Dracarys Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Još kada se prisetiš diskvalifikacije i onog bolnog poraza od Nišikorija. Stvarno je veliki greh da Nadal ima više titula od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 1 hour ago, ciao said: Da, to bi bilo neprijatno i vrlo ruzno da mu Australija zadrzi trogodisnju zabranu. U tom slucaju bi znaci do OI u Parizu imao 25 GS ova, jos po dva W i RG. Nije ni to bas katastrofa mada je bzvz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Gresis ! Zasto bih bila desperate posle osvojenog W ? i u gorim situacijama glede Novaka sam bila optimista i ispostavilo se da sam bila u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Što se mene tiče, ne bih se bunio i da je ovaj WB poslednji Novakov slem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ja bih se bunila ali jako vazan slem je bio ovaj W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Ja se ne bih bunila ni da je poslednji bio RG 2016. Posle toga sve je bonus, posebno ovaj prošlogodišnji RG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 2 hours ago, ciao said: Gresis ! Zasto bih bila desperate posle osvojenog W ? i u gorim situacijama glede Novaka sam bila optimista i ispostavilo se da sam bila u pravu ma naravno da kod tebe ne moze biti pesimizma gif se na mene odnosio mada ni ja nisam ocajan nego reko da prizovem malo majkl skota koji u svakoj situaciji ima prigodan citat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 14 hours ago, ciao said: Ja bih se bunila ali jako vazan slem je bio ovaj W. Ja se nadam jos jednom AO, jednom RG, dva W i zlatu na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 On 8/4/2022 at 12:53 PM, alcesta said: Doduše čitala sam neku njegovu izjavu gde kaže da do kraja sezone neće juriti bodove jer misli da ih već ima dovoljno za top 20 na kraju godine i učešće na završnom turniru. Nisam baš sigurna ko mu je to i kako računao, Ja sam slušala-rekao je moj agent mi je rekao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 (edited) Must vax kao uslov za ulazak u USA (i još zemalja) je glupost. Pitao sam, gore na forumu, da li da čekam apdejtovanu vakcinu, pa kad stigne onda pelcovanje ili da se bocnem po četvrti put pre polaska na posao (prosveta), drugim Fajzerom. Nema odgovora. Kovid19 je proleteo planetom nekoliko puta, svi smo ga fasovali (verovatno isto nekoliko puta) ovako ili onako, mislim, ne razumem, zašto sad, u avgustu 2022. mora vakcina? --- Statistika W-L NĐa u finalima US opena se može opisati kao jadna bez konteksta, tj kad se samo pročita 3-9. Sa kontekstom (recimo pogledanih mečeva), jedino prvi poraz (protiv Federera) i poslednji, protiv Medvedeva se mogu opisati kao veliki propusti (finale 2021. jeste najveći propust NĐa, ne zbog neosvojenog GSa, već zato što je mnogo bolji teniser od Medvedeva, što je dokazao Nadal, dokazano slabiji teniser na betonu od NĐa, pobedivši dva put Medvedeva u finalima slemova). --- Ako Oziji ispadnu još veće budalice od Amera, pa sprovedu trogodišnju zabranu ulaska NĐa na AO, mislim da je moguće da bude zapisano u istorijskim teniskim analima da su ispali totalni moroni, kada im, NAKON isteka zabrane NĐ dođe na turnir da zaokruži broj osvojenih AOa na broj deljiv sa 10. Edited August 6, 2022 by Brian Setzer 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 https://www.timesnownews.com/sports/tennis/unvaccinated-novak-djokovic-can-play-in-us-open-2022-after-usa-confirms-covid-rule-changes-article-93538945 Видео управо на твитеру Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 i ja sam to videla, postavila pa sklonila,ne znam koliko je relevantno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 13, 2022 Share Posted August 13, 2022 Jos uvek nista nisu promenili glede uslova za ulazak nevkcinisanih u drzavu koliko sam videla, sve drugo su promeili tj eliminisali vakcinu i koronu iz svih uslova ali za ulazak u zemlju stoji, nadajmo se da ce i to promeniti ovih dana. Mozda vagaju sta im je gore - da USO osvoji vakcinisani rus ili nevakcinisani Novak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Imam predosećaj da će USA da ukinu uslov o vakcinaciji kao uslovi za ulazak u zemlju od prvog septembra 🙃 Čisto da se nerviramo još više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 I ja imam slicno misljenje. Samo,ja se necu uopste nervirati. Dobro dosao na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ni ja, to je njegova odluka i njegovi prioriteti. Što bih se ja više nervirala od njega, eno ga sinoć gledao košarku, očigledno mu je lepo i ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 hour ago, alcesta said: Ni ja, to je njegova odluka i njegovi prioriteti. Što bih se ja više nervirala od njega, eno ga sinoć gledao košarku, očigledno mu je lepo i ovako U opisu posla navijača je da se nerviraju više od igrača 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 (edited) We love tennis su dosli u Beograd bice u Novakovom centru nedelju dana da vide i izvestavaju malo sta se radi: Kazu tj pisu da intenzivno trenira, nada se ucescu na USO a sigurno je da ce igrati Davis cup u Spaniji 13 og septembra: Stavljaju izgleda svakog dana po jedan video uz poneki komentar. Jednom mu je sparing partner bio Cacic pa mu to nije bilo dovoljno nego je rekao Troickom koji je bio tamo da i on stane uz Cacica sa druge strane i tako su u troje pikali, pise i o jednom fanu koji je dosao iz Istambula da vidi Novaka kako trenira i Novak se slikao sa njim , rekao da mu je to najlepsi dan u zivotu . Inace Novak se (pise tamo) slika bukvalno sa svakim ko hoce, tamo je i Srki i tako, kaze Novak trenira i priprema se krajnje opusteno (imitira Tima naprimer) a intenzivno, pa sta bude https://www.welovetennis.fr/videos/exclusif-djokovic-toujours-a-fond-dans-son-academie-a-11-jours-du-debut-de-lus-open https://www.welovetennis.fr/le-blog-de-la-redac/road-to-novak-i-djokovic-relax-imite-thiem-un-fan-les-larmes-aux-yeux Edit : welcome novom fanu Novaka na forumu - uz nadu da ce i stari da vrate @wwww i @Keira naprimer a hejteri nek ih mrze i dalje Edited August 18, 2022 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Pa wwww je bila i pisala o vakcinama pre mog odmora, jel opet otišla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Quote Što bih se ja više nervirala od njega, eno ga sinoć gledao košarku, očigledno mu je lepo i ovako legendice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 1 hour ago, Helena said: Pa wwww je bila i pisala o vakcinama pre mog odmora, jel opet otišla? na tenisu je nema uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Ako Novak ode na USO, eto nje (ne mogu da stavim onaj smajli što plješće) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 41 minutes ago, Helena said: Ako Novak ode na USO, eto nje (ne mogu da stavim onaj smajli što plješće) Nije se pojavila ni kad je osvojio W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 18, 2022 Share Posted August 18, 2022 Dobro, ima djevojka svoje razloge sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts