Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Trans ljudi, glavni svetski problem by Darko. Next chapter: Ne podmeći 2 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 10 minutes ago, Helena said: Trans ljudi, glavni svetski problem by Darko. Next chapter: Ne podmeći Kad smo vec kod trans... hoce da je ubiju i zato ih sve treba u ludacku kosulju... zvanicnik iz vlasti. Meni ona deluje zrela za kopcanje na ledjima Edited 7 hours ago by 𝓑𝓪𝓫𝔂
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ah, pa to je gospoja koja je prvo tražila smrtnu kaznu, pa onda kad je videla da je MAGAš, spustila ton "jer bi Kirk tako želeo", pa kad je u priču vraćena trans nota, i ona je vratila želju za smrću. Bože, počinjem da prepoznajem američke idiote. 2
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Helena said: Trans ljudi, glavni svetski problem by Darko. Next chapter: Ne podmeći Pa ko ti je kriv kada nisi svesna da podmećeš Pretpostavljam da se zezaš, naravno da ne mislim da je trans ideologija glavni svetski problem, nigde to nisam rekao. Glavni problem po meni je rast ekstremnih desničara i populista oko sveta, potpognut od raznih autokratskih režima tipa Rusija sa ciljem da se oslabi demokratija u zapadnom svetu i time ojača položaj tih autokrata. Ima dobra knjiga na tu temu ako nekoga zanima - Autocracy Inc. A ja takođe tvrdim da ekstremne pozicije levice tipa "trans žene su žene" daju laku metu i podstrek ekstremnoj desnici.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, Darko said: A ja takođe tvrdim da ekstremne pozicije levice tipa "trans žene su žene" daju laku metu i podstrek ekstremnoj desnici. Ne znam dokle ćeš da guraš ove gluposti. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 54 minutes ago, Helena said: Ah, pa to je gospoja koja je prvo tražila smrtnu kaznu, pa onda kad je videla da je MAGAš, spustila ton "jer bi Kirk tako želeo", pa kad je u priču vraćena trans nota, i ona je vratila želju za smrću. Bože, počinjem da prepoznajem američke idiote. Kucoubica 2 minutes ago, DameTime said: Ne znam dokle ćeš da guraš ove gluposti. Nisam jos primetila da iko ima problem sa trans osobama gde je zensko preslo u musko oko sporta... 🤔 Niko nije rekao da nije fer da se takmice u sportovima sa cis muskarcima, a pretpostavljam da se takmice sa zenama isto bi bio problem, onda bi hormonalne terapije bile izgovor...
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 28 minutes ago, Darko said: Pa ko ti je kriv kada nisi svesna da podmećeš Pretpostavljam da se zezaš, naravno da ne mislim da je trans ideologija glavni svetski problem, nigde to nisam rekao. Glavni problem po meni je rast ekstremnih desničara i populista oko sveta, potpognut od raznih autokratskih režima tipa Rusija sa ciljem da se oslabi demokratija u zapadnom svetu i time ojača položaj tih autokrata. Ima dobra knjiga na tu temu ako nekoga zanima - Autocracy Inc. A ja takođe tvrdim da ekstremne pozicije levice tipa "trans žene su žene" daju laku metu i podstrek ekstremnoj desnici. Da ne ponavljamo gradivo, otvoreno sam ti rekla za čega te smatram i za to dobila ban i ne žalim. Ti nisi nikakav stručnjak za to i zato nemoj nastupati tako. Drugo, za podmetanje - nisam ja jedina kojoj podmećeš podmetanje, prosto zapadne za oko ta floskula. I treće, nisam htela ni da ulazim u raspravu oko tvog pisanja oko slobode govora, ali sam tačno videla gde gubiš loptu i smisleno pisanje prelazi u (tražim reč) pa eto, nek bude escape.
Maharaja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U ostalim vestima, pedofil Donald Tramp je zaustavio rat između Azerbejdžana i ALBANIJE Quote Trump Mixes Up Again: I Stopped the Azerbaijan–Albania War U.S. President Donald Trump made another statement during a recent interview on Fox News, claiming that he stopped a war between “Azerbaijan and Albania,” clearly confusing it with the conflict between Azerbaijan and Armenia. Nikad on nije bio normalan i razuman, uvek je bio neobrazovan i glup ko k****, ali ovo kognitivno opadanje je već prejadno.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Degenerik. Zapalio bi polovinu stanovnistva samo da dobije sta zeli... valjda Kubu da on bude Fidel. I dalje gura pricu 'pucali levicari, ubili Carlija'... a i na njega pucala dvojica mage. Doduse, na njega nisu ni pucali, to je bio deo predstave (brzo uvo zarasta, stara koza to obicno tako, sto si matoriji brze zarasta, cak hoce i novo uvo da naraste, da je bar Van Gog znao pa da saceka jos malo), ali valjda ni jedan levicar nece da se zrtvuje da on dobije cirkus koji prizeljkuje... Moram da vam kazem, ovde je (meni) postalo nepodnosljivo ziveti - sa ljudima.
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, DameTime said: Ne znam dokle ćeš da guraš ove gluposti. Daleko da sam jedini na ovom forumu koji isto tvrdi. Angeliju ne računam, sem nje ima najmanje 3 forumaša koji su slično tvrdili. Možda ipak tu ima nečega, i sam Newson se ogradio od trans žena u sportu. Al dobro, we agree to disagree, ne moramo da se složimo. 2 hours ago, Maharaja said: U ostalim vestima, pedofil Donald Tramp je zaustavio rat između Azerbejdžana i ALBANIJE Nikad on nije bio normalan i razuman, uvek je bio neobrazovan i glup ko k****, ali ovo kognitivno opadanje je već prejadno. U međuvremenu je pretio Australijskom novinaru koji ga je pitao koliko se obogatio posle pobede na izborima: Quote The US president was asked by John Lyons from the Australian Broadcasting Corporation (ABC) how much wealthier he had become since returning to the White House in January. "I don't know," Trump replied, saying his children handled the family businesses. "In my opinion, you are hurting Australia very much right now, and they want to get along with me." Trump said he was going to be meeting Australian Prime Minister Anthony Albanese "very soon", adding: "I'm going to tell him about you. You set a very bad tone."
DameTime Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 hour ago, Darko said: Daleko da sam jedini na ovom forumu koji isto tvrdi. Angeliju ne računam, sem nje ima najmanje 3 forumaša koji su slično tvrdili. Možda ipak tu ima nečega, i sam Newson se ogradio od trans žena u sportu. Al dobro, we agree to disagree, ne moramo da se složimo. Da li su ti forumaši (tj. svi mi) stručnjaci u oblasti, pa da to bude argument? Što je najjače, ja sam takođe protiv toga da se trans žene takmiče u ženskim sportovima, biće da se ne sećaš diskusije. Ono zbog čega sam reagovala je tvrdnja da je "trans žene su žene" malum discordiae između ekstremne desnice i levice. Ekstremna desnica ima problem sa trans osobama uopšte, a definitivno nisu grupacija koja je zabrinuta za bezbednost žena. Osim kad im to služi za "potkusurivanje", kao u slučaju diskusija o trans ženama.
Darko Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 8 minutes ago, DameTime said: Da li su ti forumaši (tj. svi mi) stručnjaci u oblasti, pa da to bude argument? Što je najjače, ja sam takođe protiv toga da se trans žene takmiče u ženskim sportovima, biće da se ne sećaš diskusije. Ono zbog čega sam reagovala je tvrdnja da je "trans žene su žene" malum discordiae između ekstremne desnice i levice. Ekstremna desnica ima problem sa trans osobama uopšte, a definitivno nisu grupacija koja je zabrinuta za bezbednost žena. Osim kad im to služi za "potkusurivanje", kao u slučaju diskusija o trans ženama. Sećam se. Nisi me razumela, skačeš u zaključke. Da pojasnim, ekstremna desnica koristi idiotluke levice da pripoji nestvrstane i ignorantne glasače na svoju stranu. I ne samo to - gleda da sadašnje glasače Demsa ogadi od glasanja. Da je izašlo onoliko ljudi koliko je i 2020e verujem da bi Tramp izgubio. Dobar deo ljudi politika ne zanima i nemaju volje ni vremena da ulaze u detalje, pa ne vide koliko je Trampova politika štetna i kakve laži on širi. Takođe, jedan deo ljudi su izgubili poverenje u medije i institucije zbog svakojakih razloga. Takvih ljudi je možda 5 do 10% ali taj procenat može da znači laganu pobedu ili težak poraz, u zavisnosti uspešnosti dobitka tih glasača na svoju stranu. Loša politika Demsa je jedan od razloga ovog fijaska.
Recommended Posts