Nini3112 Posted August 14 Posted August 14 13 minutes ago, Klotzen said: Ja sam u martu napunio 10 godina od ostavljanja pušenja. Meni je prvih jedno mesec dana ruka sama išla ka poziciji gde su obično stojale cigare ali posle tih mesec dana sam prestao da razmišljam o tome. Jedino kada se ožderem znam da zapalim po koju ali sutra kada ustanem nemam potrebu da nastavim da pušim. E sad to je imalo druge loše strane a to je da sam krenuo mnogo više da uživam u klopi tako da je krenulo gojenje. No ako imaš jaku fizičku aktivnost to može da se izbegne. Za sada to kontrolisem ista sam kilaza kao kada sam prestao da pusim. U top formi sam,100kg.
BojanaCZV Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tramp najavio da će izaći javno da informacija zašto je stopa autistične dece od 2000 do sada, u USA porasla za 400%. I izašao sinoć, njegov tim pronašao delimicnu vezu između vakcina, i paracetamola. Svakako tema koju treba ispratiti.
Eddard Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 8 hours ago, BojanaCZV said: Tramp najavio da će izaći javno da informacija zašto je stopa autistične dece od 2000 do sada, u USA porasla za 400%. I izašao sinoć, njegov tim pronašao delimicnu vezu između vakcina, i paracetamola. Svakako tema koju treba ispratiti. Bojana, veruj mi, ne treba. To je neopevana budalaština MAGA Vrača i narandžastog debila. Jedini razlog je što je dijagnostika i prepozavanje poboljšano i što je ASD proširen drastično u odnosu na pre. Paracetamol je, kao i vakcine, samo jeftin populistički trik budala koje bi da uruše sve što je moderna nauka i medicina dostigla. Nikakvu vezu njihov "tim" nije pronašao. Izmislio, da. Pronašao, ne. 1 1
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam zaista ko je lik koji je istupio da Trampom, mene nisu ubedili svakako. Cela konferencija ili šta su već pokušali da izvedu, je izgledala komično i potpuno neutemeljeno. Ali sama tema, nebitno da li je Tramp ili ne pokrenuo ovu priču, mora imati neku pozadinu, koja ne može biti povezana samo sa prepoznavanjem postojanja problema 2025. godine. Konkretno, u situacijama kada dete nakon druge godine, krene da gubi određjene funkcije, koje je do tada posedovalo. Taj momenat je danas postao jako čest i navodi na određeno razmišljanje. Barem mene.
Eddard Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, BojanaCZV said: Konkretno, u situacijama kada dete nakon druge godine, krene da gubi određjene funkcije, koje je do tada posedovalo Nažalost to nije neuobičajeno. Postoje mnoga stanja koja tek kasnije krenu da se ispoljavaju.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, BojanaCZV said: Konkretno, u situacijama kada dete nakon druge godine, krene da gubi određjene funkcije, koje je do tada posedovalo. Taj momenat je danas postao jako čest i navodi na određeno razmišljanje. Barem mene. Postoji tu jedna bitna stvar, a to je da korelacija =/= kauzacija. To je problem i sa pričom oko vakcina i autizma, gde mnogi veruju da vakcina izaziva autizam, dok se radi o tome da se kod određenog broja dece simptomi ispolje negde u tom vremenskom intervalu nakon primanja vakcine. Ne znam zašto, imam deja vu da smo spominjale ovo, doduše preko poruka. ☺️
Recommended Posts