ste uspeli posle 250 godina da unistite ovu drzavu. 

Evo, neka ti neko drugi kaze... jer sve sto si pisala ovde je upravo ovo... 

Edited by 𝓑𝓪𝓫𝔂
  • Like 2
Posted
46 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Kom koriscenju? 

Andjo, ljudi poput tebe su kancer ovog drustva. Jednog dana ce ta valjda biti ponosni da ste uspeli posle 250 godina da unistite ovu drzavu. 

Ako ne razumes sta 2A znaci, ti si problem.  Kako sam ja kancer?

Posted
2 hours ago, Angelia said:

Nebitno da li je napao ili nije, a jeste, nije poslusao zahtev da se ne mesa u akciju. Po zakonu, ako se mesas u akciju, napao si ih. Niko u tom okruzenju, ne cuje ni sam sebe od zvizdaljki.

Cak I da je tip koji je uzeo oruzje, slucajno ispalio metak (a ljudi koji znaju oruzje kazu da je to oruzje nestabilno i cesto moze da opali bez namere), svi ovi "protestanti" su kreirali ne-bezbedno okruzenje. 

Za boldovano, izvini unapred na drskom odgovoru ali: ne lupetaj. Trebala bi da znaš da postoji jasna razlika između assault i police interference. 

Sa ostalim se manje više slažem. 

Posted
27 minutes ago, Angelia said:

Ako ne razumes sta 2A znaci, ti si problem.  Kako sam ja kancer?

Podrzavas sve sto urusava sistem u koji se navodno kunes... Licemerna si do zla boga. Ne mislim ja tu samo na tebe, ti si ovde na forumu, nego na masu vas koji ste dozvolili da se sve ovo radi, jos i branite. 

Da ovo rade demokrate, Bajden, Obama, uzmi bilo koga nebitno je, visila bi sa plafona i vristala kako su tvoja prava ugrozena. To si radila za covid, ne? To si radila zato sto neki tamo imfluenseri piste o njihovim pravima? To si radila zato sto po skolama i univerzitetima uce mlade o toleranciji prema razlicitostima... Sve ti je islo neverovatno na zivce. Samo da nestane 'woke' tako si rekla pre izbora, ciju ste definiciju isto tako ispinovali i zbog par nekih likova napravili sistem. 

I za kraj dodjes ovde i nekom napises 'popio si propagandu' ti, da ti, koja si svaku mogucu propagandu ovog rezima ne popila, nego i pojela i nazdravila. 

Ne postoji ni jedna jedina tacka koju su uradili za vreme Trampa da joj nisi stala u zastitu. Ne sledis ti Ameriku, ti sledis Trampa i njegov kult licnosti i pokusavas da upakujes u neku Ameriku. Cim ti neko nesto napise, ti mu odgovoris 'pojma nemas, ti nista ne razumes, nisi ovde' E pa ja vidim ogromnu kolicinu ljudi koja jeste ovde i ne odobrava... rodili se ovde, umrece ovde... ali to su za tebe manje amerikanci, nemaju pojma o vrednostima... jer ne dele tvoje.

Ceo svet vidi u sta se ovo pretvara, a ti ovde sedis i jurcas na forum da kazes svakom po naosob da pojma nema. Valjda si uzurpirala svo znanje ovog sveta, svu istinu totalno nevidljivu za oci van maga kulta?!

Na pogresnoj si strani istorije, nadam se da bar profitiras sada iz toga, jer nece doveka trajati. Nista nije... samo steta sto ce mnogi morati da plate zivotima (ponovo) da bi i tebi napravili bolje... 

• Like 3
Posted (edited)

Izjava zene koja je bila na licu mesta, koja ne sme da se vrati kuci jer je cula da je ice agenti traze i boji se sta ce da joj rade

Spoiler

622763172_10234822968928671_344101765604

621421184_10234822969648689_894851157793

621573223_10234822970168702_901659646229

621538287_10234822970928721_454150402040

Covek je zaginuo zato sto je pokusao da pomogne saobracaju da tece, zato sto je snimao, i na samom kraju pokusao zeni da pomogne koju su razvlacili po ulici. Pistolj nije vadio, vidi se na snimku (nekom od..) da je podigao ruku onom kojom nije snimao dok je pricao sa agentom. Poceli su da ih prskaju peper sprejom (ne onim iz prodavnice, nego vojnim koji je jedno 10 puta jaci), on je i dalje pokusavao da pomogne zeni da se skloni. Pao na zemlju jer nista nije video. Onda su videli da mu je za pojasom pistolj, izvukli ga, neobuceni magarac je opalio u zemlju i u ni krivog ni duznog medicinskog brata zaposlenog u vojnom centu koji pomaze veteranima su ispalili 9 hitaca. 

Osim par saobracajnih kazni, ni on ni njegova porodica nemaju nikakav drugi prekrsaj. 

Ne postoji razlog zasto ga ne bi ubili kada ce kucoubica, smaci kaputic, paklena pomorandza i pamela da izadju da obustave istragu i kazu vam da ste videli ometanje, da je pretio oruzjem, da je bio opasan terorista etc. a njegovi dupeuvlakaci da vam objasnjavaju sta je drugi amandman i u fazonu 'sam pao, sam se ubio'

Edited by 𝓑𝓪𝓫𝔂
  • Like 1
Posted

Tek sad sam video ko je nick fuentes. 

reče dečak epstein was cool as fuck, i ne sprda se. Veli, there I said it. 

bravo sokole bravo. 

Posted
2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Podrzavas sve sto urusava sistem u koji se navodno kunes... Licemerna si do zla boga. Ne mislim ja tu samo na tebe, ti si ovde na forumu, nego na masu vas koji ste dozvolili da se sve ovo radi, jos i branite. 

Da ovo rade demokrate, Bajden, Obama, uzmi bilo koga nebitno je, visila bi sa plafona i vristala kako su tvoja prava ugrozena. To si radila za covid, ne? To si radila zato sto neki tamo imfluenseri piste o njihovim pravima? To si radila zato sto po skolama i univerzitetima uce mlade o toleranciji prema razlicitostima... Sve ti je islo neverovatno na zivce. Samo da nestane 'woke' tako si rekla pre izbora, ciju ste definiciju isto tako ispinovali i zbog par nekih likova napravili sistem. 

I za kraj dodjes ovde i nekom napises 'popio si propagandu' ti, da ti, koja si svaku mogucu propagandu ovog rezima ne popila, nego i pojela i nazdravila. 

Ne postoji ni jedna jedina tacka koju su uradili za vreme Trampa da joj nisi stala u zastitu. Ne sledis ti Ameriku, ti sledis Trampa i njegov kult licnosti i pokusavas da upakujes u neku Ameriku. Cim ti neko nesto napise, ti mu odgovoris 'pojma nemas, ti nista ne razumes, nisi ovde' E pa ja vidim ogromnu kolicinu ljudi koja jeste ovde i ne odobrava... rodili se ovde, umrece ovde... ali to su za tebe manje amerikanci, nemaju pojma o vrednostima... jer ne dele tvoje.

Ceo svet vidi u sta se ovo pretvara, a ti ovde sedis i jurcas na forum da kazes svakom po naosob da pojma nema. Valjda si uzurpirala svo znanje ovog sveta, svu istinu totalno nevidljivu za oci van maga kulta?!

Na pogresnoj si strani istorije, nadam se da bar profitiras sada iz toga, jer nece doveka trajati. Nista nije... samo steta sto ce mnogi morati da plate zivotima (ponovo) da bi i tebi napravili bolje... 

Nije prvi put da neko bude veći katolik od pape, a opet nikakav profit ne može da opravda ovo mafijaško ubijanje po ulicama jednog grada.

Kažu policija neće da sarađuje-naravno da neće, sa ubicama se ne sarađuje.

Nose maske, ne nose legitimacije, a videli smo kako su (ne)obučeni.

Dvoje ljudi ubijeno i nazvano domaćim teroristima, od kojih je jedan radio sa vojnim ranjenicima.

Sve može da se opravda, nisu videli, nisu znali, nisu čuli...

Kakvu obuku prolaze?

Bukvalno te mogu smaknuti i reći da si ometala istragu, imala smrtonosnu turpiju za nokte i sumnjivu maskaru.

Neće Minesota biti jedina.

• Like 1
Posted

… za to vreme se parapolicajci u punoj ratnoj opremi slobodno šetaju ulicama.

Da tako neka federalna služba njih legitimiše i razoružava odmah bi krenula razmena vatre i haos.

Ovako levica samo mirno protestuje i čeka da ovi krenu da puškaraju.

Opasna situacija.

Posted
6 hours ago, Angelia said:

Sprovodi zakon, nema tu neke specijalne filozofije, to je federalni zakon.

Ubijanje svojih legalnih drzavljana, od strane imigracione policije je federalni zakon?

• Like 1
Posted

Upravo sam video najjasniji moguci snimak. Coveka su ubili kao stoku, ni krivog ni duznog, nakon sto ga petorica oborili na zemlju i nije imao nikakve sanse da reaguje. Ovo je uvod u gradjanski rat.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Angelia said:

Imam, ali nisam policajac u toj situaciji, koji nema luksuz da uz mlako pivo raspravlja kako bi to moglo bolje, I gleda snimke u slow motion. Otkud znas da nije probao da uzme oruzje od agenta?

I naravno, krece opet bolesno spinovanje da se opravda novo ubistvo. Jos jedan ogavan propagandisticki pamflet koji sve ovdje pokusava uvjerit da “ne razumeju kako da razumeju”. Srecom cinjenice ce ostati, a to su da si na jedan jako ogavan nacin pravdala 2 klasicne egzekucije. Tuzno je samo sto tebe i tvoje gadosti moderacija nastavlja da stiti, a redom ce banovati svakoga ko ti kaze ono sto stvarno zasluzujes. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)

Svako ko je pročitao knjigu The Great Betrayal, napisanu i objavljenu još u prošlom veku, ili je barem upoznat sa njenim tezama, zna koliko je u stvari besmisleno upiranje prsta u Trampa kao u osobu koja je bilo šta inicirala pod plaštom autorstva nekakvih promena.

Jer ono što je Pet Bjukenon pre skoro 30 godina predvideo i apsolutno precizno i jasno u knjizi definisao šta će da se dogodi svetu, postala je vremenom platforma za koju se Tramp jednostavno zakačio i postao puki izvođač radova.

Za one koji ne znaju, Bjukenon je i pre nego što je objavio tu knjigu, u javnim nastupima još polovinom poslednje decenije 20. veka, upozoravao da će NAFTA, GATT, WTO i ulazak Kine u globalnu trgovinu, što se dogodilo 2001. godine, dovesti do masovne deindustrijalizacije ne samo u SAD, nego i u čitavom zapadnom svetu, dakle do offshoringa poslova, uništavanja američke manufakturne baze, ogromnih trgovinskih deficita i pada realnih plata radničke klase.

Predviđao je da će Kina postati veliki proizvodni centar sveta na račun SAD i Zapada, sa deficitima koji će doseći trilione dolara.

I dok su liberalni ekonomisti tvrdili da će slobodna trgovina obogatiti sve, on je tvrdio da će Rust Belt Amerike propasti jer će fabrike otići tamo gde je radna snaga jeftinija. Što se i desilo. Takođe, shvatio je da ljudi ne glasaju samo kao potrošači koji žele jeftin TV iz Kine, već kao radnici koji žele stabilan posao i dostojanstvo.

To je upravo donelo pobedu Trampu na izborima. I to ne jednom, nego - dva puta. A što i danas ne mogu da shvate oni koji su nekada predstavljali radničku klasu, da bi je zatim napustili i zbog toga dva puta izgubili od Trampa.

Danas samo slep i lud ne vide da se sve to u potpunosti ostvarilo. SAD imaju hroničan deficit sa Kinom izražen u stotinama milijardi godišnje, manufakturni poslovi su se preselili, a China Shock studije potvrdile su gubitak 2–2,4 miliona radnih mesta samo na osnovu pomenutih tendencija. Zato Bjukenona danas nazivaju prorokom jer je upozoravao da će globalizacija izdati radnike i stvoriti zavisnost od Kine.

Trampova namera kroz America First, što je izraz koji je inicirao Bjukenon, a ne Tramp, carine i deglobalizaciju prema Kini jeste upravo ono što je Bjukenon zagovarao 30 godina ranije... A to je sada mejnstrim u republikanskoj politici.

Zbog Bjukenona, ni moja malenkost ne može da traži patent za pojam "Kinorusija", jer je on kao geopolitički realista još pre 30 godina predviđao da će preterano širenje NATO-a na istok i intervencionizam, na primer u Iraku ili Jugoslaviji, dovesti do neminovnog saveza Rusije i Kine protiv SAD, te da će Amerika izgubiti hegemoniju ako se ponaša kao imperijalna sila.

Sada je Kinorusija realnost kroz sve veće strateško partnerstvo od 2020-ih, a SAD se suočavaju sa multipolarnim svetom, baš kao što je Bjukenon predvideo u prošlom veku u knjizi A Republic, Not an Empire, što je decenijama ignorisano ili odbacivano.

Čak i na ovom forumu sve do pre nekih godinu dana, kada je postalo nemoguće ignorisati vlastiti vid, a neki ni danas ne vide šta Kinorusija nosi sa sobom.

On je čak doslovno pogodio u centar dubokog društvenog sukoba koji će se dogoditi decenijama nakon što ga je flešovao, gde je na jednoj strani tradicionalna Amerika sa porodicom, religijom i patriotizmom, protiv liberalne agende okupljene oko woke premise, multikulturalizma i protiv hrišćanske tradicije.

U vreme kada je Bjukenon to sve pisao i govorio, svet je bio opijen "Krajem istorije" od Fukujame, što se sada ispostavlja kao - besmislica, jer se verovalo da će liberalna demokratija i slobodno tržište rešiti sve konflikte. 

Bjukenon je tada bio odbačen ne samo od, logično, progresivaca i levice, nego i od većine republikanaca. Svi su tada govorili, i levi i desni, i gornji i donji, da je on čovek prošlosti, a mnogi su i vikali da mu treba navući ludačku košulju.

Međutim, pokazalo se da je on samo video bolje i dalje...

Njegova upozorenja bila su na stolu decenijama, ali su ignorisana jer se nisu uklapala u tadašnji profitabilni narativ onih koji su se obogatili od globalizma, uz najveću moguću potporu medija koji su favorizovali njih, a ne ogromnu većinu koja je godinama bivala sve siromašnija i siromašnija. Bjukenon je u tom smislu kao grčki tragičar - čovek koji je video provaliju dok su ostali slavili na njenoj ivici.  A Tramp je samo onaj koji je povukao ručnu kočnicu dok je voz globalizma jurio u punoj brzini, bez obzira na to koliko je taj potez bio grub ili estetski neprijatan odelima iz prve klase, pa je inercija dovela da se preture i izvrnu se po podu u komičnim pozama.

Zato Trampova platforma iz 2016. godine, kao i ova današnja, suštinski nije ništa drugo nego Bjukenonova platforma iz 1992. i 1996. godine. Samo sa boljim marketingom...

I u momentu kada je kriza srednje klase postala neizdrživa, pa su i slepi - progledali.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Nek grmi jako said:

koliko je u stvari besmisleno upiranje prsta u Trampa kao u osobu koja je bilo šta iniciral

Ma jasno, nit' luk jeo, nit' luk miris'o, svima je jasno da se on, zapravo, ni oko cega ne pita.

• Like 3
Posted

I evo ga, pucanj koji je trigerovao DHS teroristu da izreseta covjeka koji je vec bio savladan i razurozan je dosao od njegovog jednako nesposobnog i poremecenog kolege koji je ubijenom i oduzeo pistolj. Najgori od najgorih, najnesposobniji od najnesposobnijih. Odredi ubica i zlocinaca. 

• Like 2
Posted
5 hours ago, Darko said:

Za boldovano, izvini unapred na drskom odgovoru ali: ne lupetaj. Trebala bi da znaš da postoji jasna razlika između assault i police interference. 

Sa ostalim se manje više slažem. 

Postoji, ne smeta mi da prozivas napisano, tesko je sve preneti u pismenoj formi. Ali ako se umesas u aktivnu istragu, to nije protest, to je "hold on to your skirts".

5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Po meni, ja branim sistem. Ne biram da li mi se svidja ko je na vlasti.

5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Pa ne mogu da na sve reagujem isto. Covid je bio druga prica, ali nisi me videla da izadjem na ulicu i vitlam pistolj, zar ne? Hoces moj take protiv Trampa? Trebao je da posalje nacionalnu gardu od starta da zastite sprovodjenje zakona. I naravno da mi sve "woke" ide na zivce, zato sto je glupost.

Uredno sam po naredbi primila 3 vakcine, istovremeno mogu da mrzim sta je uradjeno, ugrozavanje soobode govora, slobode kretanja, nista bazirano na nauci. Ali da li si videla da sam prekrsila bilo sta od toga?

4 hours ago, Squabbit said:

Tek sad sam video ko je nick fuentes. 

reče dečak epstein was cool as fuck, i ne sprda se. Veli, there I said it. 

bravo sokole bravo. 

Debil. Fuentes je totalni debil, I nema potrebe da mu se daje prostor kao da je neki konzervativac. Isto kao sto je Andrew Tate budala (verovatno I kriminalac), ili sto je Tucker showman.

1 hour ago, JPM said:

Ubijanje svojih legalnih drzavljana, od strane imigracione policije je federalni zakon?

Ne, odbrana policajaca koji su federalni agenti, je federalni zakon. Deportacija ilegalnih imigranata je federalni zakon. Ako se umesas u to, tvoj rizik.

Posted
4 minutes ago, Angelia said:

Ne, odbrana policajaca koji su federalni agenti, je federalni zakon. Deportacija ilegalnih imigranata je federalni zakon. Ako se umesas u to, tvoj rizik.

Rizik od hapsenja da, ne od sasipanja 10 metaka u osobu koja se ne brani.

A nije se ni mesao, samo je snimao.

Ovo je ubistvo.

• Like 3
Posted

Tvoje lazi su presle svaku mjeru. Ubijeni nije vitlao pistoljem. Ubijeni je bio razoruzan prije nego ga je terorista likvidirao sa 10 centimetara udaljenosti i onda jos istresao kompletan sanzer u njega. To je “odbrana policajaca” samo u logici Rakta Mladica i slicnih krvoloka. Toliki snimci izasli, sve se vidi crno na bijelo i ti opet mislis da je nekl ovdje retardiran i da ce popusit tvoju bolesnu propagandu. 

• Like 7
Posted

I to pucanje u ledja koliko vidim. Kakve su debile skupili, pravo je cudo kako i nekog svog nisu upucali. Ovo su ocigledno ljudi sa nekim vojnim iskustvom ali potpuno neobuceni za ovakve situacije. I stvarno, sta je sa uniformama`? Mogli bi bar da zalice na federalne agente, ovako stvarno deluje da su skupljeni sa konca i konopca. Kad bude lepo vreme, ima da izadju u bermudama i majicama na bretele.

• Like 3
Posted

Ako je sistem da mozes da svakog likvidiras jer ti se suprostavio(aj recimo da je tako) onda jebes takav sistem i takav sistem po mom misljenju ne treba da se brani.

• Like 8
Posted
5 minutes ago, JPM said:

Rizik od hapsenja da, ne od sasipanja 10 metaka u osobu koja se ne brani.

A nije se ni mesao, samo je snimao.

Ovo je ubistvo.

Ako ides na policajce koji su naoruzani, rizik jeste da ces dobiti par metaka. Ne rade oni u idealnim uslovima, pa mogu da razmisle da li mozda hoces ili neces da ih ubijes. To je sto je. Nije protest, nego je direktno krsenje zakona. Oni nisu odgovorni za zakon. Ne donose ih, zakon (zadnji) je 30 godina star. Neki od tih ljudi su bili deca kad je donesen. Ko hoce da protestuje zakon, ima gde moze.

Posted
1 minute ago, Angelia said:

Ako ides na policajce koji su naoruzani, rizik jeste da ces dobiti par metaka.

Imali Andjo nesto drugo sem tih metaka? Valjda policajci znaju da obuzdaju te koji idu na njih a de jebeno ne ubiju tog koga obuzdavaju?

Ja bih stvarno bio zabrinut na tvom mestu ako je ovo tamo normalno.

Posted
Just now, Angelia said:

Ako ides na policajce koji su naoruzani, rizik jeste da ces dobiti par metaka.

Ali ovo se nije desilo.

Čovek je snimao sa druge strane ulice.

Njemu je prišao siledžija, onda još nekoliko, onda su ga oborili, onda su ga ubili zverski. Dakle nikakvog ometanja akcije ovih agenata nije bilo.

O čemu pričano, pa postoji snimak, više njih.

• Like 3