wwww Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 kvačice na slovima: ˇ ˊ ć, č, ž, š 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Dijakritički znaci, popularnije kvačice Ne znam koliko je pametno da se Marjan šeta po Beogradu u ovakvoj situaciji, mada izgleda da mu ni kod kuće nije mnogo bolje Edited November 10, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 On 11/9/2020 at 7:00 PM, wwww said: Njemu, kao prvo, treba da bude zdrav i nepovredjen (ne znam kako stoji stvar s ovim, u kom je stanju rame/vrat/lakat). Imam utisak da on ima nekih fizickih problema koje krije od javnosti (i konkurenata, mada ne znam koliko ovo moze da sakrije od njih). Ovo koliko je u Bg mi ne izgleda da je trenirao (bilo je par sličica, ali deluju da su pre Beča) . Možda ovih dana počinje , Vajda je tek stigao u BG. Recimo Švarcman je vec u Londonu (dobro za njega je dogadjaj karijere dosadašnje ) .. a Novaku mislim da i pride svega kao izrazitom ektroverti teško pada boravak u balonu Sve nekako liči da vuče hroničnu povred(ic)u. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 kad ce on svoje dupence da dovuce do londona ? (vidim da je vecina stigla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Sve oči su na Thiemovom dupencetu Sent from hell Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 aleluja Quote ATP Tour 2hA 5x champion of this event World No. 1 @DjokerNole has arrived at the #NittoATPFinals! #ATPTour https://twitter.com/i/status/1326885726839951360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Deluje mi prema svemu da će to biti samo još jedan kameo nastup, tako da ne očekujem puno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Pridruzujem se ocekivanjima. Ako ih prebaci - super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 renirao juce u O2 (valjda znaci da je prosao test i bio negativan) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 14, 2020 Author Share Posted November 14, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Je l ova matematika da ako pobedi svih 5 mečeva u Londonu da je i matematički prestigao Feda sa no1 nedeljama? Tj. da je siguran do marta? gde ga je @Borko Mada baš nemam bog zna kakva očekivanja, eventualno dve pobede u grupi pa onda šorka sa Thiemom/Nadalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 3 hours ago, NMX said: Je l ova matematika da ako pobedi svih 5 mečeva u Londonu da je i matematički prestigao Feda sa no1 nedeljama? Tj. da je siguran do marta? gde ga je @Borko Mada baš nemam bog zna kakva očekivanja, eventualno dve pobede u grupi pa onda šorka sa Thiemom/Nadalom zavisi. ako Novak osvoji WTF bez poraza imao bi 13130 bodova. Najgori scenario: Rafa izgubi finale WTF (jedini poraz): dobio bi 1000 bodova to je 10450 ako se bude igrao ATP cup Rafa bi mogao da osvoji (mislim) 500 bodova max. to je 10950 na AO moze da doda 1640 bodova (titula) to je 12590 u februaru moze da odigra Roterdam i osvoji 500 bodova (titula) to je 13090 i ako odigra neki 250 turnir takodje dovoljno mu je 2 pobede - 45 bodova to je 13135 i bio bi 5 bodova ispred Novaka. Pisem sve ovo gore da mozete da procenite koliko je sta verovatno. Videcemo sta ce se uopste i igrati. (bio bi red da Australijanci konacno odluce kako ce izgledati australijsko tenisko leto, da igraci mogu da planiraju) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 5 hours ago, NMX said: Je l ova matematika da ako pobedi svih 5 mečeva u Londonu da je i matematički prestigao Feda sa no1 nedeljama? Tj. da je siguran do marta? gde ga je @Borko Stvarno mislim da je ovo čista teorija i da nema potrebe da se time bavimo, osim ako neko baš mnogo voli da računa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Samo nek taj neko pazi da se digitron ne usija ( tm by losmi ) previše od tolikog računa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 57 minutes ago, alcesta said: Stvarno mislim da je ovo čista teorija i da nema potrebe da se time bavimo, osim ako neko baš mnogo voli da računa ja volim, matematika mi je bila omiljeni predmet u skoli 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Tako mi se nešto i činilo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 18 minutes ago, We lose every week said: Samo nek taj neko pazi da se digitron ne usija ( tm by losmi ) previše od tolikog računa. Upravo htedoh da proverim kako sljakaju digitroni. Vidim da su usijani i dalje 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 (edited) 23 minutes ago, wwww said: ja volim, matematika mi je bila omiljeni predmet u skoli I meni Obozavam da citam tvoje analize i sigurna sam da ti se digitron ne usija od njih, sta vise jedva ceka da mu se zada neki zadatak Edited November 15, 2020 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Meni je matematika uvek bila omiljeni predmet, al u ovom slucaju nije ni sekundarna, vec tercijarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 48 minutes ago, wwww said: ja volim, matematika mi je bila omiljeni predmet u skoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 evo nesto sto nije matematika 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Opet ima matematike Pogle krokodile, dal su 3x2 ili 2x3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts