Jump to content

Dominacija srBskih medija u sezoni 2019/20  

58 members have voted

1. 1. Ali moramo izabrati najvecu

• ŠTА SE TO ČUJE, PRAPORCI IL' ZVONA? TO JOKIĆ TERA ĆEZE, ZGAZIĆE LEBRONA: Odmah je nastala hit pesmica o srpskom asu
    • HRVAT PSOVAO NA SRPSKOM Dok su ga saigrači držali jedva obuzdavao emocije: Nema načina da se to prevede (VIDEO)
    • MAJAMI JE HIT, ALI SU SRBI - HOT! Zbog OVOGA pola NBA lige hoće Bogdanovića, a Bjelica - trojka, trojka, trojka... i na kraju JEDNA MANJE od Bogdana
    • SECITE NOKTE ILI NEKO MOŽE DA NASTRADA! Sudija gledao atentant na Jokića kome šikljala krv, čak mu je i parče mesa sa ruke otkinuto! (VIDEO)
    • Mix naslova (prvi post na temi) NBA ČUDO NA NAŠ NAČIN! U hali su bili Bogdanović, Dončić, Marjanović... ali je ludi šou priredio Bjelica i ŠOKIRAO SVET! /VIDEO/ SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO) BJELICA PROFESORSKI SRUŠIO LUKU DONČIĆA! Srbin pokazao zube i izjednačio REKORD KARIJERE! (VIDEO) SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)

Recommended Posts

Posted

OGROMAN TREJD, DENVER U ŠOKU! Jokić ostao bez najboljeg druga, Nagetsi doveli četvoricu, majka "otpisanog" ih PROKLELA!

:lol_2:

• Like 2
  • Ha-ha 13
Posted

Jokara zamalo do savrsenog tripl-dabla(30/20/10), pokvario ga jednim skokom!!

JOKIC SA DESETKOVANIM TIMOM PONIZIO JUTU U GOSTIMA, GOBER U NEVERICI! [foto, video]

JOKIC I REZERVE SRUSILI MOCNU JUTU

JOKICU TRIPL-DABL LAGAN KAO VOZNJA ZAPREGE!

Posted

NEVEROVATNI JOKIĆ! Ovo je uspelo samo njemu i Karimu, za 35 godina NBA je samo dva puta videla tako surovu dominaciju!

JOKIĆ JE ČUDOVIŠTE: Strašni tripl-dabl i koš za pobedu SA JEDNE NOGE preko Gobera (VIDEO)

Ovo je već MVP košarka: Nikola Jokić "ubio" defanzivnog kralja NBA lige!

• Like 4
Posted (edited)

@realno *w

aha...i meni je to palo na pamet...ne uspeju da naslovom nadjačaju uspeh na terenu....zato preferiram one 15p, 8sk partije gde je ZBOG OVOG POTEZA, AMERIKA NA NOGAMA (VIDEO)

Edited by NMX
  • Like 1
Posted
Just now, nemanjaol said:

Treba na kraju sezone raditi neko glasanje za pobednički naslov. 😄

Ne mogu da se setim da li smo to radili prošle godine

Nesto se ne secam da jesmo..:smiley33: Dobra ideja svakako :thumbup:

Posted

Mislim da bi preteško bilo napraviti neki top 10 sezone, pošto je konkurencija prevelika. :lol_2:

Evo jedan iz 2017.

Nikola Jokić: Hej Riki, prijeo mi se nešto burek sa mesom, aj skoči po jedan 'leba ti! Jerebko će da časti jogurt! (VIDEO)

• Like 5
  • Ha-ha 7
Posted

Ako postoji neko koga ne mrzi previše, na kraju sezone bi mogla da se prečešlja tema i izvuče 10 naslova sa najviše reakcija.

I onda se napravi poll tema sa glasanjem 🙂

• Like 2
Posted
On 2/5/2020 at 8:17 AM, Grunf said:

OGROMAN TREJD, DENVER U ŠOKU! Jokić ostao bez najboljeg druga, Nagetsi doveli četvoricu, majka "otpisanog" ih PROKLELA!

:lol_2:

Mislim da je ovo definitivno najjaci naslov ikada, ovo prokletsvo je tamo prokleto dobro uklopljeno da ja prokleto ne verujem.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted (edited)

nije naslov ali iz telegrafa wtf ?

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović (14.6 p, 3.1 sk, 3.3 as, 37.8% za tri na 39 utakmica u sezoni) ostaje u tom timu, javlja NBC.

Ovaj američki medij se poziva na svoje izvore kada tvrdi da će "Kraljevi" iz Sakramenta verovatno izjednačiti ponude koje stignu za srpskog beka u četvrtak, poslednjeg dana trejd roka.

edit: ali ok ako fali neki naslov

GDE JE MOJ BRAT JOKIĆ? Emotivno u Denveru posle trejda, jedan je tražio Srbina, a majka drugog "proklela" Nagetse!

NEVEROVATNI JOKIĆ! Ovo je uspelo samo njemu i Karimu, za 35 godina NBA je samo dva puta videla tako surovu dominaciju!

Edited by Kido from Junkovac
Posted

BOGI VODIO, SAKRAMENTO POBEDIO Magična Bogdanova predstava, cela Kalifornija je ustala i poklonila se Srbinu (VIDEO)

• Like 5
  • Ha-ha 4
Posted

MAJAMI JE HIT, ALI SU SRBI - HOT! Zbog OVOGA pola NBA lige hoće Bogdanovića, a Bjelica - trojka, trojka, trojka... i na kraju JEDNA MANJE od Bogdana!

• Like 8
  • Ha-ha 12
Posted
3 hours ago, NMX said:

PA JEBOTEBOGTEJEBO :roflmao::roflmao::roflmao:

:Hail::Hail::Hail:

Top! Jedna sugestija, da stavite izvor da bismo ispratili, pa možemo da glasamo i za najboljeg tres novinara. Nije ovo lako.