Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kako ce sada da spinuju kad su od trece sekunde vec optuzili levicare... Baba od optuzenog je rekla da su svi u familiji bez izuzetka republikanci i Trampovi glasaci Hide contents Groyper meme Mislim da se gospoja ipak odlučila za smrtnu kaznu - za sad.
Beonegro Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne treba se buniti ni ako se populacija mormonskih ludaka smanji za jednog. I male pobjede su ipak pobjede.
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/11/2025 at 2:51 PM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Da, neki maga influencer, koji je imao idiotske stavove po svemu zivom o cemu god je otvorio usta. Sve do jednog nakaradno, mizoginisticno, seksisticko, homofobicno, rasisticko. I ne, ovo nije ubistvo zbog oruzja, nije ubistvo od mentalnog bolesnika, ovo je politicki atentat koji je izvrsio neko jako dobro obucen. Ovo nije dobro ostarilo .... da ne pricamo da stvarno nemas lojma sta je TPUSA, niti ko je Kirk. Ali jbga to ti je onosto kazu za misljenje...svako ga ima.
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/11/2025 at 4:15 PM, nonick said: Bolje reci, uuuge mistake. Sigurno se nisam nasao prozvan za radovanje, totalno suprotno, nego ovo tvoje zvuci kao neka pretnja na nivo "I like the smell of deportation early in the morning", sto svi znamo da voles vise ngo leba da jedes 🙂Jel ce Elon, koji se nije smeo potuci sa hebenim geekom - Zukerebergom, sada naoruzavati kao Rambo i krenuti u akciju? Ili ce samo dolivati ulje na X, kao f'n imbecil i do sada, i traziti MAGAbudale da se zrtvuju? Lord Farquaad: Some of you may die, but that is a sacrifice I am willing to make. Njegovi, Kirkovi, stavovi se sigurno se svidjaju, narocito ona da su mala deca ubijena po skolama samo statistika, iliti, bottom line. Al je barem covek bio dosledan. Prvo, to je citat iz Pretty woman, o pogresnim izborima Drugo nije pretnja nego upozorenje, kad se radujes da je ubijen umereni konzervativac koji je hteo da prica sa ljudima drugacijeg misljenja, verovatno ti se nece svideti oni koji dodju nakon njega....to je samo common sense On 9/11/2025 at 11:52 AM, Beonegro said: Istovremeno prećutkuješ politička ubistva i pokušaje ubistva koji su se u Minesoti desili 14 juna 2025.? Nije tvoj nedostatak poštenja problem ovog foruma, nego simpatije dijela moderacije za umobolne laži kojim nas konstantno čašćavaš. Ne precutkujem ja nista, nego pricam o specificnom komentaru....a ti pokusavas da to okrenes u "sto ne pricas o necem drugom". Mislim, redovni whataboutism On 9/11/2025 at 1:23 PM, nonick said: Juce uopste nisam znao ko je ovak lik. Stvarno bi zeleo da ga nisu ubili. To medjutim ne menja činjenicu kakav je on bio. Posto si juce otkrio lika, mozda da se bolje informises nego da uzimas necije internetsko misljenje, izvadjeno iz kontexta. On 9/11/2025 at 2:02 PM, DameTime said: Nego šta drugo znači? Kako mogu žrtve pucnjave u školi da budu žrtve "vredne nekog višeg cilja"? Pri čemu je "viši cilj" da Ameri slobodno vitlaju oružjem i da istom imaju pristup milioni bolesnika koji će ga zloupotrebiti. Ako imas opciju da gurnes jednog coveka pod voz, I spasis 5, da li je to vredno? Nesto ne mislim da americki gradjani dele tvoju definiciju viseg cilja. On 9/11/2025 at 2:41 PM, DameTime said: Zato što nije normalno da u nekoj državi pre možeš da nabaviš pušku nego paklu cigareta. Boli me kurac što oni veruju da "štite slobodu", kao što vidimo, ljudi samo umiru. I kome to nije dovoljno da shvati da je zakon pogrešan, da nešto treba promeniti, taj nema ni mozga ni empatije. Boli te da li oni stite slobodu, ali se osecas prozvanom da kritikujes "njihove" zakone? Kako te ne zabole za njihove zakone koji se tebe ne doticu? Ako je zakon pogresan, sami ce ga menjati, posto ti ne razumes zasto je zakon takav kakav je, tebe nece pitati za misljenje. 2
Beonegro Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Angelia said: ubijen umereni konzervativac koji je hteo da prica sa ljudima drugacijeg misljenja, verovatno ti se nece svideti oni koji dodju nakon njega Opet prijetnje, mila moja moderacijo, čelična pesnice trumpizma ❤️
deez nuts. Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago MAGAshi su objavljivali rat woke libtardima, ali kad su izasle slike i background osumnjicenog nesto su utihnuli… Nije dobro ostarilo…
Ludi za Poli Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 37 minutes ago, Angelia said: umereni konzervativac Jel ti mislis da smo mi svi retardirani pa da pusimo ovakve umotvorine il prosto nemas pojma sta pricas? 1
Don Dusko Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago samo je hteo da prica sa drugom stranom. Porodican covek. Umereni konzervativac. Kako prepoznati MAGA fana. 3
Mina D. Harker Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Umereni konzervativac, kako se čudno piše far right ovih dana. Umereni rasista, malo trudna, nastavite niz... 3
deez nuts. Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Pecinski ljudi su bili umereniji konzervativci od ovog.
Recommended Posts