Darko Posted Saturday at 11:34 PM Posted Saturday at 11:34 PM Dobar pregled Epstein sage. To jest, kako ubiti poverenje u institucije, počevši od Trampa ali i prethodnih vlada. Upozorenja oko njega su počela daleke 1996e.
Angelia Posted yesterday at 01:45 PM Posted yesterday at 01:45 PM 15 hours ago, Helena said: Gde je u celoj toj priči Fuentes koji se otvoreno ruga Indijcima i vansovoj ženi? Doduše, i ovaj kuri rečima da se niko više neće izvinjavati što je beo. Fuentes je budala, koji zivi od klikova. Kako je on beo (covek se definise kao beo, sto mu ja ne dovodim u pitanje, ali ovde neki veruju da on ne moze da bude beo)? Zar nije Mexikanac, ako mozete da se dogovorite, ili latino I hispanic ne mogu da budu beli, ili mogu? Ko treba da se izvinjava sto je on beo? 15 hours ago, Helena said: I pitanje, zaista mi nije poznato- da li se deca iz mešanih brakova računaju kao crna? Kad kazes racunaju, na sta mislis? Ja nemam pojma da neko "racuna" bilo koga osim kao samoopredeljenje, ako kazu da su crni, onda se racunaju kao crni, ako kazu da su beli, racunaju se kao beli. Niko ne broji krvna zrnca, osim ako nisi debil.
Maharaja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kriminalac, pedofil i silovatelj https://ibb.co/jvGNmGK5 1 1
Recommended Posts