Radoznalko Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 On 5/14/2022 at 1:18 AM, Knipex said: Ćera i ja odgledali Moon knight. Odmah u ponedeljak 4 epizode i večeras još 2 koje su preostale. Serija je odlična. Vrlo blizu kvaliteta Wande. Pre nego što smo počeli da gledamo klinka mi reče da je pročitala da je serija sve bolja kako odmiče, meni baš i nije. Prve 4 epizode su mi bolje nego peta (koja mi je pomalo i dosadna) i šesta. Scenario i ideja su dobro urađeni. Dinamike nimalo ne nedostaje. Ja odgledao prve 4 epizode redom kako su izlazile s tim da sam sa zanimanjem gledao samo prve dve. Treću i četvrtu sam jedva odgledao, mnogo su mi dosadne bile, tako da mi se ove dve zadnje epizode uopšte ne gledaju. 13 hours ago, NikadProtivKaline said: imam slicno misljenje na temu moon knighta dosta jaci prvi deo sezone nego sam rasplet poslednja epizoda mi bas onako antiklimaks Tako da se slažem sa ovim da je prvi dio zanimljiviji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Quote The Marvel Studios announced upcoming movies and series 🔥 Avengers: The Kang Dynasty, in May 2, 2025. Avengers: Secret Wars, in November 7, 2025. Fantastic Four, in November 8, 2024. Ironheart, streaming Fall 2023. Spider-Man: Freshman Year, streaming in 2024. X-Men ‘97, Fall 2023. Guardians of the Galaxy Vol. 3, in May 5, 2023. Secret Invasion, Spring 2023. Blade, in November 3, 2023. Echo, in Summer 2023. Captain America: New World Order, in May 3, 2024. Daredevil: Born Again, Spring 2024. Agatha: Coven of Chaos, Winter 2023. Thunderbolts, in July 26, 2024. Black Panther: 11.11.2022. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Pogledah napokon novog Spajdermena.Prosečan film.Očekivao sam malo više.Doduše,meni je i Infinity war prosečan . Pozitivno je uloga glavnog lika.Tom Holand fino odradio posao. 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Pogledao GotG 3. Recimo: nešto najbolje što je Dizni/Marvel snimio još od Endgame-a (zadnjeg Spajdija ne računam, to je Sonijeva produkcija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted September 3, 2023 Author Share Posted September 3, 2023 Loki druga sezona je posle GotG v3 nešto vredno čekanja apropo MCU. Ovo je trejler: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Prelepo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted December 19, 2023 Author Share Posted December 19, 2023 Džonatan Mejors proglašen krivim za onaj napad devojke u taksiju, Dizni odnosno MCU mu odma uručio otkaz! Elem, od 22-30 decembra počinje druga sezona Šta Ako... gde će svaki dan izlaziti po jedna epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24 Share Posted March 24 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 24 Share Posted March 24 Pa tako što ništa ne traje beskonačno, a oni bi da muzu istu franšizu još 50 godina. Ček, odakle mi je to poznato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28 Share Posted July 28 Robert Dauni jr. se vraća u Marvel univerzum kao Doctor Doom. Harison Ford se takođe priključuje, zameniće Vilijama Harta u ulozi generala "Thunderbolt" Rosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 29 Share Posted July 29 New mask, same task. Ne znam, ne znam, jasno je da moraju vratiti RDJ da spase Marvelov univerzum, ali zar nije bilo lakše da ga vaskrsnu kao Ironmana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 50 minutes ago, DameTime said: New mask, same task. Ne znam, ne znam, jasno je da moraju vratiti RDJ da spase Marvelov univerzum, ali zar nije bilo lakše da ga vaskrsnu kao Ironmana? Ne moze da stane vise u kostim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 29 Share Posted July 29 Sad vidim da kažu kako je to comic accurate, tj. u jednom stripu Ironman postaje Dr Doom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 3 hours ago, DameTime said: Sad vidim da kažu kako je to comic accurate, tj. u jednom stripu Ironman postaje Dr Doom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 29 Share Posted July 29 Hail Mary Diznija jer njihova sranja vise niko ziv ne gleda. Malo je sve to tuzno ali bar ce zaraditi koju milijardu na ta 2-3 filma dok je RDJ tu pa onda sve po starom... flop za flopom 6 hours ago, DameTime said: Ne znam, ne znam, jasno je da moraju vratiti RDJ da spase Marvelov univerzum, ali zar nije bilo lakše da ga vaskrsnu kao Ironmana? To bi tek ocajno izgledalo, ovako bar izgleda kao da su imali neki grand plan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 7 Share Posted August 7 Ali ako me opej zajebete ...To bi bilo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7 Share Posted August 7 Lažnjak, nije oficijelni trailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 7 Share Posted August 7 54 minutes ago, Stiletto said: Lažnjak, nije oficijelni trailer. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7 Share Posted August 7 46 minutes ago, Besni lala said: ??? Taj Youtube kanal na kom si ga našao je poznat po AI generisanim "trejlerima". Pravi oficijelni trejler za Thunderbolts se očekuje pred Novu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 7 Share Posted August 7 1 hour ago, Stiletto said: Taj Youtube kanal na kom si ga našao je poznat po AI generisanim "trejlerima". Pravi oficijelni trejler za Thunderbolts se očekuje pred Novu godinu. Aha ... Pa nisu loši u tom što rade, ondak. Prevario sam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 8 Share Posted August 8 (edited) Jel gledao neko DP3, kakav je? Lomim se da li da odem u bioskop za vikend ili da čekam da se pojavi online. Edited August 8 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 11 Share Posted August 11 (edited) On 8/8/2024 at 3:11 PM, Урош19 said: Jel gledao neko DP3, kakav je? Lomim se da li da odem u bioskop za vikend ili da čekam da se pojavi online. Jesam... Ne znam šta da ti kažem - meni se nije svideo, nažalost... Spoiler Previše je štos-film,slapstick ...Ja volim drugačije ekranizacije tog štiva. Možda je do mene. Idi u bioskop,naravno. Edited August 11 by Besni lala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 12 Share Posted August 12 On 8/8/2024 at 3:11 PM, Урош19 said: Jel gledao neko DP3, kakav je? Lomim se da li da odem u bioskop za vikend ili da čekam da se pojavi online. Ja sam gledao, i jedina sam osoba iz mog okruzenja kome se ne svidja. Cekao sam da se zavrsi u bioskopu. Blagoreceno sam zgadjen filmom, ako ono moze da se nazove film. Ljustura od nekakvog nazovi obrisa fabule, napunjeno sa zilion try hard referenci na najaktuelnije i SEO adekvatne motive. Niti su reference napravljeno sa nekim smislom u nekom siroj slici. Moje okruzenje, naravno milenijalci, uglavnom padaju u trans, ja se osecam kao najgori cinik. Ja mrzim cheap humor. Izaso sam iz sale u fazonu "Pa mozda Gen Z i treba da nas proziva kad se lozimo na ove stvari". Devojka me pogledala posle 20 minuta "Ovaj film je toliko anti ti". A njoj se svidjao. Hehe, podseca me na detinjstvo, reference iz mladosti... Bullshit. Svakako preporuka da se odgleda iz socijoloskih razloga. Neophodno je znati sta kriticna masa voli i kako dozivljava svet oko sebe. Moramo da budemo svesni koliko smo u govnima do guse kao drustvo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 13 Share Posted August 13 On 8/8/2024 at 3:11 PM, Урош19 said: Jel gledao neko DP3, kakav je? Lomim se da li da odem u bioskop za vikend ili da čekam da se pojavi online. Kao neko ko je citao marvelove stripove, da ne pominjem odgledao sve filmove i serije, ja sam prezadovoljan filmom. Klasican Deadpool/Rayan Reynolds humor, poneasan sa tonom marvelovih stvari koje se se decenijama provlace kroz filmove. Mnogo old school likova, Wolverinov kostim, nije narusen "Logan".... Dosta nekih stvari koje ne zelim da ti spojlujem, tako da, odgledaj definitivno 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts