Helena Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nema kredita, izvinjenje je iznuđeno pritiskom javnosti. Najviše mi za rečenica stoji u grlu wrongly i said. Jel to može da znači greškom sam rekao ili pogrešno sam rekao (trebalo je da ćutim). Ne kaže izvinjavam se zbog toga što sam rekao? Jel preterujem ili ima smisla ovo što pitam?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 31 minutes ago, Helena said: Nema kredita, izvinjenje je iznuđeno pritiskom javnosti. Najviše mi za rečenica stoji u grlu wrongly i said. Jel to može da znači greškom sam rekao ili pogrešno sam rekao (trebalo je da ćutim). Ne kaže izvinjavam se zbog toga što sam rekao? Jel preterujem ili ima smisla ovo što pitam? Ok, ne znam detalje, protumacila sam samo iz ovog sto sam cula, vidim stoji da je sa foksa, pa reko, oni se ne izvinjavaju bez obzira koliko su im bizarne izjave, ovo je ipak napredak. Oni kada ih pritisnu obicno krenu u jos vecu dubiozu... Svakako, nije se odrekao kompletne misli, tj izjave. *prvobitne izjave...
Klotzen Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sinoć sam gledao kako je Kirka pregazio neki profesor. Čovek direktno deklamuje putinovu propagandu : 1. Zelenski je diktator 2. Potivpravno ne raspisuje izbore (po ovim izjavama vidite da to nije ozbiljan čovek nego klasičan propagandista) 3. Krim je Ruski (Kalifornija je Meksička ?) Ovo je bilo u maju na Kembridžu. Kaže mu profesor po ustavu Zelenski ne može da održi izbore a "stručnjak" mu odgovara on kao premijer može da uradi šta hoće. Odma shvatite da se radi o nekom ko definitivno nije demokrata nego veliki fan diktatura. 8
melankolic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 hours ago, Helena said: Stiglo je izvinjenje od voditelja i sad u svetlu mog slabog poznavanja engleskog, molim ljude koji zaista dobro govore i razumeju isti, da kažu kakvi su vaši utisci o samom izvinjenju, šta znači "pogrešno sam rekao" i uopšte o tonu izvinjenja. Za mene nema sumnje da je on to zaista mislio a sva je prilika da će jeftino proći. Čitam takođe da mu to nije prvi ispad uživo. Jeftino proći? Ma neće mu ništa biti, kao ni onima što su upali u Kongres tragajući za Pelosi da je smaknu pa ih je drug Krasnov naknadno pomilovao. Ti (da su normalne okolnosti) bi odmah bili procesuirani. Ali u Gileadu može sve da se kaže i to podvede pod “free speach”. Uglavnom, iživljavanje nad manjinama i slabijima (prisilna eutanazija i iseljavanja npr.) se karakteriše jednako legitimno kao zalaganje za abortus ili LGBT prava. Lud’lo mozga. 1
Maharaja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nova MAGA linija je da je klinac koji je skenjao MAGA Gebelsa jako drugačiji od svoje konzervativne porodice, da ih ne treba mešati, a da je možda ubica bio u kontaktu ili čak odnosu sa nekom trans osobom. Očekujte ovu kanalizaciju i ovde na forumu 😄 7 hours ago, Klotzen said: Sinoć sam gledao kako je Kirka pregazio neki profesor. Čovek direktno deklamuje putinovu propagandu : 1. Zelenski je diktator 2. Potivpravno ne raspisuje izbore (po ovim izjavama vidite da to nije ozbiljan čovek nego klasičan propagandista) 3. Krim je Ruski (Kalifornija je Meksička ?) Ovo je bilo u maju na Kembridžu. Kaže mu profesor po ustavu Zelenski ne može da održi izbore a "stručnjak" mu odgovara on kao premijer može da uradi šta hoće. Odma shvatite da se radi o nekom ko definitivno nije demokrata nego veliki fan diktatura. Ne znam šta se očekuje. MAGA debilče nije uspeo da završi COMMUNITY college, koji čak i najveći debili završavaju. "Brilijantan mladić" Edited 7 hours ago by Maharaja 1
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 9/14/2025 at 3:40 PM, Mina D. Harker said: Mantranje o umjerenosti (ne, nije slučajno što to viđate svuda) je običan spin. Botovi odrađuju svoj posao. A u odnosu na koga - ili šta - umjeren? Sve je to relativno, ako odeš na severni pol svuda je jug, ako odeš previše desno sve ti ostaje sa leve strane i obrnuto. Hitler je bio socijalista, Kirk je bio umereni konzervativac, posmatrač je negde na pola puta između njih dvojice. 1
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sramota je braniti ovo, ali dobro... svako je vlasnik sopstvenog obraza. 1
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da je Kamala pobedila, Charlika bi bio ziv. Ovako je mrtav.
Helena Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago On 9/14/2025 at 7:55 PM, Helena said: Verujem da su ovo maaalo stariji. Savršen primer zašto MAGA mrzi obrazovanje i obrazovane. On 9/14/2025 at 7:55 PM, Helena said: Verujem da su ovo maaalo stariji. Savršen primer zašto MAGA mrzi obrazovanje i obrazovane. Ja ne znam kako nisam ovo ubacila, a klip je poenta posta.
Recommended Posts