woolgatherer Posted April 23, 2024 Posted April 23, 2024 kaze covek da planira da igra i OI2028, kakva mu je dusevna hrana obaranje svakojakih rekorda ne bi me ni to preterano iznenadilo 聽 u muskom singlu je trenutno rekorder izvesni tajvanac lu yen-hsun sa 5 ucesca sto bi djokovic sada trebalo da izjednaci 1 1
alcesta Posted April 23, 2024 Posted April 23, 2024 Skroz sam zaboravila na Lua, a simpati膷an je bio skroz聽聽聽to jest valjda je i dalje, ovo je nekako nezgodno ispalo聽
Dracarys Posted April 23, 2024 Posted April 23, 2024 Nastup na OI28 iz perspektive ove godine deluje kao nemogu膰a misija.聽 1
McLeod Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 19 hours ago, woolgatherer said: kaze covek da planira da igra i OI2028, kakva mu je dusevna hrana obaranje svakojakih rekorda ne bi me ni to preterano iznenadilo 聽 u muskom singlu je trenutno rekorder izvesni tajvanac lu yen-hsun sa 5 ucesca sto bi djokovic sada trebalo da izjednaci 聽 Covek legenda, 2010. na Vimbldonu odigrao onaj haos mec u osmini finala protiv Rodika i izbacio ga, i tako verovatno spasio naseg Nola koji ga je potom izbacio u QF. 聽 Inace jako simpatican teniser, kad je bio spreman vrlo visoka energija, podsecao me je na Tipsu kad se "zapali". 1
Elias Posted May 2, 2024 Posted May 2, 2024 (edited) Da, bez obzira 拧to se eto Gritch ponovno vra膰a u tim, ba拧 膷udna odluka. Za vreme Panikijevog "vakta", Djokovic dva puta bio nadomak Kalendarskog Grand Slama, a da nije bilo kovida, 100 posto bi osvajao vi拧e od jednog Slema godi拧nje i u 2020 i 2022 takodje. 艩ta god da je bio razlog za razlaz, sigurno nije zato 拧to je Paniki lo拧e radio svoj posao, to sigurno.聽 Edited May 2, 2024 by Elias 1
Helena Posted May 2, 2024 Posted May 2, 2024 Eno njega u Tivtu u klovnovskom odelu, zeza se klincima, pa na Severininom koncertu, boli ga uvo za tenis聽 1
Dracarys Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Bolje i to, nego da je d啪aba i拧ao u Madrid. Svi favoriti poispadali, verovatno bi i on.聽 聽 Tek u Rimu tradicionalno mo啪emo o膷ekivati ne拧to od Novaka.聽 2
校褉芯褕19 Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 14 hours ago, Helena said: Eno njega u Tivtu u klovnovskom odelu, zeza se klincima, pa na Severininom koncertu, boli ga uvo za tenis聽 Od po膷etka sezone je malo opu拧teniji a i neka je 1
alcesta Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 On 5/2/2024 at 6:06 PM, Elias said: Da, bez obzira 拧to se eto Gritch ponovno vra膰a u tim, ba拧 膷udna odluka. Za vreme Panikijevog "vakta", Djokovic dva puta bio nadomak Kalendarskog Grand Slama, a da nije bilo kovida, 100 posto bi osvajao vi拧e od jednog Slema godi拧nje i u 2020 i 2022 takodje. 艩ta god da je bio razlog za razlaz, sigurno nije zato 拧to je Paniki lo拧e radio svoj posao, to sigurno.聽 Pa ne znam, meni je povratak Gri膷a ba拧 znak da ima ozbiljnije namere nego 拧to mi se 膷inilo u prvi mah. Sve mi je dosad ove godine izgledalo kao lagano spremanje za penziju. 3
Elias Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 (edited) 1 hour ago, alcesta said: Pa ne znam, meni je povratak Gri膷a ba拧 znak da ima ozbiljnije namere nego 拧to mi se 膷inilo u prvi mah. Sve mi je dosad ove godine izgledalo kao lagano spremanje za penziju. Meni je povratak Gri膷a znak da se jo拧 uvek tra啪i. Da i on nije ba拧 na膷isto sa sobom 拧ta i kako dalje. Mislim da jo拧 uvek tra啪i tu neku iskru koju 膰e ga trgnuti iz tog聽 momentalnog, aj da ka啪em mentalnog burnouta. Dal 膰e uspeti u tome,vide膰emo. Ja se bar iskreno nadam. 艩teta bi bilo da je druga膷ije. Mislim da ima bar jo拧 dobrih dve godine vrhunskog tenisa, ovako fizi膷ki i igra膷ki gledano. Edited May 6, 2024 by Elias 2
Helena Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 (edited) Sve zavisi od Nadala i toga da li 膰e on osvojiti RG. Ako Rafa osvoji, mo啪emo pri膷ati o motivaciji, ovako ne. Edited May 8, 2024 by Helena
alcesta Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 聽 聽 https://static1.lacoste.com/videos/marketing/VIDEO_ARTICLE_BRAND_CAMPAIGN_PLAY_BIG_VIDEO_NOVAK_1.mp4 聽 聽 1
JPM Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Oprostite mi ako se ogresim o Novaka, ali ne deluje mi toliko strasno da bi se previjao od bolova. Svakako ovog sto je ovo uradio moraju da uhapse, i malo zatvorske kazne.
Helena Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Pa jel namerno ili je nekom ispala boca, ili 拧ta je to ve膰 bilo. Ne vidim da se previja od bolova, al mani ti to, zamisli, 拧eta拧 se ulicom i ne拧to ti padne na glavu. Bogami, namerno.
Constantin Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Namerno, puna fla拧ica rekao bih, ali je doletela ko zna odakle, a masa puta ubrzanje. Mo啪da ne boli toliko, ali....sre膰a je 拧to je pljo拧timice pogodila u teme Novaka, a ne ivicom dna, gde je zadebljana plastika...tu bi bilo i povr拧inskih povreda minimum.
JPM Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 1 minute ago, Constantin said: Namerno, puna fla拧ica rekao bih, ali je doletela ko zna odakle, a masa puta ubrzanje. Mo啪da ne boli toliko, ali....sre膰a je 拧to je pljo拧timice pogodila u teme Novaka, a ne ivicom dna, gde je zadebljana plastika...tu bi bilo i povr拧inskih povreda minimum. 聽 Uzak je prolaz. Mora da je neko vrlo precizno bacao kad je ovako izdaleka uspeo da pogodi. Zamisli ti taj projektil i njegovu trajektoriju izdaleka...
Constantin Posted May 10, 2024 Posted May 10, 2024 Just now, Juan Pablo Montoya said: 聽 Uzak je prolaz. Mora da je neko vrlo precizno bacao kad je ovako izdaleka uspeo da pogodi. Zamisli ti taj projektil i njegovu trajektoriju izdaleka... Ma to ulati "trica" kao ni拧ta sa najvi拧e ta膷ke.....mi smo svojevremeno Juanita sa mnogo ve膰e udaljenosti pogodili 膷okanj膷etom. Teniske tribine imaju mnogo ve膰i nagib i dovoljno je par metara da je baci拧....elem, sve to na stranu...skandal je nevidjen i mislim da je to neki Ex-Yu "ljubitelj tenisa"....ali to nagadjam i lupam, pa oprostite mi. 1
Recommended Posts