Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Koji je broj žrtava tačan? 10 ili 11? Ranio je još šestoro, od kojih je valjda troje i dalje u životnoj opasnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 (edited) 1 hour ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Koji je broj žrtava tačan? 10 ili 11? Ranio je još šestoro, od kojih je valjda troje i dalje u životnoj opasnosti. Kod nas mediji prenose da je 11 žrtava sa smrtnim ishodom. Pitao sam za vrstu oružja koju je ubica koristio, jer kažu da je ispucao preko 100 metaka, kako se nije reagovalo dok je dopunjavao magacin. Sigurno je desetak puta, najmanje, punio oružje. Čovek koji ga je eliminisao treba dobiti priznanje od države - odlikovanje. On nije uzeo zakon u svoje ruke već je sprečio još veću tragediju. Edited August 13, 2022 by Constantin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Iz policije kazu da je bio vec tesko ranjen kad ga je ovaj ubio. Pogodjen sa ukupno 5 metaka...nece bas moci odlikovanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 24 minutes ago, deez nuts. said: Iz policije kazu da je bio vec tesko ranjen kad ga je ovaj ubio. Pogodjen sa ukupno 5 metaka...nece bas moci odlikovanje. Jel otvarao vatru na ljude nakon tog "evidentiranog" petostrukog ranjavanja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 To će istraga da utvrdi koji je čiji metak bio balističkim testom. Ako se ustanovi da su ga policajci sa 4 pogotka onesposobili dovoljno da ne može da se brani a "hrabri građanin" ga takvog overio 5. metkom ne gine mu optužnica za ubistvo. Izgleda da i on to sam zna, jer kako neki portali objavljuju, trenutno je nedostupan vlastima Crne Gore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 1 hour ago, Stiletto said: To će istraga da utvrdi koji je čiji metak bio balističkim testom. Ako se ustanovi da su ga policajci sa 4 pogotka onesposobili dovoljno da ne može da se brani a "hrabri građanin" ga takvog overio 5. metkom ne gine mu optužnica za ubistvo. Izgleda da i on to sam zna, jer kako neki portali objavljuju, trenutno je nedostupan vlastima Crne Gore. Balistika će da utvrdi trajektorije zrna. Sudska medicina stepen štete na telo ubice. Balistika će biti važna za odredjivanje daljine sa koje je ovaj usmrtio ubicu. Da li je sa te razdaljine mogao jasno da uoči kretnje i ponašanje ubice. Takodje je bitno za istragu da li je ubica i nakon pogodka od strane policajaca otvarao vatru na njih i uopšte ili je bio pasivan. To pto nije dostupan organima MUP-a ne mora ništa da znači. Možda ga oni kriju od osvete, možda se sam krije od osvete, a možda portali smao naklapaju, kao što u većini slučajeva rade. Inače ovaj gradjanin je već imao jednu optužbu za ubistvo (čini mi se da sam tako negde danas čuo) ali je optužba odbačena. To može da bude poprilično problematično za njega uz splet drugih dokaza. Svakako mislim, da mu se neće mnogo uzeti za zlo što je smakao jedanestostrukog ubicu, ukoliko ga nije "overio" iz neposredne blizine. Ne znamo, ja ne znam da li je neko pisao, da li su se medjusobno poznavali. Ništa se, nadam se, neće prepustiti slučaju. Veliki minus policije će biti ukoliko je neko ili više ljudi izgubilo živote u njihovom prisustvu, bez obzira na ranjavanje policajca. To je bio jedan od razloga za još energičniju reakciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/617344/predugo-se-cekalo-i-cutalo?utm_campaign=vijesti_share_counter&utm_medium=app_android&utm_source=vijesti_android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Drnda Dr Dritan, Nenade, a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Cuj, on svedocio necemu.😂Ovog gmaza iznajmljuju kad god im zatreba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 8 minutes ago, Valensija said: Cuj, on svedocio necemu.😂Ovog gmaza iznajmljuju kad god im zatreba. K'o Mile Renta Bubreg.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 20 minutes ago, Constantin said: K'o Mile Renta Bubreg.... I sina je vodio na Cetinje. Njega rentira za 250€. Trenutno, Dritan sa Jokovicem (Snp) pise predlog za rekonstrukciju Vlade. Vidjecemo na sta ce ovo izaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, Valensija said: I sina je vodio na Cetinje. Njega rentira za 250€. Trenutno, Dritan sa Jokovicem (Snp) pise predlog za rekonstrukciju Vlade. Vidjecemo na sta ce ovo izaci. Dritan k'o Berluskoni...svaka tri meseca rekonstrukcija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Dritan k'o Berluskoni...svaka tri meseca rekonstrukcija... Jbg, ovo je treba da uradi kada je obarao Krivokapica. Ko zna zasto je tada usao u dil sa Dps-om, i ko ga je na to natjerao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Just now, Valensija said: Jbg, ovo je treba da uradi kada je obarao Krivokapica. Ko zna zasto je tada usao u dil sa Dps-om, i ko ga je na to natjerao. Za koliko su izbori u Podgorici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 9 minutes ago, Constantin said: Za koliko su izbori u Podgorici ? 23.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 2 minutes ago, Valensija said: 23.10. Sve će se razjasni..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 4 minutes ago, Constantin said: Sve će se razjasni..... Sad su na brzinu dali Zeti status Opstine, samo da ne bi glasali u PG. Sou nevidjeni… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 3 hours ago, Valensija said: Sad su na brzinu dali Zeti status Opstine, samo da ne bi glasali u PG. Sou nevidjeni… Golubovci, Gornji i Donji Kokoti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 2 hours ago, Constantin said: Golubovci, Gornji i Donji Kokoti ? Tek slijedi razgranicenje.😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 5 hours ago, Valensija said: Sad su na brzinu dali Zeti status Opstine, samo da ne bi glasali u PG. Sou nevidjeni… Džabe. Video sam neke izborne projekcije, biće češanja po glavi i pitanja: odakle sad ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Ode Dritan… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 U svakom smislu. Više ga cenzusa neće gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 43 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: U svakom smislu. Više ga cenzusa neće gledati. Ponovo "Britva" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Znaci Dritan je sad pogodan SPC Nema stabilnosti bez Mila izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 1 hour ago, Devil In My Pants said: Znaci Dritan je sad pogodan SPC Nema stabilnosti bez Mila izgleda. Ti baš obožavaš lidere kojima je zajednička crta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts