Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Rex said:

Florida ukida obaveznu vakcinaciju

Mračno, baš mračno. On je lekar koji govori ljudima "ko sam ja da vam govorim šta da stavljate u svoja tela, koja su božiji hram". Neverovatno. Da ponovim da je ova njihova inicijativa protiv nauke i napretka meni najgadnija stvar ove administracije, jer su SAD do sad bile lider u medicini, a sada ih vode ovakvi likovi koji daju pare da se dokaže da postoji veza između vakcina i autizma. 

Baš zlo. Baš mračno. Baš porazno. Za čovečanstvo porazno.

On je onaj koji zenama kaze da ne mogu sa svojim telima i zivotima da rade sta hoce. 

A ovo za vakcinacije... look from the bright side, bice prirodna selekcija, mozda ipak civilizacija opstane na onima malo inteligentnijima. 

Posted

U dobrom delu zemalja EU vakcinacija nije obavezna, mislim ni u Japanu a procenat vakcinisanih je preko 90%.

Ne znam kako stoji to sa plaćanjem u USA?

Jel su vakcine besplatne ili makar pristupačne ili koštaju ko šivenje tvoga prsta?

Posted
14 minutes ago, Helena said:

U dobrom delu zemalja EU vakcinacija nije obavezna, mislim ni u Japanu a procenat vakcinisanih je preko 90%.

Ne znam kako stoji to sa plaćanjem u USA?

Jel su vakcine besplatne ili makar pristupačne ili koštaju ko šivenje tvoga prsta?

Mi ni jednu nismo platili. 

Ovo nije ni EU ni Japan, nego gomila budaletina koja glasaju za narandzastog i dive si onom sa crvom u glavi... 

• Like 1
Posted
5 hours ago, Rex said:

Opet ovo uzaludno raspravljanje sa Angeliom. Kao da niko nije primetio da je nigde nije bilo dok je priča sa Epstinom bila na vrhuncu? Sad kad je malo zamrla, eto beskonačne relativizacije, ignorisanja činjenica, zamena teza, ad hominem napada, prostog izmišljanja i ostalog. Ranije sam se potrudio da taksativno navedem sve veze Trampa i Epstina i sve dokazane stvari koje bi svakog iole pristojnog čoveka, da ne pominjem prosečnog roditelja ili funkcionalne osobe sa funkcionalnim vezama navelo da se zapita. Gde je tad bila? Šta je sa tim vezama? Šta je sa memecoinom? Katarskim mlaznjakom? Pretnjama medijima da će im oduzeti dozvole za emitovanje? Otimanjem ljudi sa ulica? 

Ne trošite vreme i energiju, ili ne želi da vidi ili ne može. Šta god da je, gubljenje je vremena. 

Blago religioznima ili onima koji veruju u karmu...

Ti ocigledno ne mozes da razumes kad se neka tema iscrpi. 4 godine su Dems bili u kontroli Epstain slucaja, zasto nista nisu objavili? Zato sto dokazuje veze Trampa sa Epstainom? 😀 Koliko veza je Klinton imao? Raspravu o slucaju smo vodili, I 2019te i 2020te. Gde si bio 4 godine Bidena da se pitas sta je sa Epstainovim fajlovima....da Tramp nije dobio izbore ni sad se ne bi pitao. Mediji guraju pricu jer Tramp izgleda lose, jer je obecao da objavi sve. Ja cisto sumnjam I da te informacije postoje vise, da ne pominjemo da je sud (dems sudije) blokirao objavljivanje.

Meni je recimo poprilicno jasno, zasto to nece biti objavljeno, sto verovatno ni Trampu nije bilo jasno kad je obecao. Zrtve zasluzuju istinu, ali kao sto sam I ranije rekla, a sto si preskocio, ponekad pravda nije dostizna.

Btw da je Epstain imao bilo sta da iskoristi protiv Trampa, mislis da to ne bi iskoristio 2019te za dil?

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Angelia said:

Ti ocigledno ne mozes da razumes kad se neka tema iscrpi. 4 godine su Dems bili u kontroli Epstain slucaja, zasto nista nisu objavili? Zato sto dokazuje veze Trampa sa Epstainom? 😀 Koliko veza je Klinton imao? Raspravu o slucaju smo vodili, I 2019te i 2020te. Gde si bio 4 godine Bidena da se pitas sta je sa Epstainovim fajlovima....da Tramp nije dobio izbore ni sad se ne bi pitao. Mediji guraju pricu jer Tramp izgleda lose, jer je obecao da objavi sve. Ja cisto sumnjam I da te informacije postoje vise, da ne pominjemo da je sud (dems sudije) blokirao objavljivanje.

Meni je recimo poprilicno jasno, zasto to nece biti objavljeno, sto verovatno ni Trampu nije bilo jasno kad je obecao. Zrtve zasluzuju istinu, ali kao sto sam I ranije rekla, a sto si preskocio, ponekad pravda nije dostizna.

Btw da je Epstain imao bilo sta da iskoristi protiv Trampa, mislis da to ne bi iskoristio 2019te za dil?

Zato sto su florida svedocenja bila pustena tek 2024 mozda? 

Posted

Protiv Harvarda ilegalno - izgubio.

Tarife ilegalne - izgubio.

Cene i dug rastu - izgubio.

Putin ga voza - izgubio.

Kina ga ne hebe 5% - izgubio.

Epstin ga hvata medjunozno postmortem, domacinski - izgubio.

Prevod na MAGA - winning uuugly! 

• Like 1
Posted
11 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Zato sto su florida svedocenja bila pustena tek 2024 mozda? 

I sta smo novo otkrili? Vec se znalo da je 2008 nesto zataskano. To smo znali 2019te. Znaci bukvalno nema novih informacija, osim nesto sitno u zadnjim objavljenim fajlovima. Nema novih imena, nema nove istrage... mislim mozemo da se igramo teorije zavere narednih 60 godina, kao sto je bio slucaj sa JFK.

I sto je najgore, cak I da istina izadje, niko nece verovati, jer svako ima svoje misljenje sta je sakriveno. 

Ako nesto specijalno novo izadje, moze biti tema, ali nece, barem ne u narednih 10-20 godina najverovatnije, a mozda nikada. Jedna stvar mi je potpuno jasna, da je bilo nesto o Trampu, Epstain bi to iskoristio 2019te ili Maxwell za njen slucaj, ili za 4 godine hajke na Trampa, Dems bi to iskoristili. Epstainov advokat je rekao da ga je direktno pitao, verovatno da proba da iskoristi za neki dil, I da je on rekao da nema nista o njemu.

Tako da ne vidim razlog da se ja bavim spekulacijama, za zabavu.