freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma ovo je izvučeno iz konteksta, sačekajmo da vidimo, možda je zapravo dobra ideja, a i podržava je preko 50% birača.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Rex said: Florida ukida obaveznu vakcinaciju. Mračno, baš mračno. On je lekar koji govori ljudima "ko sam ja da vam govorim šta da stavljate u svoja tela, koja su božiji hram". Neverovatno. Da ponovim da je ova njihova inicijativa protiv nauke i napretka meni najgadnija stvar ove administracije, jer su SAD do sad bile lider u medicini, a sada ih vode ovakvi likovi koji daju pare da se dokaže da postoji veza između vakcina i autizma. Baš zlo. Baš mračno. Baš porazno. Za čovečanstvo porazno. On je onaj koji zenama kaze da ne mogu sa svojim telima i zivotima da rade sta hoce. A ovo za vakcinacije... look from the bright side, bice prirodna selekcija, mozda ipak civilizacija opstane na onima malo inteligentnijima.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U dobrom delu zemalja EU vakcinacija nije obavezna, mislim ni u Japanu a procenat vakcinisanih je preko 90%. Ne znam kako stoji to sa plaćanjem u USA? Jel su vakcine besplatne ili makar pristupačne ili koštaju ko šivenje tvoga prsta?
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Helena said: U dobrom delu zemalja EU vakcinacija nije obavezna, mislim ni u Japanu a procenat vakcinisanih je preko 90%. Ne znam kako stoji to sa plaćanjem u USA? Jel su vakcine besplatne ili makar pristupačne ili koštaju ko šivenje tvoga prsta? Mi ni jednu nismo platili. Ovo nije ni EU ni Japan, nego gomila budaletina koja glasaju za narandzastog i dive si onom sa crvom u glavi...
Recommended Posts