Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kako ce sada da spinuju kad su od trece sekunde vec optuzili levicare... Baba od optuzenog je rekla da su svi u familiji bez izuzetka republikanci i Trampovi glasaci Hide contents Groyper meme Mislim da se gospoja ipak odlučila za smrtnu kaznu - za sad.
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne treba se buniti ni ako se populacija mormonskih ludaka smanji za jednog. I male pobjede su ipak pobjede.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 9/11/2025 at 2:51 PM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Da, neki maga influencer, koji je imao idiotske stavove po svemu zivom o cemu god je otvorio usta. Sve do jednog nakaradno, mizoginisticno, seksisticko, homofobicno, rasisticko. I ne, ovo nije ubistvo zbog oruzja, nije ubistvo od mentalnog bolesnika, ovo je politicki atentat koji je izvrsio neko jako dobro obucen. Ovo nije dobro ostarilo .... da ne pricamo da stvarno nemas lojma sta je TPUSA, niti ko je Kirk. Ali jbga to ti je onosto kazu za misljenje...svako ga ima.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 9/11/2025 at 4:15 PM, nonick said: Bolje reci, uuuge mistake. Sigurno se nisam nasao prozvan za radovanje, totalno suprotno, nego ovo tvoje zvuci kao neka pretnja na nivo "I like the smell of deportation early in the morning", sto svi znamo da voles vise ngo leba da jedes 🙂Jel ce Elon, koji se nije smeo potuci sa hebenim geekom - Zukerebergom, sada naoruzavati kao Rambo i krenuti u akciju? Ili ce samo dolivati ulje na X, kao f'n imbecil i do sada, i traziti MAGAbudale da se zrtvuju? Lord Farquaad: Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make. Njegovi, Kirkovi, stavovi se sigurno se svidjaju, narocito ona da su mala deca ubijena po skolama samo statistika, iliti, bottom line. Al je barem covek bio dosledan. Prvo, to je citat iz Pretty woman, o pogresnim izborima Drugo nije pretnja nego upozorenje, kad se radujes da je ubijen umereni konzervativac koji je hteo da prica sa ljudima drugacijeg misljenja, verovatno ti se nece svideti oni koji dodju nakon njega....to je samo common sense On 9/11/2025 at 11:52 AM, Beonegro said: Istovremeno prećutkuješ politička ubistva i pokušaje ubistva koji su se u Minesoti desili 14 juna 2025.? Nije tvoj nedostatak poštenja problem ovog foruma, nego simpatije dijela moderacije za umobolne laži kojim nas konstantno čašćavaš. Ne precutkujem ja nista, nego pricam o specificnom komentaru....a ti pokusavas da to okrenes u "sto ne pricas o necem drugom". Mislim, redovni whataboutism On 9/11/2025 at 1:23 PM, nonick said: Juce uopste nisam znao ko je ovak lik. Stvarno bi zeleo da ga nisu ubili. To medjutim ne menja činjenicu kakav je on bio. Posto si juce otkrio lika, mozda da se bolje informises nego da uzimas necije internetsko misljenje, izvadjeno iz kontexta. On 9/11/2025 at 2:02 PM, DameTime said: Nego šta drugo znači? Kako mogu žrtve pucnjave u školi da budu žrtve "vredne nekog višeg cilja"? Pri čemu je "viši cilj" da Ameri slobodno vitlaju oružjem i da istom imaju pristup milioni bolesnika koji će ga zloupotrebiti. Ako imas opciju da gurnes jednog coveka pod voz, I spasis 5, da li je to vredno? Nesto ne mislim da americki gradjani dele tvoju definiciju viseg cilja. On 9/11/2025 at 2:41 PM, DameTime said: Zato što nije normalno da u nekoj državi pre možeš da nabaviš pušku nego paklu cigareta. Boli me kurac što oni veruju da "štite slobodu", kao što vidimo, ljudi samo umiru. I kome to nije dovoljno da shvati da je zakon pogrešan, da nešto treba promeniti, taj nema ni mozga ni empatije. Boli te da li oni stite slobodu, ali se osecas prozvanom da kritikujes "njihove" zakone? Kako te ne zabole za njihove zakone koji se tebe ne doticu? Ako je zakon pogresan, sami ce ga menjati, posto ti ne razumes zasto je zakon takav kakav je, tebe nece pitati za misljenje. 4
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Angelia said: ubijen umereni konzervativac koji je hteo da prica sa ljudima drugacijeg misljenja, verovatno ti se nece svideti oni koji dodju nakon njega Opet prijetnje, mila moja moderacijo, čelična pesnice trumpizma ❤️ 2
deez nuts. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago MAGAshi su objavljivali rat woke libtardima, ali kad su izasle slike i background osumnjicenog nesto su utihnuli… Nije dobro ostarilo… 1
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Angelia said: umereni konzervativac Jel ti mislis da smo mi svi retardirani pa da pusimo ovakve umotvorine il prosto nemas pojma sta pricas? 4
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago samo je hteo da prica sa drugom stranom. Porodican covek. Umereni konzervativac. Kako prepoznati MAGA fana. 6
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Umereni konzervativac, kako se čudno piše far right ovih dana. Umereni rasista, malo trudna, nastavite niz... 5
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pecinski ljudi su bili umereniji konzervativci od ovog. 4
Dragan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj cin se karakterizira kao politicko ubistvo, a siguran sam da taj mulac ubica nema veze sa politikom. Ne radi se samo o tome koja strana je pocinila vise ubistava, vec o stvarnom odnosu moci u drustvu. Woke levicari, ma koliko preterivali u nekim stvarima, nemaju nikakvu stvarnu moc, dok desnica koja postaje sve vise radikalna, tu moc ima i to ne samo u vidu stabilne budale kao predsednika i vecine u oba doma, vec i kroz uticaj krupnog kapitala na citav drustveni ustroj - ekonomski, religiozni, socioloski, psiholoski (zato se rado potenciraju bitke od strane desnicara na kulturoloskoj razini, da bi se zabasurila legalna kradja drustvenog bogatstva na drugoj strani). Dzaba studentima leva ideologija, kada ih banke kroz kredite za skolovanje drze u ruci. Isto vazi za vlasnike kuca. Radnici mogu da misle sta god hoce (i piske u flase kod Amazona), dok god ne smeju da se udruzuju u sindikate i da protestvuju za vece plate. Monopolisti svih vrsta mogu da ih sisaju kako hoce. Dzaba im najbolja medicina na svetu, kada im ista nije dostupna. Dzaba im najbolje oruzje, kada se sa njime ne mogu odbraniti od preteceg socijalnog propadanja. Dzaba im sloboda govora, kada im FOX i Murdock govore sta treba da misle i osecaju i koga treba da mrze. C.Kirck je bio samo jedan mali saraf u toj namestenoj igri i sigurno ce se naci uskoro zamena (jer oni koji imaju bogatstvo i polozaj, imaju interesa da takav narativ finansiraju). Mnogi u US su se radovali kada je pre godinu dana ubijen CEO jednog osiguravajuceg drustva koje je odbijalo skoro sve zahteve za nadoknadom i lecenjem, jer su mislili da je to pravedno i da ce se nesto promeniti. Promenilo se nije nista, samo su pojacali obezbedjenje menadzerima. Ta suptilna vrsta nasilja kroz ogromnu nejednakost je pravi uzrok fizickog nasilja i ne vidim kako se to u dogledno vreme moze promeniti, jer uz sve to vecini je ispran mozak da zive u najboljoj i najslobodnijoj drzavi na svetu (pogledajte na youtubu izvestaje US Amera koji su par godina ziveli u Evropi), sto ih sprecava da vide velike prednosti socijalne sigurnosne mreze koju je izgradio kapitalizam Zapadne Evrope. Za njih je sve to komunizam (cesto se to cuje i od forumasa koji zive tamo, ili simpatiziraju stabilnu budalu i jednostavna, stroga resenja - ubijte tog ubicu i sve ce biti ok; sto se uostalom provlaci i kroz mnogobrojne njihove filmove, usamljeni osvetnik unistava zle "druge, pri cemu se ne mora drzati nikakvih pravila i zakona, jer cilj opravdava sredstvo). Nemaju oni veze sa Bogom, njihova religija su pohlepa i novac. 1
robespierre Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 42 minutes ago, Dragan said: Ovaj cin se karakterizira kao politicko ubistvo, a siguran sam da taj mulac ubica nema veze sa politikom. Ne radi se samo o tome koja strana je pocinila vise ubistava, vec o stvarnom odnosu moci u drustvu. Woke levicari, ma koliko preterivali u nekim stvarima, nemaju nikakvu stvarnu moc, dok desnica koja postaje sve vise radikalna, tu moc ima i to ne samo u vidu stabilne budale kao predsednika i vecine u oba doma, vec i kroz uticaj krupnog kapitala na citav drustveni ustroj - ekonomski, religiozni, socioloski, psiholoski (zato se rado potenciraju bitke od strane desnicara na kulturoloskoj razini, da bi se zabasurila legalna kradja drustvenog bogatstva na drugoj strani). Koliko moraš biti ideološki zaslepljen da napišeš ovakvu stvar?
Angelia Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 2 hours ago, Beonegro said: Opet prijetnje, mila moja moderacijo, čelična pesnice trumpizma ❤️ Tebi su cinjenice pretnja? 😀 ti bi bas probao da mi podmetnes nesto 1 hour ago, Mina D. Harker said: Umereni konzervativac, kako se čudno piše far right ovih dana. Umereni rasista, malo trudna, nastavite niz... Ako ne znas nista o USA politici, ja te stvarno necu sad edukovati. Vise nemate pojma ni sta je far right, ni sta je rasizam, ni sta su konzervativci.... I da, Kirk je bio umereni konzervativac. Njegovo ubistvo je presedan, jer nije izabrani politicar ili drzavni predstavnik, ubijen je zbog praktikovanja jedne od najvrednijih postavki americkog drustva, slobode govora. To da li se tebi njegovi stavovi svidjaju, ili ne, je potpuno nebitno. Ubijanje politickih neistomisljenika je jos uvek neprihvatljivo u USA. Za razliku od ljudi koji na forumu ne kontaju komsekvence, levicari su vec poceli da kontaju i da povlace retoriku. 1
Nicklord Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 39 minutes ago, robespierre said: Koliko moraš biti ideološki zaslepljen da napišeš ovakvu stvar? Gde se woke levičari zaista pitaju za nešto?
Ludi za Poli Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago On nije bio nikakav umjereni konzervativac ni po kakvim standardima i mjerilima nego si ti licno toliko desno da nas pokuavas ubijediti kako je osoba koja je promovisala i sirila glavne ekstremno desne teorije i zavjere umjereni konzervativac. Tvoje pravo naravno koje ti niko ne brani ali isto tako mi imamo puno pravo da ti kazemo da lupas gluposti koje nemaju veze sa zdravim razumom. 1
Recommended Posts