Jakovljevic Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 4 hours ago, Ajduk said: GOAT je onaj, ko ima najlepši jednoručni bekhend. Znaci, Gaske . 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 1 hour ago, Jakovljevic said: Znaci, Gaske Za mene Muzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ne znam sta je francuzima sad su poceli da hvale Novaka naveliko, nisam navikla 😀 Vrlo cesto se sada istice njegova inteligencija i navodi se kao dodatak uz njegovu neverovatnu fizicku spremu i mentalnu jacinu koju vec dobro poznajemo... Povodom njegovog ucesca na turniru na Maiorki samo u dublu kao kul priprema za W - komentari su da je to fenomenalna ideja, uvezbava voleje i smecovanje a ne trosi se itd itd. Sve se nesto plasim da ga ne izmalerisu, nekako smo navikli oni pljuju a Novak pobedjuje 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovljevic Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 8 minutes ago, Milica said: Za mene Muzeti I mama bi, sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Ovo mi iskočilo malpre, mislim da nije bilo: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 43 minutes ago, ciao said: Ne znam sta je francuzima sad su poceli da hvale Novaka naveliko, nisam navikla 😀 Vrlo cesto se sada istice njegova inteligencija i navodi se kao dodatak uz njegovu neverovatnu fizicku spremu i mentalnu jacinu koju vec dobro poznajemo... Povodom njegovog ucesca na turniru na Maiorki samo u dublu kao kul priprema za W - komentari su da je to fenomenalna ideja, uvezbava voleje i smecovanje a ne trosi se itd itd. Sve se nesto plasim da ga ne izmalerisu, nekako smo navikli oni pljuju a Novak pobedjuje 😀 Pricali smo o ovome pre nekih 5 godina, dobro se secam... doduse, nisu bili Francuzi u pitanju, ali ne menja mnogo pricu. Ti nisi verovala da ce mu ikad "zapad" priznati velicinu, ja jesam. Djokovic ce, potpuno zasluzeno, biti upamcen kao legenda tenisa i jedan od najboljih ikada (za mnoge i najbolji). Kako ga ko percipira zavisi od toga sta se cita. Meni je oduvek delovalo da su ocene njegovih igrackih i svih drugih kvaliteta potpuno realne, u najvecoj meri. Neobjektivnih hejtera i fanova uvek mora biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 evo, aktualizovano: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 22, 2021 Author Share Posted June 22, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 6 hours ago, wwww said: evo, aktualizovano: Znaci cilj za ovu sezonu je kompeltiranje zlatnog slema, a dogodine se fokusira smao na 3 turnira, Monte Karlo, RG i Sinsinati, pa da ih ima sve po triput 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Samo brojevi treće desetice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Nole potvrdio nastup na OI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Nole, Srbine! 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Da uzme sad W i onda izgubi na OI... to mu prosecni srbenda nikada nece oprostiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 za sebe gine, a za Srbiju ga mrzi da igra 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Nego...hoćete li navijati za njega u finalu OI 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 10 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Nego...hoćete li navijati za njega u finalu OI Naravno. U prevodu, nema zlata. 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 realno bolje da uzme oi nego cygs jer cygs moze svake godine a oi samo svake cetvrte 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 1 hour ago, de Havilland Mosquito said: Nego...hoćete li navijati za njega u finalu OI Kad pomislim da on zapravo nikad nije stigao do finala OI, ajde prvo da stigne do tog finala pa da onda gledamo šta dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajduk Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 4 hours ago, Boxy said: za sebe gine, a za Srbiju ga mrzi da igra Za Federea gineš, a za Srbiju te mrzi da navijaš na OI.. 🙂 17 hours ago, Jakovljevic said: Znaci, Gaske . On, Federer i Vavrinka mrtva trka.. Samo da nije Djoković... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pa kako dvorucni bekhend moze da bude lep kad je tako dosadan i svi ga igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ne znam kako dodjoste do toga da je Vavrinkin bekhend lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakovljevic Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Lep je Vavrinka. 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Neki ljudi vole rusticno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 9 minutes ago, Drakaris said: Ne znam kako dodjoste do toga da je Vavrinkin bekhend lep. Meni jeste, ali ne znam je li u redu da ga hvalimo na ovoj temi Inače je jedno vreme bilo kuknjave kako nestaje jednoručni bekhend, ali mislim da su ga ovi mlađi oživeli solidno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts