Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted
13 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Neka je vala...samo nek ne priča o vakcinama i ezoteriji. 

Hold my beer

Ok, ne priča on nego frik koga je doveo a koji mu verovatno za ova sranja uzima silne pare 👏

Inače, ovo je Nestorovićeva omiljena tema. 

Posted

Užas. S druge strane, kad vidiš doktore medicine sa sličnim "dokazima" kako se šetaju po raznim medijima, kako da očekuješ da ljudi skromnijeg obrazovanja umeju da filtriraju informacije i da se ne pogube skroz :classic_sad:

• Like 3
Posted
8 hours ago, NMX said:

Hold my beer

Ok, ne priča on nego frik koga je doveo a koji mu verovatno za ova sranja uzima silne pare 👏

Inače, ovo je Nestorovićeva omiljena tema. 

ono jest, ne prica vec samo zapisuje sta ovaj frik lupeta. :lol_2:

• Like 1
Posted

Ona je skroz flipnula tu nema dileme. Za njega ne znam , trudim se i da ne slusam da se ne bih nervirala, ali u varijanti gde on nije flipnuo kao sto mislim da nije bar ne u tolikoj meri kao ona - koji je njegov izbor ? generalno ili igras igru ili izadjes iz igre kad si u toj situaciji; On da izadje iz igre bar za sada ocigledno nece, znaci igra igru, tu se prica zavrsava do daljnjeg.

• Like 1
Posted

Posle zamrzavanja ATP liste, ja sam podesio sopstvenu toleranciju na bilo šta što urade ili kažu (ili neko drugi kaže, a mediji malkice izvrnu ko je šta rekao) NĐ i JĐ na neograničeno

Nek' je i ravnozemljaš, sajentolog, šta god mu padne napamet, sve može, samo neka ne izgubi volju da strpljivo trenira.

• Like 2
Posted
6 hours ago, zoran59 said:

Dakle, ovaj je totalno prolupao.

Necu vise navijati. Nekima se moze nesto oprostiti, al' brate - sta je mnogo, mnogo je.

Đoković: Ne jedem ništa 16 sati dnevno i tako već godinu i pol dana

Izvor, tekst: https://www.index.hr/sport/clanak/djokovic-ne-jedem-nista-16-sati-dnevno-i-tako-vec-godinu-i-pol-dana/2182444.aspx

To mi nije razlog da neko prestane da navija za Novaka priznajem ( ja generalno mislim da se navija za Novaka jer se navija za njegov tenis btw ali ajde)

- taj nacin ishrane nije izmislio Novak, to je tipicno francusko naprimer (moje takodje takoreci oduvek) francuzi uglavnom ne doruckuju, ruca se u kantini na poslu tipicno oko 12, posle podne neka vocka ili slicno, i vecera oko 20h, ne vidim problem.

• Like 3
Posted

Sta je sve izjavljivao, ovo zaista nije nista strasno, to je nesto slicno kad hoces da smrsas pa izbacis veceru :classic_biggrin:

Ali vidim da ponovo najavljuje live sa onim likom koji prodaje neko ulje i koji menja sastav vode molitvom :classic_ninja:

Posted
5 minutes ago, ciao said:

To mi nije razlog da neko prestane da navija za Novaka priznajem ( ja generalno mislim da se navija za Novaka jer se navija za njegov tenis btw ali ajde)

- taj nacin ishrane nije izmislio Novak, to je tipicno francusko naprimer (moje takodje takoreci oduvek) francuzi uglavnom ne doruckuju, ruca se u kantini na poslu tipicno oko 12, posle podne neka vocka ili slicno, i vecera oko 20h, ne vidim problem.

Upravo to... i ja godinama tako funkcionisem, nije da striktno postujem i da nema sanse da pojedem nesto van tih 8 sati ali to mi nekako dodje default nacin ishrane, rucak oko 12, voce/smoothie oko 3-4 i onda vecera posle posla oko 6-7.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Ja bi tako izdržao nekih 12-13 sati, u okviru tih 16 sati prvog dana.

Nisi tako daleko 😀

Sto se mene tice zavisi kad pocnem ujutro da jedem - posto sam bivsi pusac - jedini dorucak koji je dolazio u obzir su kafa i cigarete, posle sam ostavila cigarete ali ni dalje nisam doruckovala, nikakav problem vec godinama;

Edit :Zavisi ustvari i kada neko pocinje dan, ja ne dolazim na posao pre 9h

Edited by ciao