double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 da, sa gs titulom je obezbedio ucesce na zavrsnom turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ako Novak ne bude pušten u Ameriku, sledeći takmičarski turnir će mu biti u Parizu. Znači, 3 meseca ima da odmara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 28 minutes ago, Dracarys said: Ako Novak ne bude pušten u Ameriku, sledeći takmičarski turnir će mu biti u Parizu. Znači, 3 meseca ima da odmara. Cekaj,a azijska turneja? Ima cak i ovih manjih turnira u Evropi u septembru Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) Mislim da ni u Kinu neće moći bez vakcine, a za Japan ne znam ali sumnjam. Edit: ako ima uopšte turnira u Kini ove godine, nisam ispratila. Edited July 10, 2022 by alcesta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Cekaj,a azijska turneja? Ima cak i ovih manjih turnira u Evropi u septembru Nisam siguran u vezi njihovih zakona, ali ako Ameri udaraju ovakve restrikcije, mogu misliti šta se tek u Aziji zahteva. Sumnjam da će Novak da se zamajava sa ATP250 turnirima. Edited July 10, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Neki manni ce sigurno igrati i onako je u zaistatku sa ATP250 titulama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) 9 minutes ago, Dracarys said: Nisam siguran u vezi njihovih zakona, ali ako Ameri udaraju ovakve restrikcije, mogu misliti šta se tek u Aziji zahteva. Sumnjam da će Novak da se zamajava sa ATP250 turnirima. Mislim da nigde nisam procitao da nece moci da nastupa tamo,mozda je bolje da me ispravi neko upuceniji. Pasce dosta na listi, ne moze da bira. Morace i neku 250 poput Meca npr taman da se zagreje za taj deo. Edited July 10, 2022 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Mislim da nigde nisam procitao da nece moci da nastupa tamo,mozda je bolje da me ispravi neko upuceniji. Vrati se @wwww vrati... Ona bi ovo sigurno znala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Kako god, sad makar ima vremena za slavlje, ne mora da se sprema za USO i može da se odmara, tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 (edited) ivanisevic je rekao da ide na duzi odmor , osim ako se bajden ne predomisli . tako da ce i novak lepo da proslavi titulu i da se sprema za sledecu. Quote @katpijetlovic Source: https://nytimes.com/2022/06/14/sports/tennis/us-open-russian-ukraine.html… Edited July 10, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Daj bre neka ga neko kidnapuje, zvizne mu tu vakcinu i odmah ga pusti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Sledi gs gde može igrati je rg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mislim da će moći da igra sada u Australiji, jedino ako se do januara nešto ne promeni. Sada se kao ne proverava karton vakcinacije. On možda ima i zabranu ulaska od 3 godine zbog deportacije, ali vlast ga može pustiti da učestvuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Publika danas bila skroz Ok 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/wimbledon/ivanisevic-bila-je-ovo-teska-u-ana-godina/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Quote Saša Ozmo #Djokovic: I am on vacation for the next couple of weeks. And then, I will hopefully wait for some good news from the USA. I would love to play. If that doesn’t happen, I will have to think about my schedule. #Wimbledon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ako ga ne puste u Kanadu/USA (a neće), moraće da igra i 250ice, zbog sponzora. Mada šta god da Ameri odluče/urade/ne urade, super su u odnosu na Ozije kod kojih NĐ ima trogodišnji ban zbog deportacije. Možda Nadal osvoji i treći AO, skajizdlimit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Moze to za Australiju da se sredi tj ponisti trogodisnji ban sa novom vladom, pisali su o tome, vec vakcinacija nije vise uslov da udje a i kako nije bas ni jasno zbog cega tacno ga nisu pustili iako je imao izuzece tj ona prva instanca na sudjenju je rekla da je sve ok - velike su sanse da ga puste da skratim pricu, tako su bili napisali od kad je nova vlada tamo Ali po ovom sto Novak kaze ja bih rekla da se on nada i ulazu u USA (kao i ja ), za to znamo da on kao nevakcinisan ne sme da udje u USO ali smeo bi da igra ako bi ga pustili da udje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 A ona fora da busom pređe iz Meksika? Jel to validno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Već su neki nevakcinisani strani sportisti učestvovali u SAD. Najverovatnije su imali neku vrstu izuzeća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 neki nevakcinisani fudbaleri iz evropskih timova su bez problema usli u usa . ne mogu da se setim samo koji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Ali USTA neće da traži izuzeće za njega. A kako su se ovi u Australiji izblamirali s tim, i ne krivim ih. U svakom slučaju ne moramo se sada oko toga brinuti. Meni je žalije bodova, u Njujorku Novak ionako tradicionalno nema sreće s titulama u poređenju s ostalim slemovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mogao bi Novak da proba da udje iz Kanade naprimer, on ne sme da udje u USA avionom kao nevakcinisan koliko sam shvatila ali mogao bi da udje peske ili kolima, niko ne kontrolise vakcinisanost kada ulazis kolima naprimer, ali u USA takodje postoji diskreciono pravo tj moglo bi da mu se desi isto kao u Australiji a mislim da Novak to nece da rizikuje , dosta mu je bilo ono jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Mislim da su zatvorili te rupe još pre par meseci, nije bitno kojim putem se ulazi, prosto ne može. Ne znam kako je za Kanadu i bi li on uopšte hteo da putuje samo na turnir u Kanadi pa da se vraća u Evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Da proslavimo mi titulu na Vimbldonu, o USO treba misliti za desetak dana. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts