Janne240 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Odlicna kontrola poseda ...start je bio shejking nalik na svim prethodnim. Par promasaja gol sansi na obe strane a onda bum veliki kiks odbrane Totnama lopta u pet metara, pa onda drugi, pa 2 -1 pa u 65. minutu Mane 3-1. Losa odbrana Totnama, ali i vrlo sigurno stojala ekipa Liv tokom citavog meca, kontrola i lako resavanje lopte na sredini nije bilo realnih pretnji za povratak Totenhema. Izjave dali Milner i Trent posle meca. Sledi testko gostovanje West Hemu koji je u dobitnoj seriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ovo je bilo baš bitno i neophodno. Sad prvo teži deo sledeće nedelje, pobediti Brajton, pa onda standardno pamprčenje Sitija na Enfildu za totalni povratak u vrh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 31, 2021 Author Share Posted January 31, 2021 Mo bas voli da ga cucne WH-u posle njihovog kornera. Bio sam ubedjen da cemo da useremo motku danas i ponovo pokupimo neki X ali drugo poluvreme je bilo bas sampionsko. Treci gol i Bobby u svom pravom izdanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Curtis Jones bese game changer. Drugaciji tip igraca od Milnera, vise ofanzivno orjentisan s drugacijim radijusom kretanja, ide mnogo vise u sredinu, takodje direktniji i konkretniji s loptom u nogama, deli direktnije pasove iliti u dubinu. Philips se celu tekmu rvao s Antoniom i dobio je gotovo sve duele s njim. Naklon. TAA konacno igra kako ume. Raduje i Salah sto je prokinuo. Previse letargican u prvom, mnogo energicniji u drugom. Prelepa dva gola pogotovo onaj drugi. Kada nema Fabinja i Vrigila Hendo je najbolji stoper u ligi ;). Tijago bolje deluje na cmf, kao dans kada je zamenio poziciju sa Ginijem. Edited January 31, 2021 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Čestitke narode...potpuno zasluženo. Drugi gol je apsolutno remek delo . Ne pamtim da sam skoro video onako brzu i precizno izvedenu kontru. Posle toga sam zaključio da je pametnije da se poštedim ostatka mučenja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Klop je pravovremenom zamenom Milner-Dzons, resio klackalicu sa posedom lopte i srecom bez previse pokusaja, konacno Salahu namestio sjajnu sansu, pa i kod drugog gola odlicna asistencija Sacirija i kod treceg Fabinja. Gol iz prekida posle stajanke u 16-tercu, opomena da odbrana i dalje nije ravnopravna u fazi igre kada se na nju mora osloniti. Cekamo Siti. GO YNWA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Kakav je Ben Davis iz Prestona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Evo ga i ovaj Kabak burazer konacno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Nije mi jasan Salke sa ovom pozajmicom a nismo u obavezi da ga kupimo. Sta li je njima u interesu, da uzmu taj milion i da ih Mustafi pojaca. Ne znam kakvi su ovi, ali meni bi Hendo i dalje igrao stopera 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 35 minutes ago, Darth Steva said: Nije mi jasan Salke sa ovom pozajmicom a nismo u obavezi da ga kupimo. Sta li je njima u interesu, da uzmu taj milion i da ih Mustafi pojaca. Ne znam kakvi su ovi, ali meni bi Hendo i dalje igrao stopera 😄 Klovnovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 S obzirom da je za ovog Kabaka aktuelno već neko vreme, mora bit da se dopada Klopu i da vidi nešto u njemu. Ovaj Davies deluje kao klasično krpljenje, i verovatno su skapirali konačno da od Matipa nema leba, više ne igra nego što igra. Bar je neko došao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 hours ago, Darth Steva said: Nije mi jasan Salke sa ovom pozajmicom a nismo u obavezi da ga kupimo. Sta li je njima u interesu, da uzmu taj milion i da ih Mustafi pojaca. Ne znam kakvi su ovi, ali meni bi Hendo i dalje igrao stopera 😄 Bravo za Edwardsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Matip zavrsio sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Kabak bi morao da bude solidno resenje vec sad, s obzirom da su ga pratili i proslo leto. Neverovatno koliko su vlasnici teski kod transfera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 8 hours ago, mr clutch said: Matip zavrsio sezonu. Lepo smo blefirali kada je Klop rekao da nije ozbiljno i da ce mozda cak i biti spreman za sledeci mec, cisto da nas ne oderu za stopere... Edwards legenda. Iskreno se nadam da je on zavrsio svoju pricu u Liverpulu, dobar igrac ali nema poente drzati ga... na leto se otarasiti njega, Keite i Oxa. Inace, koja je fora sa Minaminom nije mi jasno... godinu dana nista nije uradio a stalno dobijao sansu. Onda najzad protiv Palasa odigra dobar mec, da gol i nakon toga ne dobije ni minuta iako smo bili u napadackoj krizi i nismo dali gol mesec dana. Epilog svega, eno ga u Sautemptonu na pozajmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Citam sad da je Pirs pisao (ja sam propustio te tvitove, ako ih je bilo) kako Klop nije zadovoljan Minaminovim zalaganjem na treniznima i da ga zato nije bilo u kombinaciji za ove meceve gde su Origi i Saciri dobijali sansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 Moze biti... stavise, zvuci skroz logicno posto se zna da Klop ne trpi lelemude na treningu. p.s. Od svih Japanaca mi zabodemo bas onog sto hoce da zabusava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 53 minutes ago, Darth Steva said: Lepo smo blefirali kada je Klop rekao da nije ozbiljno i da ce mozda cak i biti spreman za sledeci mec, cisto da nas ne oderu za stopere... Edwards legenda. Iskreno se nadam da je on zavrsio svoju pricu u Liverpulu, dobar igrac ali nema poente drzati ga... na leto se otarasiti njega, Keite i Oxa. Inace, koja je fora sa Minaminom nije mi jasno... godinu dana nista nije uradio a stalno dobijao sansu. Onda najzad protiv Palasa odigra dobar mec, da gol i nakon toga ne dobije ni minuta iako smo bili u napadackoj krizi i nismo dali gol mesec dana. Epilog svega, eno ga u Sautemptonu na pozajmici Nzm kako je Matip spojio pretproslu sezonu. Tada je odigrao gotovo svaku tekmu. Ox je po dolasku u Liverpool bio odlican sve do povrede. Posle toga nije isti igrac, mada je i Liverpool promenio stil igre. Secam ko juce dvomeca sa Sitijem u LS, a i prvenstvene na prolece, covek je bio boljim igracima. Ja bi od njih sackao samo Keitu jos jednu sezonu. U stvari ako treb Giniju dati pare neka idu sva trojica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 2, 2021 Author Share Posted February 2, 2021 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Bokte ode i Matip. Dakle 4 meseca od pocetka sezone, nijedan od stopera vise nije na raspolaganju, a rotacija sad izgleda ovako: Fabinjo, Kabak, Filips, Dejvis + Henderson. Jbm ti zivot. 😄 Madjija je biti uopste i biti u prici za titulu sa ovakvim promenama u odbrani. Rispekt za Klopa i ekipu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Farewell song. But YNWA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 (edited) E, ovo je vec Liverpul koji pamtim i volim Malo se ponadas, pa te istusiraju hladnom vodom i tako nekoliko puta u sezoni, a ti debil svaki put zgrabis udicu... Edited February 3, 2021 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 Samo Liverpul moze da primi ovakav gol 😂 ali tacno po cenu ucesca u LS sledece sezone, svaki put kad ne uspemo da damo gol treba da izgubimo 1:0 Inace kapa dole Bajernu... uvalise nam Jay Spearinga za 20m Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Mozda su nam malo i nerealna ocekvinja sa obzirom na broj povreda. Do kraja decembra je bilo dobro uprkos povredama pa su nam apetiti porasli. Takodje odbrana uglavnom dobro funkcionise uprkos tome sto je najdesetkovanija, ali zbog toga trpi vezni red jer ti igraci nam krpe poziciju stopera. Napad standrdno ocajan i bezidejan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 3, 2021 Share Posted February 3, 2021 Ekipa koja napravi jednu smislenu akciju u utakmici i da gol gde se sa 10 igraca brani 90 minuta treba da bude kontrasampion PL. Nestvarni su ovakvi porazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts