alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 4 minutes ago, McLeod said: I ja bih. Uvek sam na OI navijao za njega. Mozda u tom grmu lezi zec. Dobro si me upozorio, da se ne nadam bez potrebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Novak dok čeka da mu Brejdi i Kabib čestitaju na Instagramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ja se slažem sa manje više svim sugestijama ovde, da je fokus primarno na Wimbu pa onda USO. Ima jedan problem, ja duboko verujem da Novak takodje duboko veruje da može da uzme još jedan RG. Posebno što jedan RG više za njega znači da Rafa ne odmiče za još jedan slem pa je to praktično kao dva I nema šanse da će Novak bez borbe odustati od RG ili ga odraditi na autopilotu očekujući da ispadne. Ne samo što nije taj tip igrača nego on želi još jedan RG i, koliko god razum gogvorio da treba da pristupi RGu kao čelendžeru na šljaci, on to neće uraditi. Da ne tupimo o tome. On će i ovaj i svaki sledeći RG igrati pun gas. Plus mislim da želi da dobije Rafu u finalu RG, koliko god to delovalo nemoguće sada. Realan scenario za slemove do kraja godine, Rafa RG, Novak Wimb, USO neka mlada nada. Idealan scenario, Thiem RG, Novak Wimb&USO. Scenario iz najvlažnijih snova, Novak sva tri 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pa dobro, naravno da nema potrebe da preskače RG, ali ne mora ni da se iscrpljuje previše na šljaci pre njega, par turnira za zagrevanje, onda pun gas u Parizu pa dokle stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, alcesta said: Pa dobro, naravno da nema potrebe da preskače RG, ali ne mora ni da se iscrpljuje previše na šljaci pre njega, par turnira za zagrevanje, onda pun gas u Parizu pa dokle stigne. To za turnire svakako. Lagan ritam u Madridu, Rim koji mu leži da nagazi i RG pun gas. MC neka gleda sa terase 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 ma koji ce mu djavo madrid, rim pa rg i zasto da ne osvoji?? kroz ovu golgotu koju je prosao od pocetka godine , neka nasteluje opet telo i kondiciju .vec ulazi u ovaj "novi raspored i ritam " pa boze moj , moze i titula .a i motiv mu nikad nije bio problem ....a nece ni rafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 https://www.tennis.com/pro-game/2021/02/through-pain-and-criticism-djokovic-holds-next-generation-ao/93037/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 zaboravili ste da je povredjen. mora i to da zaleci narednih nekoliko meseci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 i novak i rafa , kad se zalece ima sve da prsti sljaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 To se podrazumeva, sigurno neće ići u Dohu i Dubai, a videćemo koliko će posle toga trebati za oporavak. Sad nema gde da se žuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 23 minutes ago, NMX said: Plus mislim da želi da dobije Rafu u finalu RG, koliko god to delovalo nemoguće sada. lako moze da se desi da mu rafa bude u sf sto bas i ne bi valjalo, da nekako prodje pa da ga u finalu izmucenog omlati tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Neka se Rafa potrudi da nekako ostane drugi dotle svakako Medvedev neće biti neka pretnja na šljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ma samo Wimbledon i Ol. Ali opet mora se nešto i prije odigrati radi održavanja forme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Enemikse,dje ti je TokiJo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 6 minutes ago, aloviti said: lako moze da se desi da mu rafa bude u sf sto bas i ne bi valjalo, da nekako prodje pa da ga u finalu izmucenog omlati tim Ja baš mislim da je bolje Nadal u SF jer se tako Rafi smanjuju šanse da pobegne na +3. Što se tiče rasporeda, američki mastersi da se preskoče ove godine. A od šljake Beograd i jedan Masters u kom nema karantina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, Crni Bombarder said: Enemikse,dje ti je TokiJo? Iskreno, ja imam neki osećaj za filing da se OI neće ni odigrati zbog ove usrane korone. Ako se igraju, pun gas, uzimamo lagano. Inače, nešto razmišljam, pre samo 2.5 godine, jul 2018, Novak je imao samo 12 slemova. Bokte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 30 minutes ago, NMX said: Ima jedan problem, ja duboko verujem da Novak takodje duboko veruje da može da uzme još jedan RG. Posebno što jedan RG više za njega znači da Rafa ne odmiče za još jedan slem pa je to praktično kao dva Novak je bio favorit i prosle godine ali se iz nepoznatog razloga nije pojavio u finalu. Kako godine idu, tako ce u svakom sledecem mecu biti sve veci i veci favorit protiv Nadala bez obzira gde se i na koliko igra. Dobija Novaka Nadala bar jos jednom na RG-u do kraja karijere jer ono, to mu dodje kao poslednja misija za undisputed GOAT status. p.s. Iskreno, ja ne vidim kako Nadal moze da uzme vise od 1 slema do kraja karijere, ako i taj 1... i to mozda da mu se opet poklopi USO pre nego RG. IMO, Thiem i Novak su tier1 favoriti ove godine u Parizu pa tek onda Nadal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 minute ago, ChrisJudd said: A od šljake Beograd i jedan Masters u kom nema karantina. Neće valjda igrati Beograd da imamo opet sve one priče o merama, Adrija turu i tako dalje, ako on bude igrao i ljudi navale da ga vide to je katastrofa u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Novak na RG ima vece sanse od Rafe obzirom da je Rafina povreda ozbiljnija, a vreme oporavka isto Ove godine cilj neka mu budu sva 4 GS, olimpijsku neka batali. Kakav karantin ce tek tamo da bude kad su se na AO ovoliko napatili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 U pravu si,moguce da ce biti otkazane.. Sto se tice RG. Naravno da nece odustati. I ne treba da odustane zbog svega sto ste naveli. Ja i dalje mislim da jedino Novak ima kapacitet da osvoji svaki GS dva puta,a za taj podvig mu treba jos taj jedan RG. To jeste ubedljivo najteze postignuce,ali eventualnim ostvarenjem bi sirom sebi okrenuo vrata ka statusu najuspesnijeg svih vremena. Zna on to i sam,siguran sam..stariji je,bice sve skloniji i nekim povredama..svi mi danas pisemo pod blagom euforijim,ali treba ipak spustiti ocekivanja. Moja su:W & Olympics. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) Meč na Majamiju je 32 dana od sada. Meč na MC je 50ak dana od sada. A u eventualnom BGD je 58 dana od sada. Da li je realno da ne igra do šljake? Realno ove godine je odigrao 10ak mečeva... edit: PS, Ima i Marbelju na 44 dana od sad Edited February 21, 2021 by CheshireCat Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 @Darth Steva na vreme krenuo sa pripremama za rg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Mene tako zabole uvo za Olimpijske igre. Da Djokovic dodje do 19 titula i ima OI, dok Rafa i Rodja ostanu na 20 i dalje bi govorili da nije GOAT, jer ima manje slemova. Prioritet je pod broj 1. slemovi, sve ostalo nije toliko bitno sem prvog mesta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 @Drakaris sa vise slemova od ove dvojice a bez zlata na oi nece mu srpski zivalj priznati goatstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts